REKLAME

Meny eller Netto? Hvilken butik har de bedste tilbud?

Der er et bredt udvalg af supermarkeder i Danmark. Men der er to kæder, der er de mest populære i landet på grund af deres udvalg af produkter, kampagner og loyalitet fra køberne: Meny og Netto. De har et bredt udvalg af varer, gode priser og fristende sæsonudsalg. Nogle foretrækker Aldi eller Lidl. Selv om hver enkelt kunde vælger en bestemt butik på grund af smag eller loyalitet, hvilken butik tilbyder så de bedste tilbud? Det er meget vigtigt at være opmærksom på de daglige og månedlige udgivelser, de laver for ikke at gå glip af nogen chance og sammenligne priser. Ikke at gå på kompromis med budgettet vil være afgørende for at nå slutningen af måneden uden gæld og med nogle penge til at investere på et personligt indfald.

Meny

2.jpg

Hos Meny kan kunderne finde et bredt udvalg af fødevarer og non-food produkter såsom kød, fisk, frisk frugt og grøntsager, konserves og frosne fødevarer, mælk og mejeriprodukter, brød og kager, olier, alkoholholdige drikkevarer, sodavand, foder til kæledyr, produkter til personlig pleje og hygiejne, rengøringsprodukter til husholdningen og meget mere. Det er nemt at spare penge hos Meny. Udnyt de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside, for at få mest muligt ud af dine køb. Meny udgiver ugentlige kataloger med gode kampagner og rabatter. Hvis du abonnerer på deres nyhedsbrev eller følger Meny på sociale netværk, er det også muligt at se de seneste rabatter. Et andet af Menys pluspunkter er, at kunderne kan bruge de opskrifter og ideer, der er uploadet på hjemmesiden, til at lave mad derhjemme og forkæle gæsterne med en lækker hjemmelavet ret. Hvis du kigger på deres hjemmeside, kan du finde udsalg på op til 50 % på udvalgte produkter. Meny baserer sine tilbud på produkter af topmærker, der er prissat til kostpris. Hvis du skal til at fejre en fødselsdag eller en fest, er Meny din bedste shoppingmulighed.

Netto

3.jpg

Netto er ligesom Meny kendetegnet ved sit store udvalg af produkter på hylderne. Du finder alt til den bedste pris: frugt og grøntsager, snacks, slik, friske fødevarer, gør-det-selv-artikler og gaver, foder til kæledyr, planter, kaffe og te, små apparater, festartikler, toiletartikler, kylling, kød og meget mere. Tilbyder særlige ugentlige kampagner, der gør det endnu billigere at handle i dette supermarked end normalt. Derudover kan Netto-kunder drage fordel af mange eksklusive fordele i filialen. Tilmeld dig nu Nettos nyhedsbrev og gå ikke glip af flere tilbud. Du vil modtage de seneste nyheder og kampagner direkte i din indbakke. Hvis du kigger på deres hjemmeside, vil du finde fantastiske kampagner på udvalgte produkter. Et plus? Den har en sektion med opskrifter, der gør madlavning nemmere og sjovere. Du kan få adgang til eksklusive rabatter ved kontant betaling og nyde godt af de tilbud, som allerede er et varemærke for virksomheden.

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle rabatkataloger fra de største supermarkeder i Danmark. Benyt lejligheden til at bladre i hver enkelt af dem og kig efter de bedste tilbud. Hvis du begynder at kontrollere dine udgifter, vil du være i stand til at få din økonomi bedre i balance.

 

- 3 min

Share
Meny eller Netto? Hvilken butik har de bedste tilbud?

Overkommelig cykling: tips og tricks til at spare penge på cykeludstyr

Sportstøj er altid en allieret, hvis vi ønsker at føle os godt tilpas. Det giver fleksibilitet, men også i dag kan vi kombinere det med mere urbane sneakers og bære et friskt og afslappet look i vores hverdag - er ikke længere synonymt udelukkende med fitnesscenteret. Du kan vælge mellem et stort udvalg af beklædningsgenstande, der ikke kun holder sig til de seneste årtiers typiske sportsoutfit. Det samme gælder, hvis du cykler. Butikker i Danmark som Nike, Intersport, Sportigan og Fri Bike Shop tilbyder forskellige alternativer, så du kan vælge det tøj, der passer bedst til dig og til den laveste pris. Hvordan sparer man penge på cykeludstyr? Her er nogle tips til at undgå overforbrug.

Undersøg inden du køber

2.jpg

Hvis du skal investere penge i cykeludstyr, må du ikke begå fejl i dit køb. Det er en god mulighed at tale med din træner eller en professionel, der kan vejlede dig. Der er intet værre end at springe ud i at købe det første, du ser, uden at vide, om det virkelig er det rigtige for dig. Husk på, at alle er forskellige. Det er derfor, der er så mange variationer af det samme produkt, uanset mærkerne.

Lad ikke dit tøj ligge sammen med andet vasketøj

3.jpg

Det er meget almindeligt, at der i nogle hjem er bestemte dage til at vaske tøj, og derfor er mange mennesker vant til at samle svedigt og beskidt tøj i en kurv, indtil den dag kommer, hvor det skal tømmes i vaskemaskinen. Men hvis du er cyklist og bruger særligt udstyr til at gå på gaden, bør du huske på, at det at smide beskidt og svedigt tøj i vasketøjskurven er en af de faktorer, der stimulerer tøjets for tidlige nedbrydning. Hvis du passer på dit tøj, behøver du ikke at investere penge ofte i at købe nyt tøj eller elementer til træning.

Brug rabatkoder

4.jpg

Rabatkoder er et af de bedste tricks til at spare penge. Det er engangstilbud, der normalt opdateres måned for måned. Disse koder kan tilbyde dig alle former for rabatter: fra at betale en procentdel mindre end den oprindelige pris til gratis forsendelse. For at bruge rabatkoder skal du følge de retningslinjer og betingelser, som den enkelte butik har fastsat. De kan f.eks. fortælle dig, at du skal bruge et bestemt beløb, for at besparelsen gælder, eller at rabatten kun gælder for bestemte typer produkter.

Udnyt studierabatter

5.jpg

Der findes sportsbutikker, der har særlige rabatter for studerende. Takket være dem betaler du meget mindre for de sportsartikler, du ønsker, eller for det cykeludstyr, du er på udkig efter. Nogle gange tilbydes besparelserne kun på visse produkter, mens de i andre tilfælde gælder i hele butikken.

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle kataloger fra de største sportsbutikker i Danmark, så du kan købe det, du ønsker, til den bedste pris. Gå ikke glip af muligheden. Gå efter det nu!

 

- 3 min

Share
Overkommelig cykling: tips og tricks til at spare penge på cykeludstyr

Aldi eller Lidl? Hvilken butik laver de bedste tilbud?

Der er et bredt udvalg af supermarkeder i Danmark. Der er dog to kæder, som er de mest populære i landet på grund af deres produktsortiment, kampagner og popularitet blandt de lokale kunder: Lidl og Aldi. De har et bredt udvalg af produkter, gode priser og spændende kampagnevarer. Nogle foretrækker Netto. Den enkelte forbruger vil vælge en bestemt kæde baseret på smag eller loyalitet og ud fra hvem der laver de bedste tilbud. Det er meget vigtigt at være opmærksom på deres daglige og månedlige tilbudsaviser, for ikke at gå glip af gode tilbud og for at sammenligne priser. Jul og nytår er en dyr højtid danskerne. Derfor skal du være opmærksom på kampagner og tilbud. At holde sig inden for sit budget er afgørende for at have penge nok til hele måneden og at have ekstra penge til eventuelle impulskøb.

Lidl

2.jpg

Lidl tilbyder en bred vifte af produkter, herunder: frugt og grøntsager, kaffe, olie, snacks, slik, chokolade, pasta, brød, kød, kylling, fisk, frosne fødevarer, rengøring og personlig pleje, små apparater, foder til kæledyr og meget mere. Hos Lidl kan du altid spare mere. Hver uge laver Lidl adskillige kampagner for fødevarer og non-food produkter. De har også tilbud på fødevarer, rengøringsprodukter, boligtilbehør, haveredskaber og gør-det-selv produkter. Du kan downloade Lidl Plus appen for at spare penge på hvert køb og få eksklusive fordele. I appen skal du klikke på kuponsektionen og aktivere det beløb, du vil bruge. Alle aktiverede kuponer anvendes automatisk ved kassen, når dit Lidl Plus-kort scannes. Kigger du på deres hjemmeside, finder du udsalg på op til 50% på udvalgte produkter. Lidl baserer sit tilbud på private label mærker og er en af de kæder, der er vokset mest de seneste par år.

Aldi

3.jpg

Aldi tilbyder også variation. Du finder alt til den bedste pris: frugt og grønt, snacks, slik, frisk mad, gør-det-selv og gaveartikler, foder til kæledyr, planter, kaffe og te, små hvidevarer, festprodukter, toiletartikler, haveredskaber, tøj og meget mere . Aldi tilbyder særlige tilbud hver uge, der gør indkøb i dette supermarked endnu billigere end normalt. Derudover kan Aldi’s kunder drage fordel af mange eksklusive fordele. Tilmeld dig Aldi nyhedsbrevet nu og gå ikke glip af flere tilbud. Du vil modtage de seneste nyheder og kampagner direkte i din indbakke. Hvis du kigger på deres hjemmeside, vil du finde fantastiske tilbud på udvalgte produkter. Derudover findes der en sektion med opskrifter for at gøre madlavningen nemmere og sjovere. Du kan få adgang til eksklusive tilbud og rabatter, der allerede er et varemærke for Aldi.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle rabatkatalogerne fra de største supermarkeder i Danmark. Benyt lejligheden til at læse dem og find de bedste tilbud. Hvis du tænker over dine udgifter kan du få en mere sund økonomi. Gå ikke glip af denne mulighed og spar så meget som muligt.

 

- 3 min

Share
Aldi eller Lidl? Hvilken butik laver de bedste tilbud?

Træt af IKEA? Her er 3 billige alternativer

Hver gang vi tænker på at købe nye møbler til hjemmet, er den første butik, vi tænker på, IKEA. Men det er ikke den eneste i Danmark. Der er andre, der sælger lignende varer til en god pris. Er du træt af IKEA, foreslår vi, at du besøger kæder som as My Home, JYSK og Søstrene Grene, hvor du finder et bredt sortiment af møbler og pynteting. Her vil du også finde information om de fremtidige trends, og hvad der passer bedst til stilen i dit hjem. Drop de samme lange IKEA ture og gå på opdagelse i disse tre butikker, der har eksisteret i Danmark i mange år. Faktisk er Søstrene Grene, My Home og JYSK opstået i Danmark.

My Home

2.jpg

Hos My Home kan du finde et bredt udvalg af produkter såsom sofaer, taburetter, borde, lænestole, stole, stuebænke, puder, madrasser, sengestel, natborde, havemøbler, kommoder, skabe, hylder, boligtilbehør, tæpper, lamper og meget mere. En af de store fordele ved denne butik er, at du kan kigge i deres outlet sektion for at finde varer til en rigtig god pris. Der er "ekstra gode tilbud" med 40% rabat. For eksempel borde og stole, lænestole og skrivebordsstole.

Søstrene Grene

3.jpg

Søstrene Grene er en anden stor møbelkæde, der er opstået i Danmark og er meget populær hos forbrugerne. Her kan du finde et bredt udvalg af husholdningsartikler såsom puder, kurve, tæpper, vaser, pyntetallerkener, pynteæsker, stearinlys, skåle, kaffekrus og meget mere. Som producent sælger de private label produkter. Det er nemt at spare penge hos Søstrene Grene. Udnyt de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. De har et bredt udvalg af produkter. Søstrene Grene kører tilbud på særlige dage med op til 60 % rabat.

JYSK

4.jpg

JYSK har eksisteret længe og har gennem årene udvidet til de større og mere befolkede regioner i Danmark. Her kan du finde alt fra skænke og vitrineskabe, stuemøbler, kommoder, bogreoler, borde og stole, lagner, gardiner, senge, kontormøbler, havemøbler, puder og meget mere. På JYSK’s webshop findes der en tilbudsside, hvor du kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. Derudover udgiver JYSK ugentlige tilbudsaviser og brochurer med betydelige udsalg og rabatter. Der er mange muligheder for dig, hvis du overvejer at renovere dit hjem og ikke vil bruge alt for mange penge. Se bare tilbuddene fra JYSK, My Home og Søstrene Grene og vælg en af disse tre store danske kæder.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle tilbudsaviserne fra de førende møbelbutikker i Danmark. Benyt lejligheden til at læse dem og find de bedste tilbud. Hvis du tænker over dine udgifter kan du få en mere sund økonomi. Gå ikke glip af denne mulighed og spar så meget som muligt.. Det er andre muligheder, hvis du er træt af IKEA.

 

- 3 min

Share
Træt af IKEA? Her er 3 billige alternativer

5 billige værktøjer, som alle burde eje

Værktøjer er et grundlæggende element, som vi skal have derhjemme for at løse enhver uforudset begivenhed, der måtte opstå. Det er vigtigt at have det, vi har brug for at være forberedt på, til rådighed. Der er ting, der er grundlæggende, og som vi kan opbevare i garagen til enhver nødsituation. Du skal kun foretage en lille investering for at erhverve disse værktøjer og undvære for eksempel en blikkenslager i weekenden. Du skal sammensætte en veludstyret værktøjskasse med de væsentlige ting. Det handler ikke om at blive DIY-ekspert, men det handler om at have det grundlæggende, der får dig ud af mere end et problem.

Skruetrækker

2.jpg

Skruetrækkeren er et værktøj, der vil få dig ud af mere end et problem. At have den klar i en mere eller mindre universel størrelse eller satse på et sæt skruetrækkere, der dækker enhver uforudset eventualitet, kan være det, vi har brug for. Der er forskellige typer: flad skruetrækker, Philips skruetrækker, Torx skruetrækker, rørskruetrækker, Allen skruetrækker. Ikke alle skruehoveder er ens, og derfor er det nødvendigt at have en skruetrækker, der passer bedst muligt. Hos Bygma koster en Wera 160 lige isoleret skruetrækker - 0,6x3,5x100mm 85,45 kroner.

Skruenøgle

3.jpg

For ikke at lave rod i skruenøglestørrelser er det grundlæggende must-have nøglen, hvis hoved til enhver tid kan justeres, så det passer til dine behov. Forskellen mellem denne skruenøgle og de faste skruenøgler ligger i, at den er justerbar, hvilket gør det muligt at bruge den til at arbejde med en lang række størrelser. Munden er let skrånende i forhold til håndtagets håndtag for at lette justeringen. Hos Jem & Fix koster en Bahco 8071-200mm skruenøgle 259,15 kroner.

Hammer

4.jpg

En hammer er nødvendig for at hænge billeder eller hamre søm i møbler. Vælg en, der har en klo i den anden ende for at trække sømmene og et gummihåndtag ud, da det absorberer stødet bedre og gør det lettere at holde. Hammeren bruges til nitning, mejsling, prægning, udfladning, blandt andre opgaver, der varierer afhængigt af størrelse, materiale eller model. I Davidsen kan du finde hamre til forskellige priser. Der er fra 141 kroner og andre med højere ydelse på 340 kroner.

Målebånd

5.jpg

Et målebånd er et must-have i din værktøjskasse, da det er vigtigt for enhver opgave. Du skal altid måle, hvor du skal sømme, lave huller eller lime stykker, så det tilrådes at bruge en metal for at forhindre, at den forringes. Hos XL Building kan du finde målebånd til 185 kroner.

Vaterpas

6.jpg

Sig farvel til skæve billeder og skæve hylder. Mens mange smartphones i disse dage inkorporerer niveaufunktionen, slår intet det pålidelige bobleniveau i livet. Den brede anvendelse af spiritusniveauet strækker sig til utallige applikationer såsom tømrerarbejde, murværk, smed, VVS og endda forskellige job rundt om i hjemmet.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle rabatkataloger fra dine yndlingsbutikker i Danmark, så mindre reparationer i hjemmet ikke længere er et problem.

 

- 3 min

Share
5 billige værktøjer, som alle burde eje

Sådan vælger du perfekt løbetøj uden at bruge for mange penge

At vælge det rigtige løbetøj er meget vigtigt, uanset om vi taler om ekstremsport eller ej, så vi bør afsætte tid, kræfter og penge til det. Denne vejledning kan også tjene som reference, når du vælger tøj til enhver anden aerobic eller gymnastiksport, fordi de fleste af dem grundlæggende generelt gælder for næsten enhver træning. For at gøre dit arbejde lettere har vi sammensat nogle anbefalinger, der sandsynligvis hjælper dig med at vælge det perfekte løbetøj uden at bruge for mange penge. I de store butikker i Danmark som Intersport, Nike, Sportigan og Sportmaster kan du finde alt, hvad du leder efter og til den bedste pris. Udnyt deres kampagner og tilbud.

Definer et budget

2.jpg

Gør ikke den fejl at tro, at investering i tøj kun er det værd, hvis du går efter høj ydeevne. Men vi skal heller ikke gå amok og tro, at vi ved at bruge flere penge får bedre tøj. Det vigtige er at finde balancepunktet og vælge det mest passende udstyr til vores sag. Vælg tøj, som du også kan bruge i din dagligdag og få råd af en sælger, så han/hun kan guide dig til, hvad der anbefales til dig. Få dit budget defineret på forhånd for at undgå hovedpine senere.

Vigtigheden af løbesko

3.jpg

Løbeskoens verden er et særskilt problem inden for sportstøj. Det afhænger af din skridttype, aktivitetsniveau eller om du har brug for specielle indlægssåler eller ej. For at opsummere de vigtigste ting at huske på, når du køber nye løbesko: de skal dæmpe dit skridt, være behagelige, have den perfekte pasform, ikke være for store eller for små, og det anbefales, at de har en reflekterende overflade.

Medtag tilbehør

4.jpg

Selvom de ikke er vigtige som løbetøj, kan det at have det rigtige tilbehør gøre forskellen mellem virkelig behagelige og effektive udflugter. Dette er varer, som du allerede har derhjemme, eller som du kan få for meget få penge. For eksempel: et godt par trådløse hovedtelefoner til at nyde din yndlingsmusik, en vandflaske, bælter, veste eller rygsække. Fanny-pakker er også en god mulighed, da de giver dig mulighed for at bære dine ejendele på en behagelig måde og undgå uønskede spring i lommerne.

Vintertøj

5.jpg

Da temperaturerne er meget lave om vinteren i Danmark, vil "vindjakke" beskytte dig helt mod kulden. Det er behageligt og anbefales stærkt til motion. I kolde dage skal du også vænne dig til at bære handsker. Prøv at bære lycrahandsker, tæt på din hånd, men det generer dig ikke eller forårsager hudreaktion med mulig sved. En tætsiddende bomulds- og lycrabuks er det bedste valg til løb i de koldere måneder. Vælg din størrelse, så de ikke trykker på eller generer dig.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle rabatkataloger fra dine foretrukne løbebutikker i Danmark. Udforsk alle tilbuddene, så du ikke har nogen undskyldninger for at løbe. Kom i form og slip hverdagens stress.

 

- 3 min

Share
Sådan vælger du perfekt løbetøj uden at bruge for mange penge

Produkter der kan spare penge på elektricitet om vinteren

Kan man spare på strømmen om vinteren? Ja. Det er muligt at udnytte energien effektivt, en nødvendighed, som er blevet et højteknologisk problem med vinterapparater, der hjælper dig med at komme gennem den danske vinterkulde. At tage en sweater og hjemmesko på kan stadig gå, men teknologi tilbyder en række forskellige måder du kan holde dig varm og sikker på. I butikker som Harland Nyborg, XL-BYG, Stark og BYGMA finder du alle de strømbesparende produkter, som vi foreslår, til de bedste priser. De bedste gadgets til koldt vejr hjælper dig med at holde varmen og gøre det på en energieffektiv måde.

Energibesparende varmeapparater

2.jpg

Hvis du har et koldt rum eller et område i dit hjem, er en energieffektiv rumvarmer et af de vinterapparater, der kan hjælpe dig. I stedet for at bruge energi på at hæve temperaturen i hele huset kan du blot opvarme det ene område. Ved at sætte et lille varmeapparat til at køre der, hvor du har brug for det, bruger du meget mindre energi end at tænde for hele systemet. Hvis du bruger den sammen med et smart stik, behøver du desuden aldrig at spekulere på, om du har slukket den, før du har forladt huset.

Elektrisk pejs

3.jpg

En elektrisk pejs tilføjer dit hjem noget smukt og stemningsfuldt og har den ekstra fordel at være en effektiv varmekilde. De er meget billigere at installere end traditionelle eller renere gaspejse. Du behøver ikke at transportere træ eller fjerne aske. De er også mere sikre end pejse med åben ild, og da de er elektriske, kan disse pejse nemt integreres i dit smart home-system.

Varmetæpper

4.jpg

En af de bedste gadgets til koldt vejr, du kan købe, er et varmetæppe. I stedet for at bruge energi til at opvarme hele soveværelset, varmer varmetæppet dig. Du kan vælge mellem traditionelle modeller, der sættes i væggen, eller andre typer, der kører på et batteri, der oplades via en USB-forbindelse, så du kan holde dig varm helt trådløst i timevis.

Kaffemaskine og termokop

5.jpg

Uanset om du er indendørs eller udendørs, kan du drikke noget varmt, der øger din kropstemperatur og holder dig varmere, når det er koldt. Der findes mange nye typer kaffemaskiner med teknologi beregnet til vinteren. Du kan f.eks. programmere din kaffemaskine til at have en dampende kop klar, når du vågner. Med et velisoleret krus kan du tage dine varme drikkevarer med ind i kolde rum, biler og udendørs.

Varmepuder

6.jpg

Ligesom varmetæpper er varmepuder energibesparende vinterudstyr, der er meget effektive til at holde dig varm præcis der, hvor du har brug for det. Hvis du lider af kolde fødder, selv om temperaturen omkring dig generelt er varm, giver varmepuder gode fordele, når gulvet derhjemme eller på arbejdet er koldt. Du kan lægge en varmepude under dit skrivebord for at holde dine fødder varme eller på kanten af din seng.

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle tilbudskataloger fra dine yndlingsbutikker, så du kan købe produkter til vinteren, der giver dig mulighed for at spare på el-omkostninger. Du skal ikke fryse eller bruge for mange penge. Bidrag til planeten.

 

- 3 min

Share
Produkter der kan spare penge på elektricitet om vinteren

Fashion trends som du skal kigge efter i 2023

Det er ikke let at finde sin egen stil og følge med i fashion trends. Mange gange tror at det er fordi man ikke har penge nok og at man derfor ikke kan se godt ud. Med nogle få hemmeligheder, som vi vil afsløre her, vil du dog være i stand til at stråle, når du går ned ad gaden. Events som Copenhagen Fashion Week danner et fingerpeg om, hvad der vil blive båret i 2023-sæsonen. I danske butikker som Ellos, Gina Tricot, Lindex, Bahne og Magasin finder du de nyeste fashion trends uden at skulle bruge for mange penge. Her er et par must-have items

Lille sort kjole

2.jpg

Den er et must-have i vores garderobe, men det betyder ikke, at den ikke kan være genstand for trends. Faktisk findes der så mange former og designs, at det er svært at finde en, som vi kan lide. 2023-versionen er en af vores favoritter, fordi den kombinerer flosser og transparenter. Ideen er at skabe ultra sexede halsudskæringer og åbninger med interessante former, der pryder kjolen uden brug af smykker eller tilbehør.

Kjole med skulderpuder

3.jpg

Som i 80'erne er skulderpuderne tilbage. Det nye i denne sæson er at kombinere dem med leopard dyreprint for at give din lange kjole et cool 80'er-look.

Ridejakker

4.jpg

Det store antal ridejakker, som vi har set på catwalken, er bevis på, at de vil være et hit i 2023. Vores favorit er den, der kombineres med en minikjole med lædereffekt, alt sammen i den mest intense gule farve. Det sexede touch til jakken gives af den åbne lynlås, som sammen med halsløkken afslører en meget sigende halsudskæring.

Sko med volumen

5.jpg

De har været en trend i et par år for både mænd og kvinder. Hvis du vil have et stilsikkert look, skal du vælge sko med volumen og ekstra tykke såler. Chunky sko er nok det mest markante element. Det er sko med farverige designs, tykke såler og overloaded designs. Det uhøjtidelige, prangende og chokerende værdsættes. Med andre ord bliver skoene det absolut vigtigste element i stylingen.

Krøllet tøj

6.jpg

Vores mødre er forfærdede, men vi elsker det. Hvis du hader at stryge tøj, er moden på din side. Krøllet tøj bliver en trend i sig selv næste sæson, men det er ikke nok bare at tage din skjorte ud af tørretumbleren og have den på som den er. Folderne i tøjet er strategisk placeret, faktisk ligner de mere den form, som tøjet tager, når vi folder armene eller sætter os ned. Gå efter denne effekt til dine mere afslappede looks.

Oversize jakker

7.jpg

Glem alt om perfekt syede jakker med matchende jakkesætbukser og business dresscodes. Mærkerne har præsenteret os for en meget mere opdateret og moderne version af oversize jakker. De kommer i prints med lige så vovede prints som slangemotivet. Det er et meget cool tøjstykke, der kan sætte prikken over i'et på enhver helt sort stil eller kombineres med andre mere farverige prints.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle tilbudskataloger fra dine yndlingsbutikker, så du kan være med på moden uden at skulle bruge en formue.

 

- 3 min

Share
Fashion trends som du skal kigge efter i 2023

Sådan sparer du penge på julegaver i 2022

Julen nærmer sig, og det er blevet tid til at begynde at tænke på julegaver. Det er en vanskelig tid på året grundet de mange udgifter, men hvis du ved, hvordan du skal håndtere dem, vil du ikke have nogen problemer, når du går i en butik og er på udkig efter julegaver. For at undgå at bruge for mange penge, er det vigtigt, at du tager dig tid til at planlægge og organisere dine udgifter omhyggeligt. Her er nogle tips, så du ikke ender med at få dine konti til at gå i minus.

Udarbejd et budget

2.jpg

Sæt penge til side i løbet af året og sæt dem ind i et månedligt budget, så du i december kan bruge dem til julegaver. Du bør også overveje, hvor meget du er villig til at bruge på hver enkelt gave, og overholde det beløb. På den måde vil du kunne købe en god gave til alle uden at gå over gevind. Budgettering er ikke særlig sjovt, men du kan se på det som en kreativ udfordring. Ofte er nøje gennemtænkte gaver meget mere betydningsfulde end dyrere gaver.

Planlæg forud

3.jpg

Du kan begynde at lede efter julegaver på et hvilket som helst tidspunkt af året. Du kan shoppe på sommerudsalg og gemme det du køber til jul, men glem ikke at lave en liste over, hvad du har købt og hvem det er til, da du ikke ønsker at ende med at købe tre gaver til én person og ingen gaver til en anden.

Tag til en outlet

4.jpg

Da moden kommer og går, er der næppe nogen, der lægger mærke til, om gaven er fra den ene eller den anden kollektion. Rabatterne i disse typer butikker kan, hvis de er ordentligt kontrolleret, være helt op til 70 % i forhold til den oprindelige pris. Det er en god mulighed for at få de ønskede besparelser. I kæder som f.eks. Sephora, Matas, Apple, Expert, Babysam eller Legekæden kan du finde utrolige rabatter i denne sæson, så du undgår at få dit budget til at vælte over.

Gå efter håndlavede gaver

5.jpg

Vi lever i en verden, der så småt er begyndt at sætte pris på de unikke genstande, som vores bedstemødre lavede. Tiden er inde til at gå efter det, der er unikt. Uanset om du går i gang med at lave noget håndværk, eller tager hen på et værksted eller i en håndværksbutik, er håndlavede ting ideelle til gaver. Du kan gå på opdagelse i nogle håndværksblade eller søge efter vejledninger på internettet for at begynde selv at lave det, du plejer at købe.

Køb online

6.jpg

Internettet er en meget interessant mulighed for at købe nogle billige ting. Online shopping giver dig mulighed for at sammenligne priserne hurtigere og giver adgang til et bredt udvalg af varer. Desuden sparer du ventetid ved kassen og prøverum. Prisen er en af de afgørende faktorer for et køb, og derfor tager vi imod ethvert tilbud, rabat eller kampagne, hvor de nuværende varer er altafgørende. Kort sagt er ideen at købe mere, men at bruge mindre. Det er vigtigt at vurdere, hvilke muligheder markedet giver for den valgte gave, og vælge den mulighed, der har den bedste pris og kvalitet.

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle kataloger fra dine yndlingsmærker, så du kan udnytte rabatterne og finde den ideelle julegave til den bedste pris.

 

- 3 min

Share
Sådan sparer du penge på julegaver i 2022
REKLAME

Black Friday i Danmark. Hvad du skal købe, og hvad du skal undgå

Black Friday, som er efterfulgt af Thanksgiving, er kendt i Danmark og i hele verden for sit enorme udsalg på mange varer. Selvom butikkerne lader de bedste tilbud ligge til Black Friday, har man i nogle år nu kunnet nyde godt af de store rabatter flere dage i forvejen, både online og i de fysiske butikker. Du kan endda se produkter, der garanteres at matche enhver lavere pris. Elektronik, mode eller supermarkedskæder som f.eks. Apple, Power, Lindex, Ellos, Aldi og Meni slutter sig til denne bølge af tilbud og er altid pålidelige steder. Men det er vigtigt at være opmærksom, fordi der er produkter, som der ikke anbefales at købe på denne dato.

Hvad du bør købe

pexels-pixabay-38544.jpg

  • Elektroniske produkter: tilbud på disse produkter er et flagship på Black Friday. Det mest avancerede og dyre udstyr som fjernsyn, mobiltelefoner eller konsoller får dog ikke store rabatter på denne dag. Men du skal ikke lade dig afskrække, du kan stadig finde rabatter på 40-50 % på andre mere populære teknologiske produkter eller produkter, der er fremstillet til at blive solgt på denne dato.
  • Køkkenartikler: Selv om køb af hvidevarer ikke er typisk under Black Friday, er det stadig det værd at udnytte udsalget. Rabatterne varierer fra 40 til 50 % på stegepandesæt, kaffemaskiner, blendere, knivsæt, saftpressere og generelt på alle andre køkkenprodukter.
  • Dekorationsartikler: Hvis du skal renovere eller ændre noget i dit hjem, er Black Friday en god mulighed for at få rabat på vægmaling, toiletter, værktøj, badeværelsesdekorationer og meget mere. Udnyt muligheden for at spare op til 35 %.
  • Fødevarer: De store supermarkedskæder bruger også Black Friday til at give rabat på dagligvarer. Du kan udnytte denne begivenhed til at købe julemad, især hvis du har familiefesten hjemme hos dig. Du skal bare stege maden og så er det klar.

Hvad du bør undgå

pexels-pixabay-266621.jpg

  • Legetøj: Selv om det er let at forestille sig, at afstanden til feriesæsonen gavner prisen på legetøj, er sandheden, at det traditionelt set er bedre at vente til tættere på datoen. I de seneste år har der været legetøj på tilbud med op til 50 % rabat få dage før jul. Selvfølgelig risikerer du også, at en bestemt gave bliver udsolgt. Af samme grund bør du lade Black Friday passere og holde øje med onlinebutikkerne for legetøjet.
  • Smykker og ure: Medmindre du har en vielsesring at give eller en anden smykkegave, der ikke kan vente, er det bedst at købe disse varer efter Valentinsdag eller valentinsdag, hvor detailhandlerne laver rabatincitamenter til deres kunder.
  • Sengetøj: Hvis du kan vente til det "hvide udsalg" i januar, har du mulighed for at spare 40-50 % på denne type varer. I mere end et århundrede har detailhandlerne hver januar fulgt traditionen med at tilbyde store rabatter på lagner, sengetøjssæt og endda håndklæder.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle rabatkataloger fra dine yndlingsbutikker. Tjek dem ud, og deltag i Black Friday-arrangementet for at købe det du gerne vil uden at betale for meget. Gør det!

 

- 3 min

Share
Black Friday i Danmark. Hvad du skal købe, og hvad du skal undgå

SIKKERHEDSTIPS TIL ONLINE SHOPPING

I de sidste to år er onlinesalg steget voldsomt og langt over al forventning. E-handel er blevet en milliardindustri, der nu kan erstatte næsten alle fysiske butikker og som konstant giver nye måder at betale, handle og finde interessante tilbud på fra sofaen. På trods af alt dette er der stadig et par ting, du skal tjekke op på, før du køber ting på nettet. Her er blot nogle få af dem.

Tjek altid returpolitikken

2.jpg

Det er ret nemt at købe ting online. At returnere varer...ikke så meget. Før du køber et produkt, som du ved, at du måske skal returnere, f.eks. tøj, elektronik eller sko, skal du sikre dig, at virksomheden tilbyder en nem måde at returnere, refundere eller bytte det produkt, du ønsker at købe. Nogle butikker tager sig af hele processen for dig, mens andre gør det næsten umuligt at returnere produktet eller slet ikke tilbyder refundering. Ja, vi ved godt, at det i denne tid burde være nemt at returnere en vare, men du ville blive overrasket over at vide, hvor mange hjemmesider der har en meget dårlig returpolitik. Vær klog og undersøg det nærmere, før du køber noget, du måske fortryder.

Sørg for, at hjemmesiden er sikker

3.jpg

Denne er tiltænkt de mistænkelige hjemmesider, der tilbyder ting, der virker for gode til at være sande. Mens respekterede og velkendte hjemmesider normalt er sikre, kan nogle mindre velkendte markedspladser, der tilbyder designertøj, værktøj eller en række produkter som set på tv, ende med at stjæle dine data og personlige oplysninger. Den bedste måde at vide, om en hjemmeside er sikker, er ved at tjekke, om der er et hængelåsesymbol, adressen på hjemmesiden skal altid starte med https://, og skal fremgå af en simpel google-søgning.

Når du er i tvivl, skal du altid kreditere, aldrig debetere

4.jpg

Når du handler på en hjemmeside, som du endnu ikke har prøvet, skal du altid vælge at betale med kreditkort. Hvis de nogensinde stjæler dine data eller foretager et mistænkeligt køb, kan du på den måde anmelde hændelsen, annullere kreditkortet og få dine penge tilbage. Når du betaler med debetkort, betyder det, at dine penge bliver overført næsten øjeblikkeligt, og det vil være meget sværere og langsommere at få beløbet tilbage, end du måske tror. Et andet alternativ er at bruge betalingsmetoder som PayPal, på den måde vil svindlere ikke kunne få fat i dine bankoplysninger.

Brug forskellige adgangskoder

5.jpg

Ifølge eksperter i cybersikkerhed har brugere en tendens til at bruge den samme adgangskode til alle hjemmesider. Dette er en risikabelt. Selv om det kan tage lidt tid og sandsynligvis kræve lidt hukommelse at have forskellige adgangskoder, kan du være sikker på, at problemet ikke vil brede sig til dine andre konti og tjenester, hvis du nogensinde bliver hacket. Hvis du har problemer med at huske for mange adgangskoder, kan du prøve at bruge forskellige tal, tilføje et komma eller et stort bogstav for at blande tingene sammen. Selvfølgelig er det ikke nær så bekvemt som en enkelt adgangskode, men det er 100 gange mere sikkert. Du kan også tilføje en totrinsadgangskodebeskyttelse på de hjemmesider, der tillader denne form for adgang, for at gøre din konto endnu sværere at gennemskue.

 

- 3 min

Share
SIKKERHEDSTIPS TIL ONLINE SHOPPING

De Bedste Supermarkeder I Danmark

Det er meget vigtigt at få gode tilbud og kampagner, når du vil spare penge i supermarkedet. Medmindre du har en masse tid til at se efter tilbud og rabatter, er det bedste at handle i et supermarked, der som udgangspunkt tilbyder lave priser.

Inden du laver din næste indkøbsliste, får du her nogle af de bedste og billigste supermarkeder i Danmark.

ALDI

De-Bedste-Supermarkeder-I-Danmark-4.jpg

Aldi er et af de mest prisvenlige supermarkeder, du kan finde i Danmark. De har flere afdelinger over hele landet, herunder små butikker i forstæderne og store butikker i storbyerne. De har normalt åbent fra kl. 8.00 til 20.00 fra mandag til søndag.

Deres udvalg af mærker har en tendens til at være mindre, men det betyder ikke nødvendigvis, at det er dårligere på nogen måde, tværtimod! Så hvis du ønsker et pålideligt supermarked, der tilbyder jævnlige rabatter og lave priser, er dette helt sikkert stedet for dig.

LIDL

De-Bedste-Supermarkeder-I-Danmark-2.jpg

LIDL er en anden international supermarkedskæde med fantastiske priser og muligheder. De sælger alt fra frisk frugt og grøntsager til rejseartikler og internationale fødevarer. Selv om deres udvalg ikke er lige så stort som andre high-end supermarkeder, er de særligt gode, når det kommer til priser og rabatter.

Det er en af de butikker, hvor du bare ved, at du kommer til at bruge færre penge, end du forventer, og det er en fantastisk ting at vide! LIDL-butikkerne har normalt åbent fra kl. 7 til 22 om morgenen. De har ikke et leveringssystem, så sørg for at tage nogle stofposer med inden du går ud af døren.

FØTEX

De-Bedste-Supermarkeder-I-Danmark-1.jpg

Føtex er et af Danmarks største og mest varierede supermarkeder, der er en del af et stormagasin og en del af et supermarked. Med et bredt udvalg af vin, øl og spiritus er Føtex også det bedste supermarked til at købe alkoholiske drikkevarer af høj kvalitet.

De er også en af de største distributører af økologiske fødevarer i hele Danmark, så du altid kan finde de bedste økologiske frugter og grøntsager uanset årstiden. Selv om nogle af deres muligheder bestemt ikke er billige, kan du altid finde gode priser og rabatter samt kuponer og sæsonbestemte kampagner.

Føtex kan findes i næsten alle landets byer, og deres butikker har åbent fra kl. 8 til 21 fra mandag til søndag. Du kan også handle online og få gratis levering ved køb af over 1000 kr.

MENY

supermarket-denmark.jpg

MENY er bestemt ikke det billigste supermarked på listen, men det er uden tvivl et af de bedste supermarkeder i Danmark. Med et bredt udvalg af lokale mærker og produkter er det et af de steder, der har alt, hvad du har brug for.

Alligevel er der mange måder at spare penge hos Meny på. Du kan tilmelde dig deres nyhedsbrev for at få deres seneste tilbud og kampagner, vente på deres sæsonbestemte udsalgstilbud eller besøge discountafdelingen i deres butikker.

MENY har åbent hver dag fra kl. 7.00 til 22.00, og de tilbyder ikke online shoppingmuligheder.

Tilbudsaviser 365 har de seneste kataloger, kampagner og tilbud, så du kan spare penge i dine yndlingssupermarkeder. Opdag de bedste tilbud og muligheder for hundredvis af danske butikker og få mest værdi for dine penge allerede i dag!

 

- 3 min

Share
De Bedste Supermarkeder I Danmark

4 Forskellige måder at organisere dit klædeskab på

Har du nogensinde stået foran dit klædeskab fyldt med tøj uden at vide, hvad du skal have på, og tænkt at du ikke rigtigt har noget, der passer?

Det er nogle de fleste af os kan nikke genkendende til, men bare rolig! Her er en praktisk guide til at indrette dit klædeskab på en ny måde, så du får det perfekte setup til enhver lejlighed.

Efter sæsoner

tilbudsaviser365-fashion-3.jpg

Det danske vejr er så forskelligt fra sæson til sæson, at det kan være svært at sammensætte dit tøj med et lavt budget.

Hver sæson har forskellige stilarter, lag og beklædning. Den bedste måde at få alt det, du har brug for, er at organisere dit klædeskab til sæsonen efter forventning. Hvis du ved, at vinteren er på vej, kan det være en god idé at pakke dit lettere tøj og lade det ligge et andet sted for at gøre plads til trøjer, jakker og parkaer.

På den måde kan du altid finde det, du har brug for, og måske får du endda plads nok til at købe nye outfits til sæsonen!

Efter farver

tilbudsaviser365-fashion-2.jpg

Husk reglen "4 af hver", og sørg for altid at have et par bukser af god kvalitet i fire forskellige farvetoner som sort, mørkeblå, lyseblå og et par smarte nye bukser, der fanger øjet, måske i grøn, hvid eller endda mørkerød.

Den samme regel gælder også for dine sko. Vælg nogle nye sorte sneakers og et par hvide sneakers for altid at være velklædt, uanset anledningen. Et godt tip er at vælge nogle læder- eller plastiksko, så du altid kan holde dem rene.

Et par enkle brune støvler eller sko vil også holde dig varm og gør at du ser mere formel ud, når det er nødvendigt. Du må heller ikke glemme at vælge et par farverige kondisko, som vil hjælpe dig med at se mere afslappet ud i weekenden eller på ferier.

Når du tænker på dine t-shirts eller langærmede skjorter, kan du også bruge "4 af hver"-reglen. I dette tilfælde kan du lege lidt mere med farverne og vælge en lyserød skjorte, måske en grøn, grå, hvid eller hvad du nu kan lide. Bare sørg for at have mindst 4 forskellige, så du kan kombinere dem.

Hav altid noget varmt tøj på dig

tilbudsaviser365-fashion-1.jpg

Nu har du allerede nogle grundlæggende stykker tøj til sommer og mellem sæsonerne. Nu er det tid til at tilføje dine fire nye jakker. Først og fremmest har du brug for en regnjakke. Vær åben og prøv at vælge en der ikke er for formel, ikke for almindelig og heller ikke for iøjnefaldende.

Det skal være noget, du kan have med dig hver dag i din rygsæk, hvis det bliver koldt, regner eller blæser, så tænk også på en sammenfoldelig en.

Når du vælger en forårsjakke, skal du også huske alt dette. Du har brug for noget, som du altid kan have med dig og kombinere med alt dit tøj på en gang. Måske kan en trådjakke eller en jean være nyttigt for dig.

Lad os også tænke ordentligt på vintertiden. Det er der du rigtigt kan have gavn af en god fjerjakke og en parka. Husk, at de begge skal have meget forskellige stilarter, så du ikke altid går i den samme slags.

Vælg for eksempel en mørkegrøn jakke og en sort jakke også.

Vælg nogle vigtige accessories

Sidst, men ikke mindst kan du købe flere accessories for at fremhæve dit tøj og ændre dit udseende oftere. Køb nogle trendy tørklæder, caps, kasketter, huer eller hvad du nu kan lide for at definere din stil.

Det vigtigste at overveje, når du vælger tilbehør, er at forstå, hvad du har brug for. Hav hverdagstilbehør som øreringe, tørklæder, caps og solbriller tæt på dig. På den måde vil du altid have noget ekstra til at pifte dit outfit op med.

Tilbudsaviser 365 har de bedste kataloger og tilbud til at renovere dit klædeskab denne sommer! Find fantastiske tilbud og rabatter på mode og tilbehør, så du kan få det look, du ønsker, uden at det skal koste en formue!

 

- 3 min

Share
4 Forskellige måder at organisere dit klædeskab på

3 Måder at forbedre den måde, du arbejder hjemmefra på

Hvis du arbejder hjemmefra, ved du sikkert, hvor vigtigt det er at skabe det perfekte arbejdsmiljø, så du kan føle dig godt tilpas og rolig, mens du udfører dit arbejde. Det er naturligvis lettere sagt end gjort, da de fleste af os bor et sted, der ikke er designet til at være et fuldtidskontor.

Der er dog mange måder hvorpå du kan gøre dit hjem til det perfekte sted at arbejde og studere og det bedste af det hele er, at du kan gøre det uden at det skal koste en formue!

Hvis du overvejer at foretage nogle få ændringer i hjemmet, er her 3 måder, hvorpå du kan forbedre den måde, du arbejder hjemmefra på.

Find det rette skrivebord

Måder-forbedre-den-måde-3.jpg

Først og fremmest skal du have et skrivebord, der er stort nok til din bærbare computer, notesblok, mobiltelefon og alt det, du bruger på arbejdet.

Der er masser af forskellige størrelser når det kommer til skriveborde. Det skrivebord, der passer bedst til dig afhænger af, hvor meget plads du har, og hvor meget udstyr du har. Sørg for, at alt dit udstyr passer godt ind. Hvis du har en hjørneplads, kan du overveje et hjørnebord for at skaffe lidt ekstra plads, og hvis du har et vindue, kan du overveje et skrivebord, der giver dig mulighed for at have en god udsigt.

En anden vigtig ting, du skal være opmærksom på, når du vælger et skrivebord, er højden. Du bør sidde med oprejst ryg og have albuerne i skrivebordshøjde, når du sidder behageligt. Du bør aldrig føle, at det er svært at nå tastaturet.

Find en behagelig stol

Måder-forbedre-den-måde-2.jpg

Stole til hjemmekontor er en essentiel del af det at arbejde hjemmefra. Du tilbringer mellem 6 og 10 timer om dagen i stolen, hvilket svarer til over 120 timer om måneden!

Hvis du bruger den forkerte stol, kan det føre til rygsmerter, hovedpine og andre sundhedsproblemer. Overvej at købe en god kontorstol, der passer til din højde og vægt. I dag findes der mange mærker, og nogle af dem kan være ret billige.

Husk, at du kommer til at bruge hundredvis af timer på den stol, så prøv at find en god stol. Dit fremtidige jeg vil takke dig for det!

Find en tavle og noget tilbehør

Måder-forbedre-den-måde-1.jpg

En essentiel ting, du bør have på din arbejdsstation, er en tavle. Det lyder måske lidt gammeldags, men sandheden er, at du har brug for et sted at hænge visse ting op, f.eks. noter, påmindelser, udgifter og endda et eller to billeder, der kan løfte dit humør fra tid til anden.

Undersøgelser viser, at folk, der indretter deres kontorplads, er mere tilbøjelige til at arbejde bedre og være mere produktive. Følelsen af, at dit kontor virkelig er dit, får dig til at bekymre dig om at være organiseret, og det er en rigtig god ting. Derfor bør du også overveje at købe et par andre ting som kuglepenne, blyanter, klistermærker, en skrivebordslampe, underlag, en printer og nogle sjove gadgets. Gør det til dit eget personlige rum, og hav det sjovt!

Tilbudsaviser 365 giver dig de bedste tilbud og kampagner for at købe alt det, du har brug for til at arbejde hjemmefra! Få de bedste tilbud på kontorartikler, dagligvarer, møbler og tøj, og begynd at spare penge i dag!

 

- 3 min

Share
3 Måder at forbedre den måde, du arbejder hjemmefra på

De bedste danske skomærker I 2022

Danske sko- og tøjmærker er langsomt begyndt at sætte deres præg på modeverdenen. Mange danske designere er kendt for deres unikke stil og fantastiske sans for æstetik. De bringer noget nyt og friskt ind i en branche, der altid søger at genopfinde sig selv.

I 2022 har mange lokale mærker udgivet nye kollektioner, der er fantastiske til både varmt og koldt vejr. Da det danske vejr nogle gange kan være svært at finde ud af, arbejder skoproducenterne hårdt på at skabe alsidige modeller, der kan få dig til at se godt ud til enhver lejlighed.

Hvis du er på udkig efter et par nye sko, er her nogle af de bedste danske skomærker, som du kan opdage i 2022.

ARKK COPENHAGEN

ARKK-COPENHAGEN-shoes-min.jpg

ARKK er et dansk fodtøjsmærke, der henter inspiration fra klassiske sneakers. De skaber fantastiske produkter, der både er komfortable og cool.

Deres streetwear-kollektion har modeller til både mænd, kvinder og unge. Selv om deres sko er funktionelle, anbefales de ikke til sport, da de fleste af de kvalitetsstoffer, de bruger, ikke er skabt til at modstå de krav, der stilles til high-performance sportstøj.

Alligevel leverer de fantastiske produkter og overkommelige priser, noget der er glimrende for dem, der leder efter den perfekte kombination af komfort og stil.

STINE GOYA

Stine-Goya-Shoes-min.jpg

Hvis du har en mere edgy stil, er Stine Goya helt sikkert et mærke for dig. Deres produkter er altid farverige, robuste, originale og vovede.

De har også en tøjkollektion til kvinder, som simpelthen er fantastisk! De bruger levende farver, kvalitetsstoffer og originale mønstre til at skabe unikke styles, perfekt til dem, der gerne vil skille sig ud.

Deres kollektion af vinterstøvler og sommer flip-flops er super iøjnefaldende, og vi kan bare ikke stoppe med at anbefale dem til alle. Så tjek dem endelig ud.

ECCO

ecco-shoes-min.jpg

En af vores favoritter. Ecco er Danmarks største sko-eksportør og nok det mest kendte mærke på listen.

De designer nogle af de mest klassiske looks til både mænd og kvinder og bruger de bedste materialer for at sikre, at deres produkter både er holdbare og stilfulde. De har også attraktive kampagner og finansieringsmuligheder. Hvis du er på udkig efter et look, der aldrig går af mode, er Ecco det rette sted at gå hen.

BARTELS

BARTELS-denmark-min.jpg

Et mærke, der har eksisteret siden 1920! Designer Eva Bartels har genoplivet familievirksomheden og skabt en helt ny stil til vovede og stærke kvinder.

Ved hjælp af brugt stof fra gamle lagervarer formår hun at skabe fantastiske designs inspireret af de bedste dele af italiensk vintagemode. Hendes 2022-kollektion kombinerer striber og stærke farver, høje hæle samt komfortable såler.

For dem, der kan lide at klæde sig fint på til en særlig lejlighed, er Bartels bestemt prisen værd.

Tilbudsaviser365 giver dig de bedste rabatter, tilbud og kataloger, så du kan spare på dine foretrukne modebutikker! Få de seneste sæsonbestemte kampagner og tilbud på ét sted.

 

- 3 min

Share
De bedste danske skomærker I 2022

De bedste møbelforretninger til at renovere dit hjem på et budget

Renovering af dit hjem kan være et super sjovt projekt til sommer. Vi vil jo alle gerne bo komfortabelt, især her i Danmark, hvor vi bruger meget tid derhjemme, hvor vi arbejder, studerer og har venner over til spisning.

Det kan også være en god anledning til at forny din stil, finde en ny måde at organisere dine møbler på og endda komme af med ting, som du ikke længere har brug for.

Hvis du overvejer at foretage nogle ændringer i dit hjem, kan du her se nogle af de bedste møbelforretninger, hvor du kan renovere dine rum uden at det skal koste en formue.

IKEA

IKEA-min.jpg

En klassiker. IKEA tilbyder billige møbler, der er skabt af nogle af de mest interessante europæiske produktdesignere i dag. Alt, hvad de sælger, passer perfekt til både store og små rum.

IKEA kataloget tilbyder også en masse ideer og tips til at forny dine møbler og omorganisere dine rum, så du får mere plads til at bevæge dig komfortabelt rundt i dit hjem. Det er også et godt sted at shoppe køkkenredskaber, kontormøbler til hjemmet og børnemøbler.

Hvis du skal købe nye møbler, anbefaler vi, at du går i IKEA og ser, om der er noget, der vækker din opmærksomhed.

MØBLER

MOBLER-Danks-min.jpg

MØBLER er et andet godt sted at købe møbler. Selv om de ikke er lige så "trendy" som IKEA, tilbyder de fantastiske priser og finansieringsmuligheder for dem, der ønsker at renovere deres stue, kollegieværelse eller spisestue.

MØBLER kataloget har tilbud, hvor du kan spare helt op til 50 % på møbler med mange kredit- og betalingskort. Desuden er deres showrooms altid et fantastisk sted at gå hen, hvis du ønsker at prøve noget, før du køber det.

De har et bredt udvalg af muligheder at vælge imellem, så hvis du er på udkig efter en mere traditionel eller minimalistisk stil til dit hjem, er MØBLER en af de bedste butikker, du kan besøge.

ILVA

ILVA-Dansk-min.jpg

ILVA er et af de steder, hvor du kan finde varer af fantastisk kvalitet til fremragende priser. Deres sortiment af sofaer har en række forskellige muligheder at vælge imellem, og deres finansieringsmuligheder er nogle af de bedste på markedet.

Hvis du vil se, hvad de har på lager, kan du tjekke ILVA kataloget, inden du besøger et af deres showrooms. Der vil du finde alle de produkter, 1e har at tilbyde. Virksomheden har også en meget effektiv online markedsplads, hvor du kan gennemse hele deres kollektion og finde eksklusive tilbud.

MY HOME

Møbelforretninger-2.jpg

Hvis du ønsker en billig løsning til at renovere dit hjem, så er My Home helt sikkert det rette sted at gå hen. De har rabatter, der kan hjælpe dig med at spare helt op til 70% på udvalgte sofaer, havemøbler, sofaborde, spiseborde og mange andre produkter.

De har også en omfattende kollektion af madrasser, som er fremragende, hvis du er på et budget og skal købe en ny seng. Deres sommertilbud er virkelig gode, med særlige rabatter og finansieringsmuligheder til alle dine udendørs møbler.

Tjek deres nyeste katalog ud for at se, om de har det, du leder efter. Derudover kan du gennemse deres online markedsplads for at finde butikker i nærheden og gennemse deres kollektioner for at finde tilbud og kampagner, der kun findes online.

Tilbudsaviser 365 giver dig de nyeste møbelkataloger, så du kan spare på alt det, du har brug for til at renovere dit hjem. Find utrolige tilbud, rabatter og udsalg i alle dine yndlingsbutikker, og begynd at spare penge i dag!

 

- 3 min

Share
De bedste møbelforretninger til at renovere dit hjem på et budget

Essentielle campingudstyr til at nyde sommeren

Hvis du synes, at camping er ukomfortabelt og unødigt, så lad os fortælle dig sandheden: Med det rigtige udstyr kan camping være en unik og uforglemmelig oplevelse.

Camping er trods alt en af de få muligheder for at kunne slippe væk fra byens støj. At sove i stilhed ved en sø eller hygge med vennerne ved bålet, fortælle vittigheder og dele fortællinger, mens man kigger på stjernerne, er ret sjældent i dag, og ofte en fantastisk måde at skabe gode minder på.

Nøglen er at have det rette udstyr til at sove, lave mad og gå ture. Hvis du planlægger dit næste eventyr, får du her en liste over de bedste campingudstyr til at nyde sommeren.

Et godt telt

campingudstyr-til-at-nyde-sommeren-1.jpg

Ikke alle telte er ens. Når du skal vælge det perfekte telt, bør du overveje nogle vigtige faktorer for at gøre din campingoplevelse nemmere.

Vejrbeskyttelse er det vigtigste. De fleste halvprofessionelle telte tilbyder acceptabel vejrbeskyttelse til sommer, efterår og forår, men ikke til hårde vintre som dem, vi har i Danmark. Hvis du skal bruge det til sommerferien, vil næsten ethvert telt kunne klare opgaven.

Størrelsen er også vigtig. Hvis du skal tilbringe meget tid i teltet, bør du overveje at købe et komfortabelt telt, hvor der er plads til at alle kan sidde og strække sig. Hvis du kun skal bruge det til at sove i, så køb et, der er lille og nemt at pakke.

De bedste mærker til campingtelte i 2022: Big Agnes, NEMO, Coleman, Kelty, Marmot.

En sovepose

campingudstyr-til-at-nyde-sommeren-2.jpg

Dette er nok en af de vigtigste ting at overveje. Soveposer er designet til forskellige slags vejr og steder. Hvis du rejser om sommeren, skal du overveje en let sovepose. Vintersoveposer er normalt tættere og utrolig varme, så det vil være en ret ubehagelig oplevelse at sove i sådan en om sommeren.

Bedste soveposemærker i 2022: Big Agnes, REI Co-Op, Therm-a-Rest, Sea-to-Summit, NEMO.

Campingudstyr

campingudstyr-til-at-nyde-sommeren-5.jpg

Campingudstyr er et meget generelt begreb, og det skyldes, at forskellige former for eventyr kræver forskellige former for udstyr.

Til en familievenlig campingferie på en campingplads med badeværelser og infrastruktur, kan du pakke nogle få ting som f.eks. tallerkener, lommelygter, gryder, kopper og en førstehjælpskasse.

Hvis du skal vandre i bjergene eller ud i skoven, har du brug for nogle flere ting som knive, en skovl, ildstarter, vandresokker, vandrestøvler, en kortbølgeradio, campingunderlag, køkkenudstyr, vandflasker, pælehammer, et kompas, håndklæder, vandrestave og andre vigtige ting.

Lav en tjekliste med alt det, du har brug for, inden du tager af sted, så du er sikker på, at du er klar til en fantastisk tur!

Bedste mærker inden for campingudstyr i 2022: Arc'teryx, Big Agnes, Coleman, Darn Tough, Deuter, Jetboil, Marmot, Mountain Hardwear.

Rygsæk

campingudstyr-til-at-nyde-sommeren-4.jpg

Alle, der nogensinde har rejst, ved, hvor vigtigt det er at have en god rygsæk. Det kan være svært at vælge den rigtige. Den skal være komfortabel, stor nok til at rumme alt det du har brug for, give den rette støtte og være fremstillet af modstandsdygtige materialer, så den kan modstå alle slags vejrforhold.

Hvis du skal rejse ofte, anbefaler vi, at du investerer i en god rygsæk, da du sandsynligvis kommer til at bruge den i et stykke tid. Hvis du derimod kun skal på nogle få ture, så prøv at finde et godt tilbud på en almindelig rygsæk.

Bedste rygsækmærker i 2022: Osprey, Kelty, Teton, Hyperlite, Gregory, REI Co-Op, Granite, ULA, Gossamer, Deuter.

Tilbudsaviser365 giver dig de bedste tilbud og rabatter, så du kan nyde sommeren. Find de bedste kampagner i alle dine yndlingsbutikker i Danmark. Få de nyeste brochurer og kataloger, så du kan spare penge på alt det, du har brug for i dag!

 

- 3 min

Share
Essentielle campingudstyr til at nyde sommeren