REKLAME

Seneste tilbud fra THANSEN

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra THANSEN

Thansen er en dansk butikskæde med fokus på salg af reservedele til biler, scootere, cykler og gadgets. Thansen har en lang historie på markedet og driver virksomhed i Danmark gennem et bredt netværk af butikker, der er strategisk fordelt over hele landet.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos THANSEN?

Hos Thansen kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter såsom dæk og fælge, alufælge, stålfælge, hjulkapsler, biltilbehør, olie, lastkabler, anhængertræk og træk kroge, anhængerhjul, scootere, cykler, cykeltilbehør og værktøj, camping- og friluftsprodukter og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om THANSEN

Historien bag THANSEN: om THANSEN?
Open

Thansen's historie begyndte i 1991 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Danmark. Lige fra starten var Thansen's mål at give sine kunder et bredt sortiment af motorcykelreservedele via postordre.

I de følgende årtier gennemgik virksomheden en kraftig ekspansionsproces med tilføjelse af nye produkter og åbning af nye butikker i hele landet.

I dag driver Thansen forretninger i Danmark gennem mere end 50 butikker, der er strategisk fordelt i de vigtigste regioner i landet. Derudover sælger de deres produkter gennem deres eksklusive onlinebutik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos THANSEN?
Open

Thansen sælger produkter af kendte mærker som Bellelli, Beru, Abs, Ac Dc, AGC, Aez, Airtex, Alanko, ASSO, Best Buy, borsenhung, Bridgestone, Bosch, Dotz, FAG, FAE, Febest, Depo, Duracell, Dunlop, Lazer, Nankang, Pirelli, Walker, Wix, Sony, Steinhof, m.fl.

Hvordan sparer man penge hos THANSEN?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos Thansen ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside.

Thansen's online butik er der en "Deals" sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Thansen. Når kunderne handler i netbutikken, får de gratis fragt ved køb over 200 kr.

Mød THANSENs konkurrenter
Open

Thansen konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Sparkøb, Harald Nyborg m.fl.

THANSEN eksklusive fordele
Open

Thansen tilbyder sine kunder et bredt sortiment af bilprodukter, cykler m.m. til meget favorable priser. Kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og få dem leveret til døren. I tilfælde af problemer med et af produkterne giver Thansen mulighed for returnering og tilbagebetaling op til 365 dage efter købet. Thansen har eksklusiv kundeservice via telefon og e-mail.

Vil THANSEN have tilbud på Black Friday?
Open

Thansentilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af THANSEN
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Thansen har til dig i Danmark.

Alt, hvad du har brug for til din bil, finder du hos Thansen. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Thansen har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag.

Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.thansen.dk/

REKLAME
REKLAME