logo
homeIcon
  1. separatorKosmetik
  2. separatorSALLING

SALLING tilbudsavis

Tilbud i aviser og kataloger fra SALLING

Salling er en dansk butikskæde med mere end 100 års historie på markedet. Salling er et mærke med et højt omdømme blandt de danske forbrugere og har et bredt netværk af butikker strategisk fordelt over hele landet.

Ofte stillede spørgsmål om SALLING

Hvordan sparer man penge hos SALLING?

Det er meget nemt at spare penge hos Salling ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. På Sallings online butik er der en "Deals'' sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Salling. Ved at blive medlem af Salling Club kan kunderne nyde godt af store fordele og rabatter på hvert eneste køb.

Rabatter tilbydes af SALLING

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Salling har til dig i Danmark. Hvis du ønsker at se moderigtig ud, finder du hos Salling de mest fremragende produkter. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Salling har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://salling.dk/

Historien bag SALLING: om SALLING?

Salling's historie går tilbage til 1906 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Aarhus af Ferdinand Salling. Salling viste sig lige fra starten at være en succes, og i den første måned var omsætningen på over 4.200 kr. I 1953 overtog Herman Salling, Ferdinands søn, kontrollen over virksomheden, og forretningen gennemgik en stor ekspansionsproces. År senere blev et nyt koncept for stormagasiner født, og der blev åbnet nye filialer over hele landet.

I dag opererer Salling i Danmark gennem to store varehuse, det ene i Aalborg og det andet i Aarhus. Derudover sælger de deres produkter gennem deres eksklusive online butik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos SALLING?

Salling sælger produkter af kendte mærker som A-View, Angulus, Animagic, Adax, Adidas, 4-Girlz, Azzaro, Baby Born, Bonett, Belsac, By Lassen, By Skagen, Burberry, Cacharel, Calving Klein, Camry, Chloé, Dior, Levi's, Lacoste, La Mer, Oball, blandt andre.

Vil SALLING have tilbud på Black Friday?

Sallingtilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød SALLINGs konkurrenter

Salling konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Bahne, Axel m.fl.

SALLING eksklusive fordele

Salling tilbyder sine kunder et bredt udvalg af produkter til meget fordelagtige priser. Kunderne kan købe deres produkter i Sallings onlinebutik og få dem leveret hjem eller hente dem i deres nærmeste butik. På Sallings officielle hjemmeside kan kunderne få oplysninger om eksklusive arrangementer i butikkerne. Salling tilbyder sine kunder skrædderservice.

Få de bedste tilbud og spar stort hos SALLING.

De bedste tilbud for at spare hos SALLING

Leder du efter måder at spare penge på i din lokale Kosmetik butik? Så er du kommet til det rette sted!

Tilbudsaviser 365 giver dig adgang til over 3 Kosmetik butikker i Denmark inklusive SALLING og mange flere.

Få tilbud
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.