logo
REKLAME

MATAS tilbudsavis

Tilbud i aviser og kataloger fra MATAS

Matas er en dansk butikskæde med fokus på salg af kosmetik, skønhedsprodukter og personlig pleje. Matas har en lang historie på markedet og har et bredt netværk af butikker strategisk fordelt over hele Danmark.

Ofte stillede spørgsmål om MATAS

Hvordan sparer man penge hos MATAS?

Det er meget nemt at spare penge hos Matas ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. På Matas' online butik er der en "Deals"-sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. På Tilbudsaviser 365 finder du de seneste tilbud og kampagner hos Matas. Som medlem af Matas Club kan kunderne derudover spare på hvert eneste køb gennem gode kampagner og rabatter.

Rabatter tilbydes af MATAS

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Matas har til dig i Danmark. Kosmetik og skønhedsprodukter af højeste kvalitet kan du finde hos Matas. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Matas har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.matas.dk/

Historien bag MATAS: om MATAS?

Matas' historie begyndte i 1949 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Danmark. Siden starten har Matas haft som mål at tilbyde sine kunder kosmetik- og skønhedsprodukter fremstillet af råvarer af høj kvalitet. I de følgende årtier gennemgik virksomheden en kraftig ekspansionsproces med åbning af et stort antal butikker over hele landet.

I dag opererer Matas i Danmark gennem mere end 290 butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet og beskæftiger mere end 2.000 medarbejdere. Desuden sælger virksomheden sine produkter gennem sin eksklusive online-butik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos MATAS?

Matas sælger produkter fra kendte mærker som Ardell, As I Am, Aspall, Bakblade, Bach, Beauty Force, Biosym, Bocoton, Biosilk, Cutex, Corego, Dixie, Dafi, Dolce & Gabbana, Dove, Fortodol, GourMix, Gucci, Hollister, HärStopp, Jordan, Juhldal, Klofyl, Longo Vital, Nestlé, Organyc, Proraso, Quinoa Real, Strefen, Vivani, Westlab, Xlash, Yves Saint Laurent, m.fl.

Vil MATAS have tilbud på Black Friday?

Matastilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød MATASs konkurrenter

Matas konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Nicci Welsh, Salling, Medex, m.fl.

MATAS eksklusive fordele

Matas tilbyder sine kunder kosmetik fremstillet af råvarer af højeste kvalitet. Kunderne kan købe deres produkter i onlinebutikken og modtage dem hjemme i løbet af 1-2 hverdage. Derudover tillader Matas returnering op til 30 dage efter købet.

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.