logo
REKLAME

JEM & FIX tilbudsavis

Tilbud i aviser og kataloger fra JEM & FIX

Jem & Fix er en dansk discountkæde af butikker med fokus på salg af byggematerialer. Jem & Fix har stor erfaring på markedet og driver virksomhed i Danmark gennem et bredt netværk af butikker, der er strategisk fordelt i de vigtigste regioner i landet.

Ofte stillede spørgsmål om JEM & FIX

Hvordan sparer man penge hos JEM & FIX?

Det er meget nemt at spare penge hos Jem & Fix ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. I Jem & Fix's online butik kan kunderne finde et stort udvalg af produkter til discountpriser. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Jem & Fix. Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet eller følge Jem & Fix på de sociale netværk er det muligt at holde sig opdateret med de seneste tilbud.

Rabatter tilbydes af JEM & FIX

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Jem & Fix har til dig i Danmark. Når det kommer til byggematerialer, finder du hos Jem & Fix alt det, du leder efter og mere til. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Jem & Fix har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.jemogfix.dk/

Historien bag JEM & FIX: om JEM & FIX?

Jem & Fix' historie begyndte i 1986 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Danmark. Jem & Fix har siden starten haft som mål at give sine kunder et bredt sortiment af byggematerialer til lave priser. Jem & Fix-konceptet er inspireret af supermarkedernes discountbutikker. I dag driver Jem & Fix forretning i Danmark gennem mere end 120 butikker i de vigtigste regioner i landet. Derudover sælger virksomheden sine produkter gennem sin eksklusive online-butik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos JEM & FIX?

Jem & Fix er en producent af byggematerialer og sælger derfor produkter under sit eget varemærke.

Vil JEM & FIX have tilbud på Black Friday?

Jem & Fixtilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød JEM & FIXs konkurrenter

Jem & Fix konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som bl.a. Bauhaus, XL-Byg m.fl.

JEM & FIX eksklusive fordele

Jem & Fix tilbyder sine kunder et bredt udvalg af byggematerialer til meget fordelagtige priser. Kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og få dem leveret til døren. På Jem & Fix' hjemmeside er der en "Fix It Yourself"-sektion, hvor kunderne kan finde tips og idéer til boligrenovering. Jem & Fix har en eksklusiv kundeservice.

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.