logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkeder
  2. separatorFLEGGAARD
REKLAME

FLEGGAARD tilbudsavis

Tilbud i aviser og kataloger fra FLEGGAARD

Fleggaard er en grænsebutikskæde ejet af den danske Fleggaard Holding Group. Du finder Fleggaard ved grænsen til Tyskland, hvor du kan købe dagligvarer og non-food produkter

Ofte stillede spørgsmål om FLEGGAARD

Hvordan sparer man penge hos FLEGGAARD?

Det er nemt at spare penge hos Fleggaard! På deres hjemmeside kan du nemt og hurtigt få overblik over nyeste og aktuelle tilbud. På Fleggaards webshop kan kunderne finde et stort udvalg af nedsatte produkter. Hos Tilbudsaviser 365 finder du ligeledes alle de nyeste tilbud og kampagner hos Fleggaard. Derudover udgiver Fleggaard ugentlige tilbudsaviserHvor du kan se alle aktuelle tilbud. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet er det muligt at holde sig opdateret med de seneste tilbud.

Rabatter tilbydes af FLEGGAARD

Tilbudsaviser 365 giver dig alle de nyeste tilbud og kampagner, som Fleggaard har - net, simpelt og overskueligt.

Fleggaard er altid tæt på dig og tilbyder dig det bredeste udvalg af produkter. Tjek Tilbudsaviser 365 ud og begynd at spare penge i dag med Fleggaard.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag.

Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.fleggaard.dk/

Historien bag FLEGGAARD: om FLEGGAARD?

Fleggaards historie begynder tilbage i 1989 med stiftelsen af virksomheden og åbningen af deres første grænsebutik.

Fra starten etablerede Fleggaard sig på den tyske grænse, med det formål at forsyne kunderne muligheden for stor-indkøb. I 2010 opkøbte virksomheden den konkurrerende Calle-kæde, som på det tidspunkt ejede 9 grænsebutikker.

I dag finder du Fleggaard 8 forskellige steder, med butikker beliggende i: Femern, Kruså, Padborg og Sæd/Tønder.

Hvilke mærker kan jeg finde hos FLEGGAARD?

Fleggaard sælger produkter af kendte mærker som Nutella, Naturens Energi, Galle & Jessen, Kims, Yum Yum, Lavazza, Corny, Flensted, Sanex, Abena, Gillette, Zendium, Tresemmé, Colgate, Livol, Dove, Head & Shoulders, Longo, Heat Beads, ScanPellets, Pedigree, Hoop&Loops, Whiskas, blandt andre.

Vil FLEGGAARD have tilbud på Black Friday?

Fleggaardtilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød FLEGGAARDs konkurrenter

Fleggaard konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Border Shop, Netto m.fl.

FLEGGAARD eksklusive fordele

Fleggaard tilbyder et bredt sortiment og udvalg af dagligvarer og non-food produkter fra mange forskellige mærker til fordelagtige priser. Kunder kan købe deres produkter på Fleggaards webshop og få dem leveret direkte til døren. Som grænsebutik har Fleggaard både danske og udenlandske kunder, og rådgiver om importregler.

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.