logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorSIKKERHEDSTIPS TIL ONLINE SHOPPING
REKLAME

SIKKERHEDSTIPS TIL ONLINE SHOPPING

SIKKERHEDSTIPS TIL ONLINE SHOPPING

I de sidste to år er onlinesalg steget voldsomt og langt over al forventning. E-handel er blevet en milliardindustri, der nu kan erstatte næsten alle fysiske butikker og som konstant giver nye måder at betale, handle og finde interessante tilbud på fra sofaen. På trods af alt dette er der stadig et par ting, du skal tjekke op på, før du køber ting på nettet. Her er blot nogle få af dem.

Tjek altid returpolitikken

2.jpg

Det er ret nemt at købe ting online. At returnere varer...ikke så meget. Før du køber et produkt, som du ved, at du måske skal returnere, f.eks. tøj, elektronik eller sko, skal du sikre dig, at virksomheden tilbyder en nem måde at returnere, refundere eller bytte det produkt, du ønsker at købe. Nogle butikker tager sig af hele processen for dig, mens andre gør det næsten umuligt at returnere produktet eller slet ikke tilbyder refundering. Ja, vi ved godt, at det i denne tid burde være nemt at returnere en vare, men du ville blive overrasket over at vide, hvor mange hjemmesider der har en meget dårlig returpolitik. Vær klog og undersøg det nærmere, før du køber noget, du måske fortryder.

Sørg for, at hjemmesiden er sikker

3.jpg

Denne er tiltænkt de mistænkelige hjemmesider, der tilbyder ting, der virker for gode til at være sande. Mens respekterede og velkendte hjemmesider normalt er sikre, kan nogle mindre velkendte markedspladser, der tilbyder designertøj, værktøj eller en række produkter som set på tv, ende med at stjæle dine data og personlige oplysninger. Den bedste måde at vide, om en hjemmeside er sikker, er ved at tjekke, om der er et hængelåsesymbol, adressen på hjemmesiden skal altid starte med https://, og skal fremgå af en simpel google-søgning.

Når du er i tvivl, skal du altid kreditere, aldrig debetere

4.jpg

Når du handler på en hjemmeside, som du endnu ikke har prøvet, skal du altid vælge at betale med kreditkort. Hvis de nogensinde stjæler dine data eller foretager et mistænkeligt køb, kan du på den måde anmelde hændelsen, annullere kreditkortet og få dine penge tilbage. Når du betaler med debetkort, betyder det, at dine penge bliver overført næsten øjeblikkeligt, og det vil være meget sværere og langsommere at få beløbet tilbage, end du måske tror. Et andet alternativ er at bruge betalingsmetoder som PayPal, på den måde vil svindlere ikke kunne få fat i dine bankoplysninger.

Brug forskellige adgangskoder

5.jpg

Ifølge eksperter i cybersikkerhed har brugere en tendens til at bruge den samme adgangskode til alle hjemmesider. Dette er en risikabelt. Selv om det kan tage lidt tid og sandsynligvis kræve lidt hukommelse at have forskellige adgangskoder, kan du være sikker på, at problemet ikke vil brede sig til dine andre konti og tjenester, hvis du nogensinde bliver hacket. Hvis du har problemer med at huske for mange adgangskoder, kan du prøve at bruge forskellige tal, tilføje et komma eller et stort bogstav for at blande tingene sammen. Selvfølgelig er det ikke nær så bekvemt som en enkelt adgangskode, men det er 100 gange mere sikkert. Du kan også tilføje en totrinsadgangskodebeskyttelse på de hjemmesider, der tillader denne form for adgang, for at gøre din konto endnu sværere at gennemskue.

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.