logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorShop, spis, forkæl dig selv: Udforsk Rødovre Centrums tiltrækningskraft
REKLAME

Shop, spis, forkæl dig selv: Udforsk Rødovre Centrums tiltrækningskraft

Shop, spis, forkæl dig selv: Udforsk Rødovre Centrums tiltrækningskraft

Der er ikke noget bedre end et indkøbscenter til at gøre det hele på én gang. Du kan spise, klæde dig på, shoppe teknologi og forkæle dig selv, som du lyster. I Danmark er Rødovre Centrum den bedste mulighed, hvis du ikke har lyst til at gå i timevis. Mens børnene bliver i biografen, kan du udforske stedets charme vidt og bredt. Der er hundrede forskellige butikker, og det er op til dig, hvad du vil shoppe. Gem noget af dit budget til at forkæle dig selv. Der er smykkeforretninger, skønhedsbutikker, sports-, mode- og elektronikforretninger og masser af spisesteder. Vores guide til dig:

27 87 Barcelona Genetic Bliss feminin duft

2.jpg

Anerkend dig selv som ingen anden, og velsign denne duft: sand lykke er på vej. Bring din hemmelige side frem med denne parfume ved at fremkalde en unik duft. Du kan bære den alene eller kombinere den med 27 87 andre dufte. Denne parfume har en smuk harmoni af krydrede trænoter fra Akigalawood og Belambre. Takket være det cremede sandeltræ skaber duften langvarig komfort. En topmoderne booster, der harmoniserer og vækker beundring hos den, der står ved siden af dig. Hvor meget koster den? 1390 danske kroner.

2NDDAY T-shirt til kvinder

3.jpg

2NDDAY THINKTWICE er skabt med den bevidste forbruger i tankerne og bruger kun materialer med lav miljøpåvirkning, herunder økologisk og genanvendt bomuld og genanvendt polyester fra PET-flasker. Den klassiske 2ND Frost T-shirt er i 100% bomuld med løs pasform og rund hals. Det er den basis-t-shirt, du skal have i skabet for at matche ethvert outfit. Hvor meget koster den? 350 danske kroner.

Buch frakke

4.jpg

Buchs smukkeste jakke med luksuriøs imiteret pels på hætte og ærmer. Jakken har et figursyet snit og bindebånd samt lommer foran på begge sider. En varm og feminin vinterjakke af højeste kvalitet. Den kan imprægneres før brug for at forlænge holdbarheden og gøre den mere vandafvisende. Hvor meget koster den? 2099 danske kroner.

dinglende øreringe og armbånd

5.jpg

Hængende øreringe er en tidløs trend. De er aldrig til at komme udenom. Dråbe-, diamant- eller perleøreringe er en detalje, der altid vil tilføje elegance. I løbet af de sidste sæsoner har tykke armbånd også gjort deres indtog og fået os til direkte at redde vores mødres armbånd. Nu er armbånd, især i guld, kommet for at blive. Forslaget er at bære dem på begge arme. Hvor meget? I Rødovre Centrum er der muligheder fra 79 danske kroner.

Fra morgenmad til aftensmad

6.jpg

Som ethvert andet indkøbscenter har Rødovre Centrum mere end tyve spisesteder: Olioli, Florie, Sachi Sushi, S-Bar, Tava og Saigon 45 er nogle af de forslag, der tiltrækker spisende gæster. Shop, spis og forkæl dig selv i dette center med masser af historie. Traditionelle danske smagsoplevelser og fusion af det østlige og vestlige køkken gør Rødovre Centrum til et komplet sted, der vil glæde dig fra morgen til aften. Spar tid til at lære det at kende.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle katalogerne fra dine yndlingsbutikker i Danmark. Et must-stop: Rødovre Centrum.

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.