logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorEr du i tvivl om, hvad du skal give dit barn? 5 underholdende og aktive gaveidéer
REKLAME

Er du i tvivl om, hvad du skal give dit barn? 5 underholdende og aktive gaveidéer

Er du i tvivl om, hvad du skal give dit barn? 5 underholdende og aktive gaveidéer

Når vores børns fødselsdage nærmer sig, begynder vi at spekulere på, hvad vi skal købe til dem. Vi ønsker, at det skal være en original gave, som de kan nyde alene eller sammen med venner.

Vi bruger dag og nat på at tænke. Vi går forbi legetøjsbutikker og ser tusindvis af forskelligt legetøj. Det ender med at gøre os trætte. Nogle gange handler det ikke om at købe det legetøj, der er på mode, men om at finde ud af, hvad dit barn virkelig kan lide.

I Danmark kan du benytte dig af Faetter BR' s tilbud på børnelegetøj. Spekulerer du på, hvad du skal give dit barn? 5 underholdende og aktive gaveideer. Du kan fare vild blandt de mange gondoler med tøjdyr, dukker, biler, robotter og pædagogiske spil.

Byggesæt

ninos-jugando-lego-sala-juegos_1157-26663.jpg Konstruktionsspil er de mest succesfulde blandt små børn og ledsager legeaktiviteten i længere tid. Det er et sæt brikker med samme eller forskellige former, som man kan lave flere kombinationer af og skabe forskellige strukturer med. De mest klassiske er Lego, men i dag er der meget legetøj med disse egenskaber, som har store fordele for børns udvikling.

Kameraer til børn

retrato-nina-jugando-camara_23-2148886435.jpg De fleste kameraer til børn er udstyret med autofokus, 12 megapixel og 1080P HD-skærm. De er også ideelle til videooptagelse. Der er forskellige filtre, som børnene kan vælge imellem, så de kan stimulere deres fantasi og opleve det sjove.

Apparaterne er genopladelige i to til tre timer og slukker automatisk, hvis de ikke er i brug, for at bevare kameraets levetid. De er lavet af ABS-plast af høj kvalitet, giftfri og genanvendelige, lette og stødsikre.

Walkie Talkie

nino-alta-vista-expresion-cara-divertida_23-2148597959.avif Walkie Talkie har et ergonomisk design. Den enkle betjening, hvor man kun skal trykke på én knap for at tale, gør legetøjet nemt at bruge for børn fra 3 til 8 år. De fleste er udstyret med nøglelåsefunktioner.

Hvem har ikke haft en Walkie Talkie før? Det er et apparat, der har overlevet flere generationer og stadig er stærkt. Det er rigtigt, at den har undergået ændringer i årenes løb, men det var et produkt af teknologiske fremskridt.

Smykkefremstillingssæt

chica-tiro-medio-siendo-creativa_23-2149043838.jpg Smykkefremstillingssæt indeholder mindst fire snore (pink, blå, lilla, gul), sølvbelagte kæder, omkring tyve metalvedhæng, regnbueperler, diamantformede perler og farverige glasperler. De giver dit barn mulighed for at lave forskellige slags armbånd og halskæder.

Det er også en god mulighed for at stimulere dit barns kreativitet. Nogle små er mere vovede og tør endda sælge deres kreationer til familie, venner eller naboer.

Cykel uden pedaler

chicas-rostro-bicicleta-patines_23-2147830584.jpg Cyklen uden pedaler hjælper barnet med let at tilegne sig den balance, der er nødvendig for at køre på to hjul, hvilket letter den efterfølgende overgang til en traditionel cykel.

Denne småbørnscykel stimulerer selvtillid og uafhængighed hos børn, som finder deres balance og forbedrer deres koordinationsevner. Sadlen er skridsikker, og styret er lavet af gummi.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle kataloger med tilbud fra legetøjsbutikker, så du kan vælge den rigtige gave uden at bruge for mange penge.

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.