logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe bedste danske skomærker I 2022
REKLAME

De bedste danske skomærker I 2022

De bedste danske skomærker I 2022

Danske sko- og tøjmærker er langsomt begyndt at sætte deres præg på modeverdenen. Mange danske designere er kendt for deres unikke stil og fantastiske sans for æstetik. De bringer noget nyt og friskt ind i en branche, der altid søger at genopfinde sig selv.

I 2022 har mange lokale mærker udgivet nye kollektioner, der er fantastiske til både varmt og koldt vejr. Da det danske vejr nogle gange kan være svært at finde ud af, arbejder skoproducenterne hårdt på at skabe alsidige modeller, der kan få dig til at se godt ud til enhver lejlighed.

Hvis du er på udkig efter et par nye sko, er her nogle af de bedste danske skomærker, som du kan opdage i 2022.

ARKK COPENHAGEN

ARKK-COPENHAGEN-shoes-min.jpg

ARKK er et dansk fodtøjsmærke, der henter inspiration fra klassiske sneakers. De skaber fantastiske produkter, der både er komfortable og cool.

Deres streetwear-kollektion har modeller til både mænd, kvinder og unge. Selv om deres sko er funktionelle, anbefales de ikke til sport, da de fleste af de kvalitetsstoffer, de bruger, ikke er skabt til at modstå de krav, der stilles til high-performance sportstøj.

Alligevel leverer de fantastiske produkter og overkommelige priser, noget der er glimrende for dem, der leder efter den perfekte kombination af komfort og stil.

STINE GOYA

Stine-Goya-Shoes-min.jpg

Hvis du har en mere edgy stil, er Stine Goya helt sikkert et mærke for dig. Deres produkter er altid farverige, robuste, originale og vovede.

De har også en tøjkollektion til kvinder, som simpelthen er fantastisk! De bruger levende farver, kvalitetsstoffer og originale mønstre til at skabe unikke styles, perfekt til dem, der gerne vil skille sig ud.

Deres kollektion af vinterstøvler og sommer flip-flops er super iøjnefaldende, og vi kan bare ikke stoppe med at anbefale dem til alle. Så tjek dem endelig ud.

ECCO

ecco-shoes-min.jpg

En af vores favoritter. Ecco er Danmarks største sko-eksportør og nok det mest kendte mærke på listen.

De designer nogle af de mest klassiske looks til både mænd og kvinder og bruger de bedste materialer for at sikre, at deres produkter både er holdbare og stilfulde. De har også attraktive kampagner og finansieringsmuligheder. Hvis du er på udkig efter et look, der aldrig går af mode, er Ecco det rette sted at gå hen.

BARTELS

BARTELS-denmark-min.jpg

Et mærke, der har eksisteret siden 1920! Designer Eva Bartels har genoplivet familievirksomheden og skabt en helt ny stil til vovede og stærke kvinder.

Ved hjælp af brugt stof fra gamle lagervarer formår hun at skabe fantastiske designs inspireret af de bedste dele af italiensk vintagemode. Hendes 2022-kollektion kombinerer striber og stærke farver, høje hæle samt komfortable såler.

For dem, der kan lide at klæde sig fint på til en særlig lejlighed, er Bartels bestemt prisen værd.

Tilbudsaviser365 giver dig de bedste rabatter, tilbud og kataloger, så du kan spare på dine foretrukne modebutikker! Få de seneste sæsonbestemte kampagner og tilbud på ét sted.

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.