logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorBlack Friday i Danmark. Hvad du skal købe, og hvad du skal undgå
REKLAME

Black Friday i Danmark. Hvad du skal købe, og hvad du skal undgå

Black Friday i Danmark. Hvad du skal købe, og hvad du skal undgå

Black Friday, som er efterfulgt af Thanksgiving, er kendt i Danmark og i hele verden for sit enorme udsalg på mange varer. Selvom butikkerne lader de bedste tilbud ligge til Black Friday, har man i nogle år nu kunnet nyde godt af de store rabatter flere dage i forvejen, både online og i de fysiske butikker. Du kan endda se produkter, der garanteres at matche enhver lavere pris. Elektronik, mode eller supermarkedskæder som f.eks. Apple, Power, Lindex, Ellos, Aldi og Meni slutter sig til denne bølge af tilbud og er altid pålidelige steder. Men det er vigtigt at være opmærksom, fordi der er produkter, som der ikke anbefales at købe på denne dato.

Hvad du bør købe

pexels-pixabay-38544.jpg

  • Elektroniske produkter: tilbud på disse produkter er et flagship på Black Friday. Det mest avancerede og dyre udstyr som fjernsyn, mobiltelefoner eller konsoller får dog ikke store rabatter på denne dag. Men du skal ikke lade dig afskrække, du kan stadig finde rabatter på 40-50 % på andre mere populære teknologiske produkter eller produkter, der er fremstillet til at blive solgt på denne dato.
  • Køkkenartikler: Selv om køb af hvidevarer ikke er typisk under Black Friday, er det stadig det værd at udnytte udsalget. Rabatterne varierer fra 40 til 50 % på stegepandesæt, kaffemaskiner, blendere, knivsæt, saftpressere og generelt på alle andre køkkenprodukter.
  • Dekorationsartikler: Hvis du skal renovere eller ændre noget i dit hjem, er Black Friday en god mulighed for at få rabat på vægmaling, toiletter, værktøj, badeværelsesdekorationer og meget mere. Udnyt muligheden for at spare op til 35 %.
  • Fødevarer: De store supermarkedskæder bruger også Black Friday til at give rabat på dagligvarer. Du kan udnytte denne begivenhed til at købe julemad, især hvis du har familiefesten hjemme hos dig. Du skal bare stege maden og så er det klar.

Hvad du bør undgå

pexels-pixabay-266621.jpg

  • Legetøj: Selv om det er let at forestille sig, at afstanden til feriesæsonen gavner prisen på legetøj, er sandheden, at det traditionelt set er bedre at vente til tættere på datoen. I de seneste år har der været legetøj på tilbud med op til 50 % rabat få dage før jul. Selvfølgelig risikerer du også, at en bestemt gave bliver udsolgt. Af samme grund bør du lade Black Friday passere og holde øje med onlinebutikkerne for legetøjet.
  • Smykker og ure: Medmindre du har en vielsesring at give eller en anden smykkegave, der ikke kan vente, er det bedst at købe disse varer efter Valentinsdag eller valentinsdag, hvor detailhandlerne laver rabatincitamenter til deres kunder.
  • Sengetøj: Hvis du kan vente til det "hvide udsalg" i januar, har du mulighed for at spare 40-50 % på denne type varer. I mere end et århundrede har detailhandlerne hver januar fulgt traditionen med at tilbyde store rabatter på lagner, sengetøjssæt og endda håndklæder.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle rabatkataloger fra dine yndlingsbutikker. Tjek dem ud, og deltag i Black Friday-arrangementet for at købe det du gerne vil uden at betale for meget. Gør det!

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.