logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator4 Forskellige måder at organisere dit klædeskab på
REKLAME

4 Forskellige måder at organisere dit klædeskab på

4 Forskellige måder at organisere dit klædeskab på

Har du nogensinde stået foran dit klædeskab fyldt med tøj uden at vide, hvad du skal have på, og tænkt at du ikke rigtigt har noget, der passer?

Det er nogle de fleste af os kan nikke genkendende til, men bare rolig! Her er en praktisk guide til at indrette dit klædeskab på en ny måde, så du får det perfekte setup til enhver lejlighed.

Efter sæsoner

tilbudsaviser365-fashion-3.jpg

Det danske vejr er så forskelligt fra sæson til sæson, at det kan være svært at sammensætte dit tøj med et lavt budget.

Hver sæson har forskellige stilarter, lag og beklædning. Den bedste måde at få alt det, du har brug for, er at organisere dit klædeskab til sæsonen efter forventning. Hvis du ved, at vinteren er på vej, kan det være en god idé at pakke dit lettere tøj og lade det ligge et andet sted for at gøre plads til trøjer, jakker og parkaer.

På den måde kan du altid finde det, du har brug for, og måske får du endda plads nok til at købe nye outfits til sæsonen!

Efter farver

tilbudsaviser365-fashion-2.jpg

Husk reglen "4 af hver", og sørg for altid at have et par bukser af god kvalitet i fire forskellige farvetoner som sort, mørkeblå, lyseblå og et par smarte nye bukser, der fanger øjet, måske i grøn, hvid eller endda mørkerød.

Den samme regel gælder også for dine sko. Vælg nogle nye sorte sneakers og et par hvide sneakers for altid at være velklædt, uanset anledningen. Et godt tip er at vælge nogle læder- eller plastiksko, så du altid kan holde dem rene.

Et par enkle brune støvler eller sko vil også holde dig varm og gør at du ser mere formel ud, når det er nødvendigt. Du må heller ikke glemme at vælge et par farverige kondisko, som vil hjælpe dig med at se mere afslappet ud i weekenden eller på ferier.

Når du tænker på dine t-shirts eller langærmede skjorter, kan du også bruge "4 af hver"-reglen. I dette tilfælde kan du lege lidt mere med farverne og vælge en lyserød skjorte, måske en grøn, grå, hvid eller hvad du nu kan lide. Bare sørg for at have mindst 4 forskellige, så du kan kombinere dem.

Hav altid noget varmt tøj på dig

tilbudsaviser365-fashion-1.jpg

Nu har du allerede nogle grundlæggende stykker tøj til sommer og mellem sæsonerne. Nu er det tid til at tilføje dine fire nye jakker. Først og fremmest har du brug for en regnjakke. Vær åben og prøv at vælge en der ikke er for formel, ikke for almindelig og heller ikke for iøjnefaldende.

Det skal være noget, du kan have med dig hver dag i din rygsæk, hvis det bliver koldt, regner eller blæser, så tænk også på en sammenfoldelig en.

Når du vælger en forårsjakke, skal du også huske alt dette. Du har brug for noget, som du altid kan have med dig og kombinere med alt dit tøj på en gang. Måske kan en trådjakke eller en jean være nyttigt for dig.

Lad os også tænke ordentligt på vintertiden. Det er der du rigtigt kan have gavn af en god fjerjakke og en parka. Husk, at de begge skal have meget forskellige stilarter, så du ikke altid går i den samme slags.

Vælg for eksempel en mørkegrøn jakke og en sort jakke også.

Vælg nogle vigtige accessories

Sidst, men ikke mindst kan du købe flere accessories for at fremhæve dit tøj og ændre dit udseende oftere. Køb nogle trendy tørklæder, caps, kasketter, huer eller hvad du nu kan lide for at definere din stil.

Det vigtigste at overveje, når du vælger tilbehør, er at forstå, hvad du har brug for. Hav hverdagstilbehør som øreringe, tørklæder, caps og solbriller tæt på dig. På den måde vil du altid have noget ekstra til at pifte dit outfit op med.

Tilbudsaviser 365 har de bedste kataloger og tilbud til at renovere dit klædeskab denne sommer! Find fantastiske tilbud og rabatter på mode og tilbehør, så du kan få det look, du ønsker, uden at det skal koste en formue!

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.