logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorHvor kan man spise i Danmark som en lokal?
REKLAME

Hvor kan man spise i Danmark som en lokal?

Hvor kan man spise i Danmark som en lokal?

At rejse er en af livets største fornøjelser. At se forskellige steder og kulturer, tage en pause fra hverdagens stress og smage på alle mulige lokale delikatesser er alt sammen en del af en ideel rejse. Hvis du besøger Danmark, vil du sikkert støde på mange italienske, asiatiske eller franske restauranter. Men hvis du er på udkig efter en typisk dansk ret, finder du smørrebrød. Hvad er det for noget? En skive sort brød med smør og forskellige kolde ingredienser, som stilles til rådighed for den spisende. Det er en slags buffet, der serveres ved middagstid i stil med det danske køkken. En souvenir? Danske småkager, også kendt som Brysselkex. De er lavet af smør, mel og sukker og kommer i en dåse. De, der har rejst i Europa, især i Danmark, tager ofte dåser med danske småkager med hjem til deres familie og venner. Hvor kan man spise i Danmark som en lokal? Her er nogle af de mest kendte restauranter i København.

Skindbuksen

2.jpg

En af de bedste anbefalinger til, hvor man kan spise i København, er Skindbuksen. Hvis du vil prøve noget godt og typisk dansk, skal du tage hertil. Det er en restaurant, der vil minde dig om en irsk pub, med et venligt personale, der vil få dig til at nyde din frokost. Den ligger meget tæt på KongensNytorv og har ganske rimelige priser. Et smørrebrød koster normalt omkring 80 eller 100 DKK (11 eller 14 €).

Kødbyen

3.jpg

Dette er et restaurantområde på Vesterbro, tæt på centrum og Københavns Hovedbanegård. En af de trendy restauranter med mange unge mennesker, hvor du kan finde menuer for enhver smag og pengepung. Vi anbefaler at gå på Warpigs, en typisk amerikansk barbecue-restaurant, og bede om små portioner, da maden er rigelig. De har også en masse rigtig gode hjemmelavede øl, som er værd at prøve.

Københavns gademad

4.jpg

Dette er et lukket marked i nærheden af Operaen med mange Street Food-boder i stil med Madrids Mercado de San Miguel eller Barcelonas Mercado de la Boqueria. Man går rundt, køber frokost eller middag ved den bod, der passer en bedst, og sætter sig til bords ved store fællesborde. Det er et ungt og charmerende sted.

Hvor meget koster det at spise i Danmark?

  • En menu på en hamburgerrestaurant: 11 dollars / 9,3 euro.
  • At spise på en mellemprisrestaurant: 19 dollars / 16 euro.
  • Middag på en mellemprisrestaurant: 19 dollars / 16 euro.
  • En øl på en bar: 7,8 dollars / 6,6 euro.
  • En kaffe i en bar: 4,7 dollars / 4 euro.
  • Køb et brød i et supermarked: 2 dollars / 0,3 euro.
  • Køb et kilo tomater i et supermarked: 3,1 dollars / 2,6 euro.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle rabatkataloger fra dine yndlingsbutikker i Danmark. Hvis du overvejer at holde ferie i landet, skal du tage højde for priserne på måltider, og at der i supermarkederne er virkelig fristende muligheder for at spare. Rejs, slap af, mød hinanden og nyd det!

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.