logo

BAUHAUS tilbudsavis

Tilbud i aviser og kataloger fra BAUHAUS

Bauhaus er en østrigsk butikskæde med fokus på salg af boligindretningsprodukter, værktøj, møbler og gør-det-selv-artikler. Bauhaus-butikkerne finder du fordelt over hele landet, samt i resten af verden.

Ofte stillede spørgsmål om BAUHAUS

Hvordan sparer man penge hos BAUHAUS?

Hos Bauhaus er det nemt at spare penge, på deres hjemmeside kan du nemt få overblik over aktuelle tilbud og kampagner. På Bauhaus webshop kan kunder finde et stort udvalg af nedsatte produkter samt opnå gratis fragt. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste og aktuelle tilbud og kampagner hos Bauhaus. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet er det muligt at holde sig opdateret med de seneste tilbud.

Rabatter tilbydes af BAUHAUS

Tilbudsaviser 365 giver dig overblikket over alle de tilbud og kampagner hos Bauhaus.

Leder du efter værktøj og produkter til din boligombygning, så finder du hos Bauhaus alt, hvad du leder efter samt meget mere. Tjek Tilbudsaviser 365 ud og opdag alt det, Bauhaus har at byde på.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.bauhaus.dk/

Historien bag BAUHAUS: om BAUHAUS?

Historien om Bauhaus går tilbage til 1972, hvor de åbnede deres første butik i Østrig. Siden da har Bauhaus haft for mål, at tilbyde sine kunder sofistikerede møbler og boliginventar. I hjemlandet Østrig råder Bauhaus over i alt 21 butikker.

I 1988 åbnede Bauhaus deres første butik i Danmark, og dette var startskuddet til deres ekspansion i hele Europa. Herefter begyndte Bauhaus at åbne flere butikker i de nordiske lande: i 1997 åbnede de i Sverige, 2001 i Finland og 2007 i Norge. I dag har Bauhaus 18 butikker fordelt over hele landet

Hvilke mærker kan jeg finde hos BAUHAUS?

Bauhaus sælger produkter fra flere kendte mærker som Aduro, Ryobi, Fartools, Fiskars, Freund Victoria, Gardena, Gardol, Gerber, Griffon, Halder, Heka, Hikoki, Index, Kirschen, Kärcher, Kreator, Knipex, Black & Decker, Gori.

Vil BAUHAUS have tilbud på Black Friday?

Bauhaustilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød BAUHAUSs konkurrenter

Danmarks konkurrerer Bauhaus med andre kræder så som XL-Byg

BAUHAUS eksklusive fordele

Bauhaus tilbyder et bredt sortimen af produkter til meget fordelagtige priser. På deres hjemmeside kan kunderne finde gode tips og ideer til boligen. Bauhaus har dygtige og dedikerede medarbejdere der står klar til at rådgive kunderne.

Få de bedste tilbud og spar stort hos BAUHAUS.

De bedste tilbud for at spare hos BAUHAUS

Leder du efter måder at spare penge på i din lokale Værktøj & Isenkram butik? Så er du kommet til det rette sted!

Tilbudsaviser 365 giver dig adgang til over 15 Værktøj & Isenkram butikker i Denmark inklusive BAUHAUS og mange flere.

Få tilbud
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.