REKLAME

Ugentlige tilbud fra LEGEKÆDEN

Seneste tilbud fra LEGEKÆDEN
Seneste tilbud fra LEGEKÆDEN
REKLAME

Andre Børn mærker

Open

Legekæden er en dansk legetøjsbutikskæde med en stærk tilstedeværelse i landet. Legekæden har en lang historie på markedet og har et bredt netværk af butikker fordelt i de største regioner i Danmark.

Open

Legekædens historie går tilbage til 1990'erne med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Danmark. Legekæden opererer som en kæde af selvstændige butikker med fokus på salg af legetøj og spil til børn.

Virksomheden er resultatet af en sammenslutning af uafhængige legetøjsforhandlere. Siden 2000 har Legekæden gennemgået en kraftig ekspansionsproces og er blevet et brand med et højt omdømme blandt danske forbrugere.

I dag driver Legekæden forretning i Danmark gennem mere end 40 butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet. Derudover sælger Legekæden sine produkter gennem sin eksklusive online-butik.

Open

Hos Legekæden kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter såsom actionfigurer, dukker og tilbehør, bamser, babylegetøj, fjernstyrede biler, køkkenlegetøj, byggelegetøj, pædagogisk legetøj, musiklegetøj, kostumer, pool- og udendørs spil, puslespil og meget mere.

Open

Legekæden sælger produkter af kendte mærker som Brio, Disney, Frozen, Gurli Gris, LEGO, Marvel, My Little Pony, NERF, Playmobil, Star Wars, Backgammon, Bezzerwizzer, Monopoly, Uno, Yatzy, Partners, Wasgij, Martin Schwartz, Jan Van Haasteren, Educa, Zen, m.fl.

Open

Det er meget nemt at spare penge hos Legekæden ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside.

I Legekædens online butik kan kunderne finde et stort udvalg af produkter til discountpriser. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Legekæden. Med deres "prismatching"-politik kan kunderne få en bedre pris, hvis de finder det samme produkt billigere i en anden butik.

Open

Legekæden konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Legebyen, Eurotoys m.fl.

Open

Legekæden tilbyder sine kunder et bredt udvalg af legetøj og spil fra mange mærker til meget fordelagtige priser. Kunderne kan købe deres produkter i Legekædens onlinebutik og få dem leveret hjem til døren. Desuden tilbyder Legekæden gavekort til særlige lejligheder. Legekæden har en eksklusiv kundeservice via telefon og e-mail.

Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Legekæden har til dig i Danmark.

Når det kommer til legetøj, finder du det skønneste legetøj hos Legekæden. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Legekæden har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag.

Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.legekaeden.dk/

REKLAME