REKLAME

Ugentlige tilbud fra ROSENGÅRDCENTRET

Seneste tilbud fra ROSENGÅRDCENTRET
REKLAME

Der er i øjeblikket ikke nogen tilbud fra ROSENGÅRDCENTRET

Open

Rosengårdcentret er et dansk indkøbscenter i Odense på Fyn. Med mere end 50 år på markedet er Rosengårdcentret et anerkendt brand blandt danske forbrugere.

Open

Rosengårdcentrets historie begyndte i 1971 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af et stort indkøbscenter i Danmark. Rosengårdcentrets målsætning har siden starten været at blive det danske reference indkøbscenter med et areal på mere end 100.000 kvadratmeter.

I de følgende år inkorporerede Rosengårdcentret butikker fra forskellige områder og opnåede et højt omdømme blandt forbrugerne.

I dag drives Rosengårdcentret i Danmark med sit indkøbscenter, der rummer mere end 150 butikker samt restauranter, en biograf og et fitnesscenter.

Open

I Rosengårdcentret kan kunderne finde mere end 150 butikker, herunder butikker med tøj og modetilbehør, dyreartikler, baby- og børnetøjsbutikker, møbler og boligindretning, dekorationsartikler, restauranter, biograf, fitnesscenter og meget mere.

Open

I Rosengårdcentret er der kendte butikker som H&M, H&M Home, Argento, Nails Gallery, Telenor, Telia, The &Idé, Tommy Hilfiger, The Body Shop, The Burger Concept, Panduro, Jack & Jones, Power, Zara, Espresso House, Gelato Rajissimo, Sportmaster, Spejder Sport, m.fl.

Open

Det er meget nemt at spare penge hos Rosengårdcentret ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, som de lægger ud på deres officielle hjemmeside. Da Rosengårdcentret er et stort indkøbscenter, lancerer hver enkelt butik i Rosengårdcentret normalt særlige tilbud og kampagner.

På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Rosengårdcentret. Gennem Rosengårdcentret mobilapp kan kunderne få store fordele og rabatter via Rosengårdcentret mobilapp.

Open

Rosengårdcentret konkurrerer i Danmark med andre indkøbscentre som bl.a. Rødovre Centrum.

Open

Rosengårdcentret tilbyder sine kunder et stort antal kendte mærkevarebutikker på ét sted. Kunderne kan downloade Rosengårdcentrets mobilapp og drage fordel af eksklusive fordele.

Ud over en række butikker har Rosengårdcentret også en biograf og et stort fitnesscenter. Rosengårdcentret har en eksklusiv kundeservice via telefon og e-mail. På Rosengårdcentrets officielle hjemmeside er der en blog, hvor kunderne kan finde nyheder om mode, livsstil og meget mere. Rosengårdcentret tilbyder også gavekort til indløsning i butikkerne og til at give som gave ved særlige lejligheder.

Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Rosengårdcentret har til dig i Danmark.

De mest anerkendte mærker, de bedste restauranter og den bedste underholdning, du finder det hos Rosengårdcentret. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Rosengårdcentret har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag.

Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://rosengaardcentret.dk/

REKLAME