homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorBAHNE
REKLAME

Seneste tilbud fra BAHNE

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra BAHNE

Bahne er en dansk butikskæde med fokus på salg af dametøj, skønhedsprodukter og indretning til hjemmet. Bahne råder over en lang række butikker fordelt over hele landet og er et brand med et særdeles godt omdømme blandt deres kunder.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos BAHNE?

Hos Bahne kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter såsom jeans, kjoler, nattøj, nederdele, bukser og meget mere. Derudover sælger Bahne skønhedsprodukter som ansigts- og kropsplejecremer, scrubs, kropsolier, selvbruner, deodoranter, håndcremer, hårplejeprodukter m.m.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om BAHNE

Historien bag BAHNE: om BAHNE?
Open

I 1965 begyndte Banhne’s historie med virksomhedens stiftelse og åbningen af deres første butik i Danmark, af Ellen og Jørgen Bahne. Bahnes mål har fra starten været at tilbyde sine kunder et bredt udvalg af de mest populære produkter på markedet, lige fra tøj til boligindretning. Bahne er et brand hvor personligheden skinner igennem og har gennem årtier opnået et godt omdømme blandt de danske kunder.

I dag er Bahne fordelt over hele landet med over 20 butikker i Danmarks største regioner. Udover Bahnes butikker sælger de deres produkter gennem deres webshop.

Hvilke mærker kan jeg finde hos BAHNE?
Open

Bahne sælger prudukter af kendte brands Anna + Nina, Anne Black, Adax, Aida, Bahe Studio, Bitz, Bonne Maison, Bubliq, Bukela, BWT, by NORD, Calvin Klein, Crosley, CrushGrind, Custommade, Excel, Forever, Hadesin, James Read, Jorgobé, Kasia Lilja, Liix, Mos Mosh, Ototo, Oyoy, blandt andre.

Hvordan sparer man penge hos BAHNE?
Open

Det er nemt at spare penge hos Bahne, på deres hjemmeside kan du nemt få overblik over deres aktuelle tilbud og kampagner. På Bahnes hjemmeside finder du en tilbudssektion, hvor du kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de nyeste og aktuelle tilbud og kampagner. Bahnes webshop tilbyder produkter på op til 30% rabat og gratis fragt.

Mød BAHNEs konkurrenter
Open

Bahnes konkurrenter i Danmark er butikskæder som Lindex, Inspiration m.fl.

BAHNE eksklusive fordele
Open

Bahne tilbyder et bredt udvalg af tøj og produkter til hjemmet til en god pris. Bahne er det perfekte sted for køb af gaver med over 10.000 muligheder. Er du ikke tilfreds med dit køb, har du som kunde hos Bahne op til 30 dage til at returnere.

Vil BAHNE have tilbud på Black Friday?
Open

Bahnetilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af BAHNE
Open

Tilbudsaviser 365 giver dig de aktuelle og nyeste tilbud og kampagner, som Bahne har til dig i Danmark. Hos Bahne finder du alt du skal bruge til dit velvær. Kig forbi hos Tilbudsaviser 365 og opdag alt det Bahne har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://bahne.dk/

REKLAME
REKLAME