logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorAldi eller Lidl? Hvilken butik laver de bedste tilbud?
REKLAME

Aldi eller Lidl? Hvilken butik laver de bedste tilbud?

Aldi eller Lidl? Hvilken butik laver de bedste tilbud?

Der er et bredt udvalg af supermarkeder i Danmark. Der er dog to kæder, som er de mest populære i landet på grund af deres produktsortiment, kampagner og popularitet blandt de lokale kunder: Lidl og Aldi. De har et bredt udvalg af produkter, gode priser og spændende kampagnevarer. Nogle foretrækker Netto. Den enkelte forbruger vil vælge en bestemt kæde baseret på smag eller loyalitet og ud fra hvem der laver de bedste tilbud. Det er meget vigtigt at være opmærksom på deres daglige og månedlige tilbudsaviser, for ikke at gå glip af gode tilbud og for at sammenligne priser. Jul og nytår er en dyr højtid danskerne. Derfor skal du være opmærksom på kampagner og tilbud. At holde sig inden for sit budget er afgørende for at have penge nok til hele måneden og at have ekstra penge til eventuelle impulskøb.

Lidl

2.jpg

Lidl tilbyder en bred vifte af produkter, herunder: frugt og grøntsager, kaffe, olie, snacks, slik, chokolade, pasta, brød, kød, kylling, fisk, frosne fødevarer, rengøring og personlig pleje, små apparater, foder til kæledyr og meget mere. Hos Lidl kan du altid spare mere. Hver uge laver Lidl adskillige kampagner for fødevarer og non-food produkter. De har også tilbud på fødevarer, rengøringsprodukter, boligtilbehør, haveredskaber og gør-det-selv produkter. Du kan downloade Lidl Plus appen for at spare penge på hvert køb og få eksklusive fordele. I appen skal du klikke på kuponsektionen og aktivere det beløb, du vil bruge. Alle aktiverede kuponer anvendes automatisk ved kassen, når dit Lidl Plus-kort scannes. Kigger du på deres hjemmeside, finder du udsalg på op til 50% på udvalgte produkter. Lidl baserer sit tilbud på private label mærker og er en af de kæder, der er vokset mest de seneste par år.

Aldi

3.jpg

Aldi tilbyder også variation. Du finder alt til den bedste pris: frugt og grønt, snacks, slik, frisk mad, gør-det-selv og gaveartikler, foder til kæledyr, planter, kaffe og te, små hvidevarer, festprodukter, toiletartikler, haveredskaber, tøj og meget mere . Aldi tilbyder særlige tilbud hver uge, der gør indkøb i dette supermarked endnu billigere end normalt. Derudover kan Aldi’s kunder drage fordel af mange eksklusive fordele. Tilmeld dig Aldi nyhedsbrevet nu og gå ikke glip af flere tilbud. Du vil modtage de seneste nyheder og kampagner direkte i din indbakke. Hvis du kigger på deres hjemmeside, vil du finde fantastiske tilbud på udvalgte produkter. Derudover findes der en sektion med opskrifter for at gøre madlavningen nemmere og sjovere. Du kan få adgang til eksklusive tilbud og rabatter, der allerede er et varemærke for Aldi.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle rabatkatalogerne fra de største supermarkeder i Danmark. Benyt lejligheden til at læse dem og find de bedste tilbud. Hvis du tænker over dine udgifter kan du få en mere sund økonomi. Gå ikke glip af denne mulighed og spar så meget som muligt.

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.