REKLAME

Seneste tilbud fra STARK

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra STARK

Stark er en dansk butikskæde med fokus på salg af byggematerialer og værktøj. Stark har en lang historie på markedet og driver virksomhed i Danmark gennem et bredt netværk af butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos STARK?

Hos Stark kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter såsom fliser, gulvbelægning, isolering og fugemasse, døre, vinduer, trapper, vægge og fundamenter, søm, skruer og tilbehør, værktøj, boremaskiner, elektriske skruetrækkere, hammere, save, kompressorer, maling, arbejdstøj og sikkerhedsudstyr, haveprodukter og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om STARK

Historien bag STARK: om STARK?
Open

Starks historie begyndte i 1896 med grundlæggelsen af virksomheden i Danmark under navnet Århus Trælasthandel. Starks målsætning har lige siden starten været at tilbyde kunderne træ- og gør-det-selv-produkter. De danske træleverancer blev i 1987 bragt ind under DDT Detail-divisionen. Siden 1996, da Det Danske Trælastkompagni A/S skiftede navn til Dansk Trælast A/S, blev også svenske, norske og finske kæder en del af koncernen. Senere blev koncernen afnoteret fra børsen og ændrede igen sit navn til DT Group. I 2017 ændrede DT Group sit navn til STARK Group, som den stadig er kendt som i dag. I dag driver Stark forretning i Danmark gennem mere end 80 butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet.

Hvilke mærker kan jeg finde hos STARK?
Open

Stark sælger produkter af kendte mærker som Al-Ko, Arbortech, Bahco, Baier, Back & Decker, Bosch, Caracoup, Carat, Carbide, CMT, Dewalt, Diatech, DVA, Dremel, Eibenstock, Irwin, Makita, JK Tools, Profix, Rubi, Spit, Stanley, Tjep, Voltage, Tjep, Sydvest, m.fl.

Hvordan sparer man penge hos STARK?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos Stark ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. På Starks online butik kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter til nedsatte priser. Desuden får kunderne gratis fragt ved køb i onlinebutikken for over 5.000 kr. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Stark.

Mød STARKs konkurrenter
Open

Stark konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som blandt andet XL-Byg og Elektroshop.

STARK eksklusive fordele
Open

Stark tilbyder sine kunder produkter fra mange mærker og til meget favorable priser. Kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og få dem leveret hjem til deres dør. Desuden tilbyder Stark udlejning af værktøj, uden at det er nødvendigt at købe værktøj. Stark har en eksklusiv kundeservice.

Vil STARK have tilbud på Black Friday?
Open

Starktilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af STARK
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Stark har til dig i Danmark. Når det kommer til byggeværktøj og materialer, finder du det største udvalg hos Stark. Tjek Tilbudsaviser 365 og begynd at spare penge hos Stark i dag.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.stark.dk/

REKLAME
REKLAME