logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorFra lokal til legendarisk: Magasins historie
REKLAME

Fra lokal til legendarisk: Magasins historie

Fra lokal til legendarisk: Magasins historie

Magasins historie er meget lang. Man kan sige, at det er vokset fra en lokal butik til et legendarisk brand. Det hele startede i 1868, da Theodor Wessel og Emil Vett grundlagde "De Forenede Hvidevare Forretninger" i Aarhus, og virksomheden blev mange år senere til Magasin. I begyndelsen var firmaet dedikeret til salg af sengelinned, lagner, duge og stoffer. År senere blev nye produkter tilføjet, indtil Wessel & Vett i 1870 åbnede en ny butik i Aalborg og en anden i København under navnet Magasin du Nord. I de følgende årtier gennemgik Magasin en kraftig ekspansionsproces og havde i midten af det 20. århundrede mere end 150 butikker i Danmark. I dag har Magasin syv stormagasiner strategisk fordelt over hele landet. Derudover sælger de deres produkter gennem deres eksklusive onlinebutik. Denne butik sælger, ligesom andre forhandlere i Danmark, produkter fra kendte mærker som Aqvia, Aramis, Adidas, Apair, Acqua di Parma, Aquabeads, Asivik, Azzaro, B&O, Ball, Ballarini, Boss, Braun, Björn Axén, Burberry, Chloé, Costa Nova, Dior, Gucci, Holdit, Hugo, Hummel, Hunter, L'Occitane, L'Oréal, Lee, MAC osv.

Hvad finder du hos Magasin?

2.jpg

Magasin tilbyder sine kunder modetøj og tilbehør af høj kvalitet, der er i tråd med de nyeste globale trends. Kunderne kan købe deres produkter i Magasins onlinebutik og få dem leveret til deres hjem. Derudover tilbyder Magasin gavekort til særlige lejligheder.

  • Den sarte pudderrosa sameksisterer dette forår med den energiske orange og den sorte og hvide binomial.
  • Gå efter det totale look og vælg en farve, du kan bære fra top til tå. Eller gå efter print.
  • Når det gælder fodtøj, er komforten i højsædet: lave hæle, elegante kitten heels eller flade flip-flop-sandaler. Det betyder ikke, at hælen forsvinder, men der findes andre alternativer.
  • Det er tid til at vove sig ud i kjoler eller nederdele med transparens. De kombineres med tøj af maskulin æstetik for at spille på kontrasten.
  • Skuldrene får en ekstra fremtrædende plads. Enten gennem kjoler, der ikke dækker dem, eller gennem blazere med store skulderpuder.
  • Klassiske piger investerer i et blyantnederdel, som de kombinerer med en sofistikeret bluse med sløjfe eller en upåklagelig skjorte. Og de mest vovede vil prøve de ekstreme shorts, som Gucci gjorde til en central del af sit modeshow.

Trendy kjoler hos Magasin

Hvid kjole

3.jpg

En beklædningsgenstand, der ligesom et lærred giver uendelige muligheder. Modellerne med transparens og et vist romantisk skær triumferer. Også babydukkesilhuetterne og brudereferencerne.

Læderkjole

4.jpg

En perfekt beklædningsgenstand til mellemsæsonerne. Sats på overlays, for eksempel med en sweater under eller med en jakke i et andet stof, der giver kontrast.

Kjole med off the shoulder-udskæring

5.jpg

Men med meget specifikke koordinater, ærmerne er lange, og designet er nøgternt. En god formel til at genfortolke det sexede koncept uden at falde i det indlysende.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle rabatkatalogerne fra de førende modebutikker i Danmark. Besøg Magasin!

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.