REKLAME

Ugentlige tilbud fra THANSEN

Seneste tilbud fra THANSEN
Seneste tilbud fra THANSEN

Seneste tilbud fra THANSEN

THANSEN logo
Tilbud fra THANSEN

Tilbud fra THANSEN

2 dage tilbage
Åben brochure
THANSEN logo
Tilbud fra THANSEN

Tilbud fra THANSEN

Gyldig indtil 1. nov.
Åben brochure
THANSEN logo
Tilbud fra THANSEN

Tilbud fra THANSEN

Gyldig indtil 1. mar.
Åben brochure
THANSEN logo
Katalog fra THANSEN

Katalog fra THANSEN

Katalog 2022
Åben brochure
REKLAME
Open

Thansen er en dansk butikskæde med fokus på salg af reservedele til biler, scootere, cykler og gadgets. Thansen har en lang historie på markedet og driver virksomhed i Danmark gennem et bredt netværk af butikker, der er strategisk fordelt over hele landet.

Open

Thansen's historie begyndte i 1991 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Danmark. Lige fra starten var Thansen's mål at give sine kunder et bredt sortiment af motorcykelreservedele via postordre.

I de følgende årtier gennemgik virksomheden en kraftig ekspansionsproces med tilføjelse af nye produkter og åbning af nye butikker i hele landet.

I dag driver Thansen forretninger i Danmark gennem mere end 50 butikker, der er strategisk fordelt i de vigtigste regioner i landet. Derudover sælger de deres produkter gennem deres eksklusive onlinebutik.

Open

Hos Thansen kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter såsom dæk og fælge, alufælge, stålfælge, hjulkapsler, biltilbehør, olie, lastkabler, anhængertræk og træk kroge, anhængerhjul, scootere, cykler, cykeltilbehør og værktøj, camping- og friluftsprodukter og meget mere.

Open

Thansen sælger produkter af kendte mærker som Bellelli, Beru, Abs, Ac Dc, AGC, Aez, Airtex, Alanko, ASSO, Best Buy, borsenhung, Bridgestone, Bosch, Dotz, FAG, FAE, Febest, Depo, Duracell, Dunlop, Lazer, Nankang, Pirelli, Walker, Wix, Sony, Steinhof, m.fl.

Open

Det er meget nemt at spare penge hos Thansen ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside.

På Thansen's online butik er der en "Deals" sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Thansen. Når kunderne handler i netbutikken, får de gratis fragt ved køb over 200 kr.

Open

Thansen konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Sparkøb, Harald Nyborg m.fl.

Open

Thansen tilbyder sine kunder et bredt sortiment af bilprodukter, cykler m.m. til meget favorable priser. Kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og få dem leveret til døren. I tilfælde af problemer med et af produkterne giver Thansen mulighed for returnering og tilbagebetaling op til 365 dage efter købet. Thansen har eksklusiv kundeservice via telefon og e-mail.

Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Thansen har til dig i Danmark.

Alt, hvad du har brug for til din bil, finder du hos Thansen. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Thansen har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag.

Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.thansen.dk/

REKLAME