logo
homeIcon
  1. separatorKæledyr
  2. separatorMAXI ZOO
REKLAME

Seneste tilbud fra MAXI ZOO

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra MAXI ZOO

Maxi Zoo er en tysk kæde af butikker, der fokuserer på salg af foder og tilbehør til kæledyr. Virksomheden er et mærke i Fressnapf-koncernen og har en lang historie på markedet. Maxi Zoo har en stærk tilstedeværelse i Danmark.

Ofte stillede spørgsmål om MAXI ZOO

Historien bag MAXI ZOO: om MAXI ZOO?
close

Maxi Zoos historie går tilbage til 1990 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Erkelenz, Tyskland. Grundlæggeren, Torsten Toeller, havde til formål at tilbyde kunderne et bredt udvalg af produkter til deres kæledyr. År senere begyndte virksomheden at operere uden for Tyskland med åbningen af et stort antal butikker i mange europæiske lande, herunder Danmark.

I Danmark landede Maxi Zoo i 2003, efter at virksomheden havde overtaget PetGo-butikkerne. Siden da har Maxi Zoo været førende i Danmark inden for kæledyrsprodukter. I 2020 overtog Maxi Zoo konkurrenten PetWorld. I dag opererer Maxi Zoo i Danmark gennem mere end 60 butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet.

Hvilke mærker kan jeg finde hos MAXI ZOO?
close

Maxi Zoo sælger produkter af kendte mærker som Royal Canin, Frontline, Ever Clean, Frontect, MultiFit, Burgess, Excel, blandt andre.

Hvordan sparer man penge hos MAXI ZOO?
close

Det er meget nemt at spare penge hos Maxi Zoo ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. Maxi Zoo's online butik har sektionen "Kampagner", hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. Samtidig offentliggør de ofte rabatkuponer. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Maxi Zoo.

Vil MAXI ZOO have tilbud på Black Friday?
close

Maxi Zootilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød MAXI ZOOs konkurrenter
close

Maxi Zoo konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som ZooPlus, Animal Shop, IKEA blandt andet.

MAXI ZOO eksklusive fordele
close

Maxi Zoo tilbyder sine kunder et bredt udvalg af kæledyrsprodukter til meget fordelagtige priser. Kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og få dem leveret hjem til døren. Maxi Zoo tilbyder dyrlægeservice. Takket være Click & Collect-systemet kan kunderne købe online og afhente deres produkter i den nærmeste Maxi Zoo butik.

Rabatter tilbydes af MAXI ZOO
close

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Maxi Zoo har til dig i Danmark. Alle de produkter du leder efter til dit kæledyr, kan du finde hos Maxi Zoo. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Maxi Zoo har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.maxizoo.dk/

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.