logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorThansen: en one-stop-shop til bil, cykel og friluftsliv
REKLAME

Thansen: en one-stop-shop til bil, cykel og friluftsliv

Thansen: en one-stop-shop til bil, cykel og friluftsliv

Hvis du er på farten, og din bil eller motorcykel bryder sammen, er der en meget pålidelig one-stop-shop for alle danskere. Det er Thansen, en lokal butikskæde med fokus på salg af reservedele til biler, scootere, cykler og gadgets. Thansen har en lang historie på markedet og opererer i Danmark gennem et bredt netværk, der er strategisk fordelt over hele landet. I de følgende årtier ekspanderede virksomheden kraftigt med tilføjelsen af nye produkter og åbningen af flere filialer. De fleste husker Thansen for deres kataloger, men de gjorde sig for alvor bemærket, da de i 2003 og de følgende år åbnede butikker i Danmark og samtidig lancerede tv-reklamer over hele landet. I dag driver Thansen forretning i Danmark via mere end 50 butikker i de vigtigste regioner af landet. Derudover sælger de deres produkter gennem deres eksklusive onlinebutik. Til at understøtte butikkerne har de et døgnåbent centrallager i Middelfart, hvorfra de distribuerer varer til deres kunder døgnet rundt. Thansen tilbyder produkter fra kendte mærker som Bellelli, Beru, Abs, Ac Dc, AGC, Aez, Airtex, Alanko, ASSO, Best Buy, borsenhung, Bridgestone, Bosch, Dotz, FAG, FAE, Febest, Depo, Duracell, Dunlop, Lazer, Nankang, Pirelli, Walker, Wix, Sony, Steinhof og mange flere. Den konkurrerer med andre kæder som Sparkøb og Harald Nyborg.

Hvordan sparer man penge?

2.jpg

Det er meget nemt at spare penge hos Thansen. Til at starte med kan du benytte dig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. I Thansens onlinebutik er der f.eks. en "Deals"-sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. Når du handler fra deres hjemmeside, får du gratis fragt ved køb over 200 kr. I tilfælde af problemer med nogle af produkterne tilbyder Thansen mulighed for returnering og refusion op til 365 dage efter købet. Thansen tilbyder også eksklusiv kundeservice via telefon og e-mail. Thansen sigter efter de laveste priser på markedet. De køber ind til konkurrencedygtige priser, opdaterer dem løbende og holder samtidig et vågent øje med konkurrenternes priser. Hvis du finder en identisk vare til en lavere pris hos en national konkurrent inden for en radius af 50 km, refunderer de differencen.

Udvikling af egne produkter

3.jpg

Ud over alle deres butikker har de udviklet deres eget sortiment af produkter, såsom Xzound, Xzite, Mobiline, Optimize, Carline, camp+nature, etc., som er blevet testet af eksperter og kunder. Thansen har i dag et team på 1.000 medarbejdere, hvoraf 750 arbejder i butikkerne. Hele året igennem arbejder de efter deres kundeprogram ATK - Altid Tilfredse Kunder. Det er en butik, der er værd at besøge, hvis du har mekaniske problemer.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle rabatkataloger fra dine yndlingsbutikker i Danmark. Hvis du har problemer med din bil eller motorcykel, ved du, at Thansen har løsningen. Denne butik skiller sig ud med sin opmærksomhed, pris og sortiment af produkter.

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.