homeIcon
  1. separatorVarehus
  2. separatorROSENGÅRDCENTRET
REKLAME

Seneste tilbud fra ROSENGÅRDCENTRET

Der er i øjeblikket ikke nogen tilbud fra ROSENGÅRDCENTRET

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra ROSENGÅRDCENTRET

Rosengårdcentret er et dansk indkøbscenter i Odense på Fyn. Med mere end 50 år på markedet er Rosengårdcentret et anerkendt brand blandt danske forbrugere.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos ROSENGÅRDCENTRET?

I Rosengårdcentret kan kunderne finde mere end 150 butikker, herunder butikker med tøj og modetilbehør, dyreartikler, baby- og børnetøjsbutikker, møbler og boligindretning, dekorationsartikler, restauranter, biograf, fitnesscenter og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om ROSENGÅRDCENTRET

Historien bag ROSENGÅRDCENTRET: om ROSENGÅRDCENTRET?
Open

Rosengårdcentrets historie begyndte i 1971 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af et stort indkøbscenter i Danmark. Rosengårdcentrets målsætning har siden starten været at blive det danske reference indkøbscenter med et areal på mere end 100.000 kvadratmeter.

I de følgende år inkorporerede Rosengårdcentret butikker fra forskellige områder og opnåede et højt omdømme blandt forbrugerne.

I dag drives Rosengårdcentret i Danmark med sit indkøbscenter, der rummer mere end 150 butikker samt restauranter, en biograf og et fitnesscenter.

Hvilke mærker kan jeg finde hos ROSENGÅRDCENTRET?
Open

I Rosengårdcentret er der kendte butikker som H&M, H&M Home, Argento, Nails Gallery, Telenor, Telia, The &Idé, Tommy Hilfiger, The Body Shop, The Burger Concept, Panduro, Jack & Jones, Power, Zara, Espresso House, Gelato Rajissimo, Sportmaster, Spejder Sport, m.fl.

Hvordan sparer man penge hos ROSENGÅRDCENTRET?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos Rosengårdcentret ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, som de lægger ud på deres officielle hjemmeside. Da Rosengårdcentret er et stort indkøbscenter, lancerer hver enkelt butik i Rosengårdcentret normalt særlige tilbud og kampagner.

Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Rosengårdcentret. Gennem Rosengårdcentret mobilapp kan kunderne få store fordele og rabatter via Rosengårdcentret mobilapp.

Mød ROSENGÅRDCENTRETs konkurrenter
Open

Rosengårdcentret konkurrerer i Danmark med andre indkøbscentre som bl.a. Rødovre Centrum.

ROSENGÅRDCENTRET eksklusive fordele
Open

Rosengårdcentret tilbyder sine kunder et stort antal kendte mærkevarebutikker på ét sted. Kunderne kan downloade Rosengårdcentrets mobilapp og drage fordel af eksklusive fordele.

Ud over en række butikker har Rosengårdcentret også en biograf og et stort fitnesscenter. Rosengårdcentret har en eksklusiv kundeservice via telefon og e-mail. På Rosengårdcentrets officielle hjemmeside er der en blog, hvor kunderne kan finde nyheder om mode, livsstil og meget mere. Rosengårdcentret tilbyder også gavekort til indløsning i butikkerne og til at give som gave ved særlige lejligheder.

Vil ROSENGÅRDCENTRET have tilbud på Black Friday?
Open

Rosengårdcentrettilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af ROSENGÅRDCENTRET
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Rosengårdcentret har til dig i Danmark.

De mest anerkendte mærker, de bedste restauranter og den bedste underholdning, du finder det hos Rosengårdcentret. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Rosengårdcentret har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag.

Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://rosengaardcentret.dk/

REKLAME
REKLAME