logo

LIDL tilbudsavis

Tilbud i aviser og kataloger fra LIDL

Lidl er en tysk discount-supermarkedskæde, der fokuserer på at sælge varer til lave priser. Lidl har en stærk tilstedeværelse i Danmark med et bredt netværk af butikker fordelt over hele landet. Lidl er en af de største discount-supermarkedskæder i Europa med mere end 12 tusinde butikker i 29 lande.

Ofte stillede spørgsmål om LIDL

Hvordan sparer man penge hos LIDL?

Det er muligt at spare penge hos Lidl ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. Derudover udgiver Lidl ugentlige kataloger og brochurer med tilbud. På den anden side kan kunderne ved at downloade Lidl Plus-mobilappen drage fordel af store rabatter og fordele ved at downloade Lidl Plus-mobilappen. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Lidl. Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet er det muligt at holde sig opdateret med de seneste kampagner.

Rabatter tilbydes af LIDL

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Lidl har til dig i Danmark. Det bredeste sortiment af dagligvarer og til markedets bedste pris finder du hos Lidl. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Lidl har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.lidl.dk/

Historien bag LIDL: om LIDL?

Lidls historie begyndte i 1973 med grundlæggelsen af Josef Schwartz, en frugtgrossist, som grundlagde virksomheden. I begyndelsen specialiserede virksomheden sig som fødevaregrossist, og den første butik lå i Ludwigshafen i Tyskland. I løbet af 1990'erne begyndte Lidl en kraftig ekspansionsproces ved at åbne butikker uden for Tyskland, i andre europæiske lande.

I Danmark gik Lidl i luften i 2005 med åbningen af de første 13 butikker i landet. Siden da er Lidl blevet en af de førende discount-supermarkedskæder på det danske marked. I dag opererer Lidl i Danmark gennem mere end 130 butikker i de vigtigste regioner i landet. De sælger også deres produkter gennem deres eksklusive onlinebutik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos LIDL?

Lidl sælger produkter fra kendte mærker som Kaergärden, Steff-Houlberg, Lykkeberg, Vilstrup Gard, Havbla, Kinder, Alesto, Bellarom, Anthon Berg, Coca Cola, Squash, Fanta, Pepsi, Carlsberg, Grimbergen, Arla, Tulip, m.fl.

Vil LIDL have tilbud på Black Friday?

Lidltilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød LIDLs konkurrenter

Lidl konkurrerer i Danmark med andre supermarkedskæder som bl.a. Netto, Aldi og Fakta.

LIDL eksklusive fordele

Lidl tilbyder sine kunder et bredt udvalg af varer til meget fordelagtige priser. Samtidig får kunderne med mobilappen Lidl Plus fordele ved hvert eneste køb. Kunderne kan handle i Lidls onlinebutik og få deres ordre leveret hjem til deres dør.

Få de bedste tilbud og spar stort hos LIDL.

De bedste tilbud for at spare hos LIDL

Leder du efter måder at spare penge på i din lokale Supermarkeder butik? Så er du kommet til det rette sted!

Tilbudsaviser 365 giver dig adgang til over 27 Supermarkeder butikker i Denmark inklusive LIDL og mange flere.

Få tilbud
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.