logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator​​Forældreglæde: ØnskeBørns essentielle valg til et lykkeligt hjem
REKLAME

​​Forældreglæde: ØnskeBørns essentielle valg til et lykkeligt hjem

​​Forældreglæde: ØnskeBørns essentielle valg til et lykkeligt hjem

Når vores barns fødselsdag nærmer sig, begynder vi at spekulere på, hvad vi skal købe til dem. Vi ønsker, at det skal være en original gave, som de kan nyde alene eller lege med deres venner. Vi bruger dag og nat på at tænke. Vi går forbi legetøjsbutikker og ser tusind forskellige stykker legetøj. Det ender med at gøre os trætte. Nogle gange handler det ikke om at købe det legetøj, der er på mode, men om at finde ud af, hvad dit barn virkelig kan lide. I Danmark er der store legetøjsbutikker, men i én finder du også forældrenes lykke: ØnskeBørn. Man kan fare vild i de mange gondoler med tøjdyr, dukker, biler, robotter og pædagogiske spil. Her er de vigtigste ting fra denne kæde til et lykkeligt hjem for dine børn:

Byggesæt

2.jpg

Konstruktionsspil er de mest succesfulde blandt små børn og ledsager legeaktiviteten i en længere periode. Det er et sæt brikker med samme eller forskellige former, som kan kombineres på kryds og tværs og skabe forskellige strukturer. De mest klassiske er Lego, men i dag er der meget legetøj med disse egenskaber, som har store fordele for børns udvikling.

Børnebøger

3.jpg

Inspireret af leg og læring er disse bøger skabt til at vække nysgerrighed og stimulere små børns sind. Hver gang de vender siderne, får de farverige illustrationer og sjove historier, der skaber en sjov læseoplevelse. Giv dine børn nøglen til en verden af eventyr gennem børnebøger, hvor leg og læring går op i en højere enhed. Inspireret af babyens taktile opdagelse er der også stofbøger, der er designet til at vække sanserne og skabe legende læring.

Walkie Talkie

4.jpg

Walkie Talkie har et ergonomisk design. Enkel betjening, da man kun skal trykke på én knap for at tale, gør dette legetøj nemt at bruge for børn fra 3 til 8 år. De fleste er udstyret med nøglelåsfunktion. Hvem har ikke haft en Walkie Talkie før? Det er et apparat, der har overlevet flere generationer og stadig er stærkt. Det er rigtigt, at den har undergået forandringer i årenes løb, men det var et produkt af teknologiske fremskridt.

Smykkefremstillingssæt

5.jpg

Smykkefremstillingssæt indeholder mindst fire snore, sølvbelagte kæder, omkring tyve metalvedhæng, regnbueperler, diamantformede perler og farverige glasperler. De giver dit barn mulighed for at lave forskellige former for armbånd og halskæder. Det er også en god mulighed for at stimulere dine børns kreativitet. Nogle af de små er mere vovede og tør endda sælge deres kreationer til familie, venner eller naboer.

Cykel uden pedaler

6.jpg

Cyklen uden pedaler hjælper barnet med nemt at opnå den balance, der er nødvendig for at køre på to hjul, hvilket letter den efterfølgende overgang til en traditionel cykel. Denne cykel til små børn stimulerer barnets selvtillid og uafhængighed. Sadlen er skridsikker, og styret er lavet af gummi.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle rabatkatalogerne fra de bedste legetøjsbutikker. Gå tilbage til din barndom og nyd at fortabe dig blandt gondolerne!

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.