logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorSuperbillige haveredskaber, der får din have til at se fantastisk ud
REKLAME

Superbillige haveredskaber, der får din have til at se fantastisk ud

Superbillige haveredskaber, der får din have til at se fantastisk ud

Du behøver ikke at være haveekspert for at gøre din have misundelig i nabolaget. Alt, hvad du behøver, er et par vigtige redskaber til at holde din græsplæne pæn og dine planter i live. I Danmark er der mange isenkræmmere, som udelukkende sælger haveartikler og tilbyder rådgivning, hvis du lige er kommet i gang. Foråret er et godt tidspunkt at fylde op med alt det, du skal bruge for at være godt forberedt. Du behøver ikke at afsætte et stort budget. Her er superbillige haveredskaber, som får din have til at se fantastisk ud. Det handler bare om at udnytte de gode tilbud og rabatter.

Økse

2.jpg

Hos XL-BYG kan du få økser til 89 kr. Det er en af butikkens bedst sælgende varer. Dens specifikationer omfatter smedet hoved, glasfiberhåndtag med skridsikkert greb og håndtagskrog til nem opbevaring. For den dobbelte pris kan du få en Trojan-økse med klinger af højkulstofstål.

Havehandsker

3.jpg

Et andet must-have, hvis du har planer om at lave havearbejde derhjemme, er handsker. Et par handsker er afgørende for at undgå snitsår, skrammer eller torne, når du beskærer roser. Hos BAUHAUS er der handsker til 67 kroner. De beskytter dig mod fugt takket være nitriloverfladen og er ideelle til smartphones. De glider ikke af, og du kan tage imod opkald, mens du arbejder i haven.

Slange

4.jpg

STARK har de bedste tilbud på slanger til dig. For 970 kroner kan du få en 20 meter lang udtrækkelig vandslange. Denne enhed er udstyret med en fleksibel PVC-slange, der trækkes ind i kroppen. Når du har trukket den ud, stopper den i en hvilken som helst position, og et hurtigt træk i slangen gør det muligt at trække den tilbage.

Hakke

5.jpg

Hakken er et andet redskab, som vi må have i vores lille have. Du kan bruge dit gamle kosteskaft og købe en spidshakke uden skaft for et par kroner. Hvis du betaler lidt mere, får du Stihls roterende hakke. Der er et stort udvalg af hakker i disse butikker. Vælg ud fra dine behov og dit budget, og tag den, der passer bedst til dig. Stihl er et af de vigtigste mærker på markedet og har gennem årene fået flere produkter.

Beskæringssav

6.jpg

Hvis en saks ikke er nok, kan du vælge en beskæresav. I disse butikker finder du også alle slags beskæresave. Vores anbefalede? Den, der har en tæthed på 7 tænder pr. tomme og er designet til at skære tynde til mellemtykke grene i hårdt og blødt, vådt træ. Hvis du skal beskære meget gamle træer med tykke grene, anbefaler vi, at du køber en større og mere kraftfuld sav. Så undgår du, at udstyret bliver ødelagt.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle rabatkatalogerne fra dine foretrukne isenkræmmere. Hvis du overvejer at tage ansvaret for din egen have, er du kommet til det rette sted. Køb superbillige haveredskaber for at få din have til at se fantastisk ud Gå ikke glip af chancen og gør det!

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.