REKLAME

Ugentlige tilbud fra SALLING

Seneste tilbud fra SALLING
Seneste tilbud fra SALLING

Seneste tilbud fra SALLING

SALLING logo
Katalog fra SALLING

Katalog fra SALLING

Katalog 2022
Åben brochure
SALLING logo
Katalog fra SALLING

Katalog fra SALLING

Katalog 2022
Åben brochure
REKLAME

Andre Kosmetik mærker

Open

Salling er en dansk butikskæde med mere end 100 års historie på markedet. Salling er et mærke med et højt omdømme blandt de danske forbrugere og har et bredt netværk af butikker strategisk fordelt over hele landet.

Open

Salling's historie går tilbage til 1906 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Aarhus af Ferdinand Salling. Salling viste sig lige fra starten at være en succes, og i den første måned var omsætningen på over 4.200 kr. I 1953 overtog Herman Salling, Ferdinands søn, kontrollen over virksomheden, og forretningen gennemgik en stor ekspansionsproces. År senere blev et nyt koncept for stormagasiner født, og der blev åbnet nye filialer over hele landet.

I dag opererer Salling i Danmark gennem to store varehuse, det ene i Aalborg og det andet i Aarhus. Derudover sælger de deres produkter gennem deres eksklusive online butik.

Open

Hos Salling kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter såsom moderigtigt tøj og tilbehør til kvinder, mænd og børn, bluser og skjorter, T-shirts og toppe, bukser og leggings, jakker, veste, nederdele, frakker, støvler, sneakers og meget mere. De sælger også skønheds- og kosmetikprodukter, parfumer og meget mere.

Open

Salling sælger produkter af kendte mærker som A-View, Angulus, Animagic, Adax, Adidas, 4-Girlz, Azzaro, Baby Born, Bonett, Belsac, By Lassen, By Skagen, Burberry, Cacharel, Calving Klein, Camry, Chloé, Dior, Levi's, Lacoste, La Mer, Oball, blandt andre.

Open

Det er meget nemt at spare penge hos Salling ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. På Sallings online butik er der en "Deals'' sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Salling. Ved at blive medlem af Salling Club kan kunderne nyde godt af store fordele og rabatter på hvert eneste køb.

Open

Salling konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Bahne, Axel m.fl.

Open

Salling tilbyder sine kunder et bredt udvalg af produkter til meget fordelagtige priser. Kunderne kan købe deres produkter i Sallings onlinebutik og få dem leveret hjem eller hente dem i deres nærmeste butik. På Sallings officielle hjemmeside kan kunderne få oplysninger om eksklusive arrangementer i butikkerne. Salling tilbyder sine kunder skrædderservice.

Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Salling har til dig i Danmark. Hvis du ønsker at se moderigtig ud, finder du hos Salling de mest fremragende produkter. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Salling har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://salling.dk/

REKLAME