logo
REKLAME

Seneste tilbud fra BILTEMA

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra BILTEMA

Biltema er en svensk butikskæde med fokus på salg af værktøj og bilartikler. Med en lang historie på det europæiske marked, har Biltema den dag opnået en stærk tilstedeværelse i Danmark - såvel som i andre lande. I Danmark finder du Biltemas butikker fordelt ud over hele landet.

Ofte stillede spørgsmål om BILTEMA

Historien bag BILTEMA: om BILTEMA?
close

Biltemas historie starter tilbage i 1963 hvor grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Linköping, Sverige fandt sted. I de følgende årtier gennemgik virksomheden en stærk ekspansionsproces med åbningen af et stort antal butikker i Sverige og andre europæiske lande. I Danmark åbnede Biltema deres første butik i 1980’erne, og er siden blevet et førende forhandler inden for værktøjs- og bilforsyningssegmentet.

Biltema råder over mere end 120 butikker, der alle ligger godt fordelt i hele landet, du er derfor aldrig langt væk fra den gode oplevelse hos Biltema. Biltema tilbyder online-handel gennem deres flotte webshop.

Hvilke mærker kan jeg finde hos BILTEMA?
close

Biltema producere både værktøj og biltilbehør under eget varemærke.

Hvordan sparer man penge hos BILTEMA?
close

Det er nemt at spare penge hos Biltema, På Biltemas hjemmeside får du nemt overblik over aktuelle tilbud og kampagner der forhandles. På Biltemas webshop, kan kunderne finde et stort udvalg af produkter til discountpriser. Hos Tilbudsaviser 365 kan du ligeledes og nemt finde de seneste tilbud og kampagner tilgængelige hos Biltema. Gennem Biltemas egen app, kan du ligeledes nemt og hurtigt få overblik over aktuelletilbud og kampagner.

Vil BILTEMA have tilbud på Black Friday?
close

Biltematilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød BILTEMAs konkurrenter
close

I Danmark konkurrerer Biltema med andre kæder så som Carl Ras og Bauhaus.

BILTEMA eksklusive fordele
close

Biltema tilbyder bredt sortiment af produkter til fordelagtige priser. Biltema tilbyder deres kunder at få tilsendt deres produkter direkte til deres hoveddøre, ved at købe gennem deres webshops. Gennem Biltemas app kan kunderne ligeledes købe deres produkter. Hos Biltema står deres sælgere altid klar til at måtte rådgive deres kunder. Virksomheden har en fantastisk kundeservice, hvor de kan hjælpe deres kunder via telefon og mail

Rabatter tilbydes af BILTEMA
close

Tilbudsaviser 365 giver dig nemt overblik over alle tilbud og kampagner hos Biltema. Alt det værktøj og biltilbehør du skal bruge finder du hos Biltema. Tjek Tilbudsaviser 365 ud og opdag alt det, Biltema har at byde på.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.biltema.dk/

REKLAME

Copyright © 2023 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.