homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorMAGASIN
REKLAME

Seneste tilbud fra MAGASIN

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra MAGASIN

Magasin er en dansk varehuskæde med en lang historie i landet. Magasin har en stærk tilstedeværelse i Danmark og opererer i landet gennem et bredt netværk af butikker fordelt i de vigtigste regioner.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos MAGASIN?

Magasin tilbyder sine kunder et bredt udvalg af modetøj og tilbehør, kjoler, bukser, jakker og frakker, bluser og skjorter, jeans, t-shirts og toppe, nederdele, jakkesæt, shorts, sko, håndtasker og punge, lingeri, bælter, hatte, sportstøj og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om MAGASIN

Historien bag MAGASIN: om MAGASIN?
Open

Magasins historie går tilbage til 1868, da Theodor Wessel og Emil Vett grundlagde "De Forenede Hvidevarer Forretninger" i Aarhus, Danmark, den virksomhed, der mange år senere blev til Magasin. I begyndelsen beskæftigede virksomheden sig med salg af sengelinned, lagner, duge og stof. År senere kom der nye produkter til, indtil Wessel & Vett i 1870 åbnede en ny butik i Aalborg og en anden i København under navnet Magasin du Nord. I de følgende årtier gennemgik Magasin en kraftig ekspansionsproces, og i midten af 1900-tallet drev Magasin mere end 150 butikker i Danmark.

I dag opererer Magasin i Danmark gennem syv store varehuse strategisk fordelt over hele landet. Derudover sælger de deres produkter gennem deres eksklusive onlinebutik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos MAGASIN?
Open

Magasin sælger produkter fra kendte mærker som Aqvia, Aramis, Adidas, Apair, Acqua di Parma, Aquabeads, Asivik, Azzaro, B&O, Ball, Ballarini, Boss, Braun, Björn Axén, Burberry, Chloé, Costa Nova, Dior, Gucci, Holdit, Hugo, Hummel, Hunter, L'Occitane, L'Oréal, Lee, MAC, m.fl.

Hvordan sparer man penge hos MAGASIN?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos Magasin ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. På Magasin's online butik er der en "Deals" sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Magasin. Magasin-kortet giver derudover kunderne store rabatter på alle køb.

Mød MAGASINs konkurrenter
Open

Magasin konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som STRØM, Boozt, Envii m.fl.

MAGASIN eksklusive fordele
Open

Magasin tilbyder sine kunder modetøj og tilbehør af høj kvalitet, der er i tråd med de seneste globale trends. Kunderne kan købe deres produkter i Magasins onlinebutik og få dem leveret hjem til deres hjem. Magasin tilbyder gavekort til særlige lejligheder.

Vil MAGASIN have tilbud på Black Friday?
Open

Magasintilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af MAGASIN
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Magasin har til dig i Danmark. Når det kommer til mode, finder du det mest fantastiske tøj hos Magasin. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Magasin har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.magasin.dk/

REKLAME
REKLAME