logo
homeIcon
  1. separatorAndet
  2. separatorMITSUBISHI

MITSUBISHI tilbudsavis

Tilbud i aviser og kataloger fra MITSUBISHI

Mitsubishi Motors Corporation er en japansk multinational bilproducent med hovedkvarter i Minato, Tokyo, Japan. Udover at være en del af Renault-Nissan-Mitsubishi-alliancen er det også en del af Mitsubishi keiretsu, som tidligere var den største industrikoncern i Japan. Virksomheden blev oprindeligt dannet i 1970 af bilafdelingen i Mitsubishi Heavy Industries. Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation, som bygger kommercielle lastbiler, busser og tungt entreprenørmateriel, var tidligere en del af Mitsubishi Motors, men er nu ejet af den tyske bilkoncern Daimler Truck, hvor Mitsubishi fortsat ejer en lille andel.

Ofte stillede spørgsmål om MITSUBISHI

Hvordan sparer man penge hos MITSUBISHI?

Der er mange måder at spare penge på hos Mitsubishi. Du kan tjekke de seneste tilbud på Mitsubishis hjemmeside eller tilmelde dig deres nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder.

Rabatter tilbydes af MITSUBISHI

Tilbudsaviser 365 giver dig de bedste kataloger, rabatter og specialtilbud fra alle dine yndlingsbutikker.

Oplev utrolige besparelser på dagligvarer, elektronik, møbler, tøj, værktøj, haveartikler, kosmetik, sportstøj, legetøj og meget mere.

Vi har en af de største samlinger af kataloger fra nogle af Danmarks bedste butikker og brands.

Tilbudsaviser 365 hjælper dig med at finde de bedste tilbud, så du sparer tid og penge. Find de seneste rabatter og tilbud i butikker nær dig.

Historien bag MITSUBISHI: om MITSUBISHI?

Mitsubishis oprindelse i bilindustrien går tilbage til 1917, hvor Mitsubishi Shipbuilding Co. introducerede Mitsubishi Model A, Japans første serieproducerede bil. I 2011 var Mitsubishi Motors den sjettestørste japanske bilproducent og den 19. største på verdensplan målt på produktion. Siden oktober 2016 har Mitsubishi været ejet med en tredjedel (34 %) af Nissan og indgår i Renault-Nissan-Mitsubishi-alliancen.

Er MITSUBISHI åben i øjeblikket?

Mitsubishis åbningstider er mandag til fredag fra kl. 8.30 til 17.00.

Sådan køber du MITSUBISHI produkter online

Mitsubishis hjemmeside kan du gennemse og sammenligne priser på biler, tilbehør og originale produkter. Derudover er der et afsnit, hvor du kan finde finansiering og tjenester og kontakte assistenter, hvis du har brug for hjælp.

Hvilke mærker kan jeg finde hos MITSUBISHI?

Mitsubishi designer, fremstiller, sælger og eksporterer sit eget produktmærke. Hvert produkt, der fremstilles, er skabt ved hjælp af de højeste standarder og materialer af høj kvalitet.

Mød MITSUBISHIs konkurrenter

Mitsubishi konkurrerer med Tata Motors, Renault, Mercedes-Benz Group, Nissan Motor, Volkswagen og Fiat.

Hvor mange MITSUBISHI butikker er der i hele landet?

Mitsubishi har 121 lokationer på verdensplan.

MITSUBISHI eksklusive fordele

Du kan besøge My Deal 365 for at finde de nyeste Mitsubishi-kataloger, nyde godt af de bedste kampagner og spare på alt, hvad du har brug for. Du kan også følge Mitsubishi på Instagram, Facebook, Twitter og YouTube for at få information, rabatter og kuponer.

Få de bedste tilbud og spar stort hos MITSUBISHI.

De bedste tilbud for at spare hos MITSUBISHI

Leder du efter måder at spare penge på i din lokale Andre butik? Så er du kommet til det rette sted!

Tilbudsaviser 365 giver dig adgang til over 6 Andre butikker i Denmark inklusive MITSUBISHI og mange flere.

Få tilbud
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.