logo
REKLAME

Seneste tilbud fra STARK

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra STARK

Stark er en dansk butikskæde med fokus på salg af byggematerialer og værktøj. Stark har en lang historie på markedet og driver virksomhed i Danmark gennem et bredt netværk af butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet.

Ofte stillede spørgsmål om STARK

Historien bag STARK: om STARK?
close

Starks historie begyndte i 1896 med grundlæggelsen af virksomheden i Danmark under navnet Århus Trælasthandel. Starks målsætning har lige siden starten været at tilbyde kunderne træ- og gør-det-selv-produkter. De danske træleverancer blev i 1987 bragt ind under DDT Detail-divisionen. Siden 1996, da Det Danske Trælastkompagni A/S skiftede navn til Dansk Trælast A/S, blev også svenske, norske og finske kæder en del af koncernen. Senere blev koncernen afnoteret fra børsen og ændrede igen sit navn til DT Group. I 2017 ændrede DT Group sit navn til STARK Group, som den stadig er kendt som i dag. I dag driver Stark forretning i Danmark gennem mere end 80 butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet.

Hvilke mærker kan jeg finde hos STARK?
close

Stark sælger produkter af kendte mærker som Al-Ko, Arbortech, Bahco, Baier, Back & Decker, Bosch, Caracoup, Carat, Carbide, CMT, Dewalt, Diatech, DVA, Dremel, Eibenstock, Irwin, Makita, JK Tools, Profix, Rubi, Spit, Stanley, Tjep, Voltage, Tjep, Sydvest, m.fl.

Hvordan sparer man penge hos STARK?
close

Det er meget nemt at spare penge hos Stark ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. På Starks online butik kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter til nedsatte priser. Desuden får kunderne gratis fragt ved køb i onlinebutikken for over 5.000 kr. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Stark.

Vil STARK have tilbud på Black Friday?
close

Starktilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød STARKs konkurrenter
close

Stark konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som blandt andet XL-Byg og Elektroshop.

STARK eksklusive fordele
close

Stark tilbyder sine kunder produkter fra mange mærker og til meget favorable priser. Kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og få dem leveret hjem til deres dør. Desuden tilbyder Stark udlejning af værktøj, uden at det er nødvendigt at købe værktøj. Stark har en eksklusiv kundeservice.

Rabatter tilbydes af STARK
close

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Stark har til dig i Danmark. Når det kommer til byggeværktøj og materialer, finder du det største udvalg hos Stark. Tjek Tilbudsaviser 365 og begynd at spare penge hos Stark i dag.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.stark.dk/

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.