logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 billige værktøjer, som alle burde eje
REKLAME

5 billige værktøjer, som alle burde eje

5 billige værktøjer, som alle burde eje

Værktøjer er et grundlæggende element, som vi skal have derhjemme for at løse enhver uforudset begivenhed, der måtte opstå. Det er vigtigt at have det, vi har brug for at være forberedt på, til rådighed. Der er ting, der er grundlæggende, og som vi kan opbevare i garagen til enhver nødsituation. Du skal kun foretage en lille investering for at erhverve disse værktøjer og undvære for eksempel en blikkenslager i weekenden. Du skal sammensætte en veludstyret værktøjskasse med de væsentlige ting. Det handler ikke om at blive DIY-ekspert, men det handler om at have det grundlæggende, der får dig ud af mere end et problem.

Skruetrækker

2.jpg

Skruetrækkeren er et værktøj, der vil få dig ud af mere end et problem. At have den klar i en mere eller mindre universel størrelse eller satse på et sæt skruetrækkere, der dækker enhver uforudset eventualitet, kan være det, vi har brug for. Der er forskellige typer: flad skruetrækker, Philips skruetrækker, Torx skruetrækker, rørskruetrækker, Allen skruetrækker. Ikke alle skruehoveder er ens, og derfor er det nødvendigt at have en skruetrækker, der passer bedst muligt. Hos Bygma koster en Wera 160 lige isoleret skruetrækker - 0,6x3,5x100mm 85,45 kroner.

Skruenøgle

3.jpg

For ikke at lave rod i skruenøglestørrelser er det grundlæggende must-have nøglen, hvis hoved til enhver tid kan justeres, så det passer til dine behov. Forskellen mellem denne skruenøgle og de faste skruenøgler ligger i, at den er justerbar, hvilket gør det muligt at bruge den til at arbejde med en lang række størrelser. Munden er let skrånende i forhold til håndtagets håndtag for at lette justeringen. Hos Jem & Fix koster en Bahco 8071-200mm skruenøgle 259,15 kroner.

Hammer

4.jpg

En hammer er nødvendig for at hænge billeder eller hamre søm i møbler. Vælg en, der har en klo i den anden ende for at trække sømmene og et gummihåndtag ud, da det absorberer stødet bedre og gør det lettere at holde. Hammeren bruges til nitning, mejsling, prægning, udfladning, blandt andre opgaver, der varierer afhængigt af størrelse, materiale eller model. I Davidsen kan du finde hamre til forskellige priser. Der er fra 141 kroner og andre med højere ydelse på 340 kroner.

Målebånd

5.jpg

Et målebånd er et must-have i din værktøjskasse, da det er vigtigt for enhver opgave. Du skal altid måle, hvor du skal sømme, lave huller eller lime stykker, så det tilrådes at bruge en metal for at forhindre, at den forringes. Hos XL Building kan du finde målebånd til 185 kroner.

Vaterpas

6.jpg

Sig farvel til skæve billeder og skæve hylder. Mens mange smartphones i disse dage inkorporerer niveaufunktionen, slår intet det pålidelige bobleniveau i livet. Den brede anvendelse af spiritusniveauet strækker sig til utallige applikationer såsom tømrerarbejde, murværk, smed, VVS og endda forskellige job rundt om i hjemmet.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle rabatkataloger fra dine yndlingsbutikker i Danmark, så mindre reparationer i hjemmet ikke længere er et problem.

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.