logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorPower har alt fra hverdagsting til banebrydende teknologi
REKLAME

Power har alt fra hverdagsting til banebrydende teknologi

Power har alt fra hverdagsting til banebrydende teknologi

Der findes mange elektronikbutikker i Danmark, men der er én, som skiller sig ud med et stort udvalg og gode priser: Power. Power har lave priser og jævnlige kampagner, men det kan variere fra butik til butik. Power har det hele, lige fra det mest nødvendige til den nyeste teknologi. Kunderne kan finde computere og laptops, kontorartikler, printere, pc-tilbehør, mobiltelefoner, fjernsyn, højttalere, stik og kabler, kameraer, køkkenmaskiner, værktøj og opladere. Denne butik sælger og distribuerer en bred vifte af lokale og internationale mærker som Apple, Samsung, Huawei, Philips, WMF og Siemens. Tjek deres aktuelle kampagner og tilbud, der er tilgængelige i deres butikker og på deres online hjemmeside for at finde deres billigste varer og bedste udsalgstilbud. Hvis du går ind på deres hjemmeside nu, vil du finde vintertilbuddene. Der er utroligt gode tilbud på komfurer, mobiltelefoner og computerudstyr. Du kan få disse varer med 30% rabat. Hvis du ved, hvordan du udnytter tilbuddene, vil du kunne købe mere end én vare.

Historien om Power

2.jpg

Power er en norsk detailkæde med fokus på salg af husholdningsapparater og elektronik. Den har en lang historie på markedet og en stærk tilstedeværelse i Danmark, hvor den har et bredt netværk af butikker strategisk fordelt over hele landet. Historien begyndte i 1962 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Norge. Power er resultatet af et partnerskab mellem 46 elektrikere, der ønskede at tilbyde deres kunder et bredt udvalg af elektroniske mærkevarer til meget fordelagtige priser.

Hvordan sparer man stort?

Sammenlign priser i butikken og online

3.jpg

Den samme elektronik kan have en forskellig pris i hver butik. Det er nemt at tro, at forskellen kun er et par kroner, men det kan være mere end det, hvis der er tale om specialtilbud. Derfor er det vigtigt at sammenligne priser i forskellige fysiske butikker og også i deres onlineversion. Du vil se, at butikkerne har lignende modeller, men med små variationer i pris eller funktioner. Den bedste måde at forberede sig på, før man køber teknologi, er at sammenligne priser, først online og derefter i butikken.

Overvej andre mærker

4.jpg

For at spare penge, når du køber dine apparater, skal du se ud over de traditionelle mærker. På markedet finder du private labels og second brands. Second brands er ekstra mærker fra kendte producenter og med et godt omdømme på markedet.

Overse ekstra komponenter

5.jpg

Når du køber apparater, skal du passe på "ekstraudstyr", som du sandsynligvis ikke har brug for. Typisk kan automatiske timere på en kaffemaskine eller specielle cyklusser på en vaskemaskine være en stor bekvemmelighed, hvis du ved, hvordan du bruger dem, men de er ikke nødvendige. Medmindre du har specifikke tekniske anvendelser i tankerne for dit apparat, er det bedst at holde det enkelt.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle katalogerne fra dine foretrukne elektronikforretninger. Benyt lejligheden til at udskifte det gamle tv eller mobiltelefonen hos Power. Du vil ikke fortryde det!

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.