REKLAME

Seneste tilbud fra POWER

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra POWER

Power er en norsk butikskæde med fokus på salg af husholdningsapparater og elektronik. Power har en lang historie på markedet og har en stærk tilstedeværelse i Danmark, hvor den har et bredt netværk af butikker, der er strategisk fordelt over hele landet.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos POWER?

Hos Power kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter såsom mobiltelefoner, smartwatches, opladere og kabler, kameraer, kameratilbehør, droner og tilbehør, computere, tablets, skærme, tastaturer, hovedtelefoner, videoudstyr, lydudstyr, husholdningsapparater, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, mikrobølgeovne, blendere, mixere og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om POWER

Historien bag POWER: om POWER?
Open

Powers historie begyndte i 1962 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Norge. Power er resultatet af en sammenslutning af 46 norske elektrikere, der søger at give deres kunder et bredt udvalg af mærkevareelektronikprodukter til meget bekvemme priser. I de følgende årtier gennemgik Power en kraftig ekspansionsproces med åbning af et stort antal butikker uden for Norge, i lande som Sverige, Finland og Danmark. I dag driver Power forretning i Danmark gennem mere end 25 butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet. Derudover sælger de deres produkter gennem deres eksklusive online butik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos POWER?
Open

Power sælger produkter fra kendte mærker som Apple, Xiaomi, Sony, Samsung, Panasonic, DJI, GoPro, Xbox, Nintendo, Razer, HP, Asus, MSI, Philips, BenQ, AOC, Acer m.fl.

Hvordan sparer man penge hos POWER?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos Power ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. På Powers online butik er der en "Deals"-sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Power. Power lancerer særlige kampagner til rabatdage som Black Friday.

Mød POWERs konkurrenter
Open

Power konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Lomax, Elgiganten m.fl.

POWER eksklusive fordele
Open

Power tilbyder sine kunder elektronikprodukter fra mange mærker og til meget fordelagtige priser. Kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og få dem leveret hjem til deres dør. I tilfælde af problemer med et af produkterne tillader Power returnering og refundering. Power har en eksklusiv kundeservice.

Vil POWER have tilbud på Black Friday?
Open

Powertilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af POWER
Open

**Tilbudsaviser 365**bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Power har til dig i Danmark. Når det kommer til elektronik, har Power alt, hvad du leder efter og mere til. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Power har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.power.dk/

REKLAME
REKLAME