REKLAME

Ugentlige tilbud fra MAXI ZOO

Seneste tilbud fra MAXI ZOO
Seneste tilbud fra MAXI ZOO

Seneste tilbud fra MAXI ZOO

MAXI ZOO logo
Tilbud fra MAXI ZOO

Tilbud fra MAXI ZOO

Gyldig indtil 1. sep.
Åben brochure
MAXI ZOO logo
Tilbud fra MAXI ZOO

Tilbud fra MAXI ZOO

Gyldig indtil 6. aug.
Åben brochure
MAXI ZOO logo
Tilbud fra MAXI ZOO

Tilbud fra MAXI ZOO

Gyldig indtil 9. jul.
Åben brochure
MAXI ZOO logo
Tilbud fra MAXI ZOO

Tilbud fra MAXI ZOO

Gyldig indtil 1. aug.
Åben brochure
REKLAME
Open

Maxi Zoo er en tysk kæde af butikker, der fokuserer på salg af foder og tilbehør til kæledyr. Virksomheden er et mærke i Fressnapf-koncernen og har en lang historie på markedet. Maxi Zoo har en stærk tilstedeværelse i Danmark.

Open

Maxi Zoos historie går tilbage til 1990 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Erkelenz, Tyskland. Grundlæggeren, Torsten Toeller, havde til formål at tilbyde kunderne et bredt udvalg af produkter til deres kæledyr. År senere begyndte virksomheden at operere uden for Tyskland med åbningen af et stort antal butikker i mange europæiske lande, herunder Danmark.

I Danmark landede Maxi Zoo i 2003, efter at virksomheden havde overtaget PetGo-butikkerne. Siden da har Maxi Zoo været førende i Danmark inden for kæledyrsprodukter. I 2020 overtog Maxi Zoo konkurrenten PetWorld. I dag opererer Maxi Zoo i Danmark gennem mere end 60 butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet.

Open

Hos Maxi Zoo kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter såsom hundefoder, hundepuder, hundemadrasser, hundeseler, halsbånd, hundesnore, dyrepleje- og hygiejneprodukter, kattefoder, kattebakker, kanin- og gnaverprodukter, fuglefoder og -produkter, fiskedam, fiskefoder, reptilfoder og -produkter og meget mere.

Open

Maxi Zoo sælger produkter af kendte mærker som Royal Canin, Frontline, Ever Clean, Frontect, MultiFit, Burgess, Excel, blandt andre.

Open

Det er meget nemt at spare penge hos Maxi Zoo ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. Maxi Zoo's online butik har sektionen "Kampagner", hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. Samtidig offentliggør de ofte rabatkuponer. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Maxi Zoo.

Open

Maxi Zoo konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som ZooPlus, Animal Shop, blandt andet.

Open

Maxi Zoo tilbyder sine kunder et bredt udvalg af kæledyrsprodukter til meget fordelagtige priser. Kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og få dem leveret hjem til døren. Maxi Zoo tilbyder dyrlægeservice. Takket være Click & Collect-systemet kan kunderne købe online og afhente deres produkter i den nærmeste Maxi Zoo butik.

Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Maxi Zoo har til dig i Danmark. Alle de produkter du leder efter til dit kæledyr, kan du finde hos Maxi Zoo. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Maxi Zoo har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.maxizoo.dk/

REKLAME