REKLAME

Seneste tilbud fra REWE

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra REWE

REWE er en tysk supermarkedskæde med en stærk tilstedeværelse i Danmark. Med en lang historie på markedet er REWE et meget anerkendt mærke blandt de danske forbrugere og opererer i landet gennem et bredt netværk af butikker.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos REWE?

Hos REWE kan kunderne finde et bredt sortiment af dagligvarer og nonfoodprodukter såsom kød, fisk, fjerkræ, frisk frugt og grøntsager, brød og bagværk, mælk og mejeriprodukter, slik, æg, olier, konserves, frostvarer, foder til kæledyr, produkter til personlig pleje og hygiejne, rengøringsmidler til husholdningen og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om REWE

Historien bag REWE: om REWE?
Open

REWE's historie begyndte i 1927 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Tyskland. REWE's hovedkontor er beliggende i Köln. Siden begyndelsen har REWE's målsætning været at give sine kunder et bredt sortiment af masseforbrugsvarer til meget rimelige priser.

I de følgende årtier gennemgik virksomheden en stor ekspansionsproces med åbning af et stort antal butikker og indtog andre europæiske lande, f.eks. Danmark. I Danmark landede REWE i 2000'erne og er siden da blevet et favoritmærke blandt de danske forbrugere.

I dag driver REWE forretninger i Danmark mere end 50 butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet.

Hvilke mærker kan jeg finde hos REWE?
Open

REWE sælger sine egne mærkevarer: Frei Von, Beste Wahl, REWE Bio, REWE Feine Welt, Ja!, Wilhelm Brandeburg, Vivess, ZooRoyal m.fl. Desuden sælger de produkter fra kendte mærker som Knorr, Meggle, Rotkäppchen, Chio, Coca-Cola, Pepsi, Hochland, Reinert, Fol Epi, Zottarella, Milkana m.fl.

Hvordan sparer man penge hos REWE?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos REWE ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. REWE udgiver ugentlige kataloger og flyers med gode tilbud. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos REWE. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet er det muligt at holde sig opdateret med de seneste tilbud.

Mød REWEs konkurrenter
Open

REWE konkurrerer i Danmark med andre supermarkedskæder som bl.a. REMA 1000, Let-Køb, Lidl m.fl.

REWE eksklusive fordele
Open

REWE tilbyder sine kunder et bredt sortiment af varer til meget fordelagtige priser.

REWE tilbyder et bredt udvalg af private label-produkter af høj kvalitet. Desuden tilbyder de et stort antal importerede produkter. REWE har en eksklusiv kundeservice via telefon og e-mail.

Vil REWE have tilbud på Black Friday?
Open

REWEtilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af REWE
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som REWE har til dig i Danmark.

Når det kommer til dagligvarer, finder du det bredeste udvalg af produkter hos REWE. Tjek Tilbudsaviser 365 og begynd at spare penge i dag med REWE.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag.

Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://rewe-graensebutikker.dk/

REKLAME
REKLAME