REKLAME

Seneste tilbud fra IKEA

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra IKEA

IKEA er en svensk butikskæde, der fokuserer på salg af møbler og boligindretning. Virksomheden har været på markedet i mere end seks årtier og har en stærk tilstedeværelse i Danmark samt i andre lande rundt om i verden.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos IKEA?

Hos IKEA kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter såsom møbler, sofaer, lænestole og loungemøbler, spillemøbler, bogkasser og reoler, opbevaring til kontor og stue, skænke og konsoller, borde og skriveborde, stole, barborde og -stole, dekorationsartikler, senge og madrasser, opbevaring, køkken- og husholdningsapparater og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om IKEA

Historien bag IKEA: om IKEA?
Open

IKEA's historie går tilbage til 1943 med grundlæggelsen af virksomheden i Sverige af Ingvar Kamprad, som startede med en postordrevirksomhed. I begyndelsen solgte Kamprad kuglepenne, tegnebøger, billedrammer, ure, smykker, sengeborde, kosmetik og nylonstrømper.

I 1947 gik han over til møbelsalg, og fire år senere blev det første IKEA-katalog udgivet med et stort udvalg af møbler til salg. Indtil 1953 solgte IKEA kun via kataloger, men konkurrencen på markedet fik Kamprad til at åbne sin første fysiske butik i Sverige. I Danmark landede IKEA i 1969 med åbningen af det første varehus i Ballerup.

Siden da er IKEA blevet et markedsledende mærke med et godt ry blandt de danske forbrugere. I dag driver IKEA forretning i Danmark gennem fem store varehuse, der er strategisk placeret i landet. Derudover sælger de deres produkter gennem deres eksklusive onlinebutik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos IKEA?
Open

IKEA er en producent af møbler og boligudstyr og sælger derfor produkter under sit eget varemærke.

Hvordan sparer man penge hos IKEA?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos IKEA ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos IKEA. Som en billig møbelkæde af varehuse er det meget nemt at spare penge hos IKEA.

Mød IKEAs konkurrenter
Open

IKEA konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som bl.a. Møblér, XL-Møblér, My Home og andre.

IKEA eksklusive fordele
Open

IKEA tilbyder sine kunder et bredt udvalg af møbler til meget fordelagtige priser. IKEA er en international garanti for kvalitet. Kunderne kan købe deres produkter i onlinebutikken og modtage dem hjemme. I tilfælde af problemer med deres produkter tillader IKEA returnering og tilbagebetaling.

Vil IKEA have tilbud på Black Friday?
Open

IKEAtilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af IKEA
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som IKEA har til dig i Danmark.

Når det gælder møbler af høj kvalitet til markedets bedste priser, finder du alt, hvad du leder efter og mere til, hos IKEA. Tjek Tilbudsaviser 365 ud og begynd at spare penge i dag med IKEA.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag.

Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.ikea.com/dk/da/

REKLAME
REKLAME