logo
homeIcon
  1. separatorAndet
  2. separatorHONDA

HONDA tilbudsavis

Tilbud i aviser og kataloger fra HONDA

Honda Motor er en japansk offentlig multinational konglomeratproducent af biler, motorcykler og el-udstyr med hovedkvarter i Minato, Tokyo, Japan. Honda har været verdens største motorcykelproducent siden 1959. Det er også verdens største producent af forbrændingsmotorer målt i volumen.

Ofte stillede spørgsmål om HONDA

Hvordan sparer man penge hos HONDA?

Der er mange måder at spare penge på hos Honda. Du kan gennemse de seneste tilbud på Hondas hjemmeside eller tilmelde dig nyhedsbrevet for at modtage de seneste nyheder.

Rabatter tilbydes af HONDA

Tilbudsaviser 365 giver dig de bedste kataloger, rabatter og specialtilbud fra alle dine yndlingsbutikker.

Oplev utrolige besparelser på dagligvarer, elektronik, møbler, tøj, værktøj, haveartikler, kosmetik, sportstøj, legetøj og meget mere.

Vi har en af de største samlinger af kataloger fra nogle af Danmarks bedste butikker og brands.

Tilbudsaviser 365 hjælper dig med at finde de bedste tilbud, så du sparer tid og penge. Find de seneste rabatter og tilbud i butikker nær dig.

Historien bag HONDA: om HONDA?

Hondas grundlægger, Soichiro Honda, var interesseret i biler. Han arbejdede som mekaniker på Art Shokai-værkstedet, hvor han tunede biler og deltog i løb med dem. I 1937 grundlagde Honda med finansiering fra sin bekendte Kato Shichirō Tōkai Seiki for at fremstille stempelringe i Art Shokai-værkstedet.

Efter at have gået på ingeniørskole uden at tage eksamen og besøgt fabrikker rundt om i Japan for bedre at forstå Toyotas kvalitetskontrolprocesser, var Honda i 1941 i stand til at masseproducere stempelringe, som Toyota kunne acceptere, ved hjælp af en automatiseret proces, der kunne beskæftige selv ufaglærte arbejdere i krigstiden.

Er HONDA åben i øjeblikket?

Honda åbner dørene fra mandag til fredag fra kl. 8.30 til 17.30. Om lørdagen er der åbent fra 8.30 til 13.00.

Sådan køber du HONDA produkter online

Hondas hjemmeside kan man prissætte en bil, få biltilbehør og købe originale varer. Desuden er der en sektion, hvor man kan finde økonomi og serviceydelser og kontakte ekspedienter, hvis man har brug for hjælp.

Hvilke mærker kan jeg finde hos HONDA?

Honda designer, fremstiller, sælger og eksporterer sit eget produktmærke. Hvert eneste produkt er skabt ud fra de højeste standarder og kvalitetsmaterialer.

Mød HONDAs konkurrenter

Honda konkurrerer med lignende virksomheder, herunder Tata Motors, Mitsubishi Motors, Mercedes-Benz Group, Nissan Motor, Volkswagen, Toyota Motor Corporation og Fiat.

Hvor mange HONDA butikker er der i hele landet?

I dag er der mere end 81 Honda Centre.

HONDA eksklusive fordele

Du bør besøge Tilbudsaviser 365 for at finde de nyeste Honda-kataloger, nyde de bedste tilbud og spare på alt, hvad du har brug for. Du kan også følge Honda på Instagram, Facebook, Twitter og YouTube for at få information, rabatter og kuponer.

Få de bedste tilbud og spar stort hos HONDA.

De bedste tilbud for at spare hos HONDA

Leder du efter måder at spare penge på i din lokale Andre butik? Så er du kommet til det rette sted!

Tilbudsaviser 365 giver dig adgang til over 6 Andre butikker i Denmark inklusive HONDA og mange flere.

Få tilbud
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.