REKLAME

Ugentlige tilbud fra MATAS

Seneste tilbud fra MATAS
Seneste tilbud fra MATAS

Seneste tilbud fra MATAS

MATAS logo
Tilbud fra MATAS

Tilbud fra MATAS

Gyldig indtil 6. okt.
Åben brochure
MATAS logo
Tilbud fra MATAS

Tilbud fra MATAS

Gyldig indtil 6. okt.
Åben brochure
MATAS logo
Tilbud fra MATAS

Tilbud fra MATAS

Gyldig indtil 22. sep.
Åben brochure
MATAS logo
Tilbud fra MATAS

Tilbud fra MATAS

Gyldig indtil 8. sep.
Åben brochure
REKLAME

Andre Kosmetik mærker

Open

Matas er en dansk butikskæde med fokus på salg af kosmetik, skønhedsprodukter og personlig pleje. Matas har en lang historie på markedet og har et bredt netværk af butikker strategisk fordelt over hele Danmark.

Open

Matas' historie begyndte i 1949 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Danmark. Siden starten har Matas haft som mål at tilbyde sine kunder kosmetik- og skønhedsprodukter fremstillet af råvarer af høj kvalitet. I de følgende årtier gennemgik virksomheden en kraftig ekspansionsproces med åbning af et stort antal butikker over hele landet.

I dag opererer Matas i Danmark gennem mere end 290 butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet og beskæftiger mere end 2.000 medarbejdere. Desuden sælger virksomheden sine produkter gennem sin eksklusive online-butik.

Open

Hos Matas kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter såsom kropscremer, hudcremer, badetilbehør, deodoranter, håndplejeprodukter, fodpleje, scrubs, solcreme, hjemmeparfumer, duftlys, make-up, vitaminer, mineraler, hårplejeprodukter, shampoo og balsam, læbepomader, hårfarver og meget mere.

Open

Matas sælger produkter fra kendte mærker som Ardell, As I Am, Aspall, Bakblade, Bach, Beauty Force, Biosym, Bocoton, Biosilk, Cutex, Corego, Dixie, Dafi, Dolce & Gabbana, Dove, Fortodol, GourMix, Gucci, Hollister, HärStopp, Jordan, Juhldal, Klofyl, Longo Vital, Nestlé, Organyc, Proraso, Quinoa Real, Strefen, Vivani, Westlab, Xlash, Yves Saint Laurent, m.fl.

Open

Det er meget nemt at spare penge hos Matas ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. På Matas' online butik er der en "Deals"-sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. På Tilbudsaviser 365 finder du de seneste tilbud og kampagner hos Matas. Som medlem af Matas Club kan kunderne derudover spare på hvert eneste køb gennem gode kampagner og rabatter.

Open

Matas konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Nicci Welsh, Medex, m.fl.

Open

Matas tilbyder sine kunder kosmetik fremstillet af råvarer af højeste kvalitet. Kunderne kan købe deres produkter i onlinebutikken og modtage dem hjemme i løbet af 1-2 hverdage. Derudover tillader Matas returnering op til 30 dage efter købet.

Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Matas har til dig i Danmark. Kosmetik og skønhedsprodukter af højeste kvalitet kan du finde hos Matas. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Matas har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.matas.dk/

REKLAME