logo
homeIcon
  1. separatorBørn
  2. separatorFAETTER BR

FAETTER BR tilbudsavis

Tilbud i aviser og kataloger fra FAETTER BR

Fætter BR er en del af Salling Group, som også omfatter kæder som fötex, Bilka, Netto, Salling og Wupti. Salling Group arbejder hver dag på at gøre gæsternes hverdag bedre gennem gode indkøbsoplevelser.

Ofte stillede spørgsmål om FAETTER BR

Hvordan sparer man penge hos FAETTER BR?

Der er mange måder at spare penge på hos Fætter BR. For eksempel kan du gennemse Outlet-sektionen på hjemmesiden for at finde rabatter på alle slags produkter. Husk også at besøge My Deal 365 for at finde de nyeste Fætter BR-kataloger og nyde godt af de bedste kampagner for at spare på alt, hvad du har brug for.

Rabatter tilbydes af FAETTER BR

Tilbudsaviser 365 giver dig de bedste kataloger, rabatter og specialtilbud fra alle dine yndlingsbutikker.

Oplev utrolige besparelser på dagligvarer, elektronik, møbler, tøj, værktøj, haveartikler, kosmetik, sportstøj, legetøj og meget mere.

Vi har en af de største samlinger af kataloger fra nogle af Danmarks bedste butikker og brands.

Tilbudsaviser 365 hjælper dig med at finde de bedste tilbud, så du sparer tid og penge. Find de seneste rabatter og tilbud i butikker nær dig.

Historien bag FAETTER BR: om FAETTER BR?

BR-kæden blev etableret i 1963 under navnet BR-legetøj efter grundlæggeren Børge Rasmussen. Senere blev navnet ændret til Fætter BR. I dag er navnet BR, og kæden er ejet af Salling Group. Der er i alt 29 BR-butikker over hele landet.

Er FAETTER BR åben i øjeblikket?

Fætter BR's åbningstider er mandag til torsdag fra 8:00 til 16:00, og fredag fra 8:00 til 15:00.

Sådan køber du FAETTER BR produkter online

Fætter BR's hjemmeside finder du ikke kun eksklusive tilbud og rabatter, men du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev. På hjemmesiden er der information om levering.

Hvilke mærker kan jeg finde hos FAETTER BR?

Pokemón, Barbie, Disney, Lego, Playmobil, LOL, Brio, Peppa Pig og Paw Patrol er nogle af de kvalitetsmærker, du finder hos Fætter BR.

Mød FAETTER BRs konkurrenter

Pomp de Lux og Lekolar er nogle af Fætter BR's konkurrenter.

Hvor mange FAETTER BR butikker er der i hele landet?

Der er i alt 29 Fætter BR-butikker fordelt over hele landet.

FAETTER BR eksklusive fordele

Hvis du vil have eksklusive fordele hos Fætter BR, skal du abonnere på deres hjemmeside. Så får du både gratis indhold og eksklusive tilbud. Der er også mange måder at betale for det, du har købt. Du kan også følge Fætter BR på Instagram, Facebook og LinkedIn for at få de nyeste oplysninger, rabatter og kuponer.

Få de bedste tilbud og spar stort hos FAETTER BR.

De bedste tilbud for at spare hos FAETTER BR

Leder du efter måder at spare penge på i din lokale Børn butik? Så er du kommet til det rette sted!

Tilbudsaviser 365 giver dig adgang til over 6 Børn butikker i Denmark inklusive FAETTER BR og mange flere.

Få tilbud
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.