homeIcon
  1. separatorSupermarkeder
  2. separatorREMA 1000
REKLAME

Seneste tilbud fra REMA 1000

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra REMA 1000

REMA 1000 er en norsk lavprissupermarkedskæde med en stærk tilstedeværelse i Danmark. Med en lang historie på markedet har REMA 1000 et bredt netværk af butikker fordelt over hele Danmark.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos REMA 1000?

Hos REMA 1000 kan kunderne finde et bredt sortiment af dagligvarer og nonfoodprodukter såsom kød, fisk og fjerkræ, frisk frugt og grøntsager, konserves, frostvarer, brød og bageriprodukter, mælk og mejeriprodukter, pølser, hygiejne- og personlig plejeprodukter, rengøringsmidler til husholdningen og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om REMA 1000

Historien bag REMA 1000: om REMA 1000?
Open

REMA 1000's historie går tilbage til 1979 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Trondheim, Norge. Siden starten har REMA 1000 haft som mål at blive den førende lavprisbutik på det skandinaviske marked med et bredt sortiment af varer til meget lave priser. I de følgende år oplevede virksomheden en kraftig ekspansionsproces med åbning af et stort antal butikker ikke kun i Norge, men også i andre lande som f.eks. Danmark. I dag opererer REMA 1000 i Danmark gennem mere end 250 butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet. De sælger også deres produkter gennem deres eksklusive online butik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos REMA 1000?
Open

REMA 1000 sælger produkter af kendte mærker som Lurpak, Tusenfryd, Fraiche, Skyr, Morgenbrod, Mollehjul, Ekstra, Isvafler, Diavola, Kyllingestrimler, KitKat, Kinder, Kick Original, Karameller, Dumle, Weekendmix, Haribo, m.fl.

Hvordan sparer man penge hos REMA 1000?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos REMA 1000 ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. På REMA 1000 online butik er der en "Deals" sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos REMA 1000. Derudover udgiver REMA 1000 ugentlige kataloger og brochurer med gode kampagner.

Mød REMA 1000s konkurrenter
Open

REMA 1000 konkurrerer i Danmark med andre supermarkedskæder som bl.a. Løvbjerg, Lidl m.fl.

REMA 1000 eksklusive fordele
Open

REMA 1000 tilbyder sine kunder et bredt sortiment af varer til virkelig lave priser. Via REMA 1000's mobilapplikation kan kunderne foretage deres indkøb og få dem leveret hjem til deres dør. Samtidig kan de med det innovative samarbejdskøbssystem foretage indkøb for en nabo, få det leveret til deres hjem og tjene penge.

Vil REMA 1000 have tilbud på Black Friday?
Open

Rema 1000tilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af REMA 1000
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som REMA 1000 har til dig i Danmark. Markedets bredeste sortiment af dagligvarer og til markedets bedste pris finder du i REMA 1000. Tjek Tilbudsaviser 365 ud og begynd at spare penge i dag med REMA 1000.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://rema1000.dk/

REKLAME
REKLAME