logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorELLOS
REKLAME

Seneste tilbud fra ELLOS

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra ELLOS

Ellos er en kendt svensk butikskæde der sælger modetøj og boligindretning. Ellos sælger sofistikerede varer og har været på markedet i mange år. Du finder Ellos i alle nordiske lande, samt i Danmark hvor de råder over flere butikker.

Ofte stillede spørgsmål om ELLOS

Historien bag ELLOS: om ELLOS?
close

Ellos historie starter helt tilbage i 1947 med grundlæggelsen af virksomheden i Sverige af Olle Blomqvist. Ellos har hovedkontor i Vlared, lige uden for Börås i Sverige.
Siden starten har Ellos haft til mål at tilbyde sine kunder stilfuldt og fantastisk designer tøj og modetilbehør. Igennem årene har Ellos oplevet en stor vekst og er derfor til stede i flere internationale lande. I Danmark startede Ellos i 1980'erne og er siden blevet et brand med et godt omdømme blandt danskerne. Ellos sælger hvert år flere tusindvis af produkter til danskerne via deres webshop

Hvilke mærker kan jeg finde hos ELLOS?
close

Ellos sælger velkendte produkter som Abecita, Alga, Agneta Lighting, Artdeco, AGA, Adidas, Andersen, Babaco, Belladot, BlendJet, Boob, BOSS, Brafab, Bratz, Caterpillar, Calida, Converse, Clarins, Carriwell, Carolina Herera, Calvin Klein, Garnier, Hollies, Hollister, Hush Puppies, blandt andre. Ellos sælger ligeledes produkter af eget varemærke

Hvordan sparer man penge hos ELLOS?
close

Det er nemt at spare penge hos Ellos! På deres hjemmeside kan du finde alle de nyeste trends, rabatter og kampagner. På Ellos webshop er det muligt at modtage rabatkuponer fra tid til anden, til at indløse ved køb. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også alle de seneste tilbud og kampagner hos Ellos. Hvis du abonnerer på nyhedsbrevet eller følge Ellos på sociale medier er det muligt at holde sig opdateret med de seneste tilbud og kampagner.

Vil ELLOS have tilbud på Black Friday?
close

Ellostilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød ELLOSs konkurrenter
close

Ellos konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Munk Store, Toft, Deichmann m.fl.

ELLOS eksklusive fordele
close

Ellos tilbyder deres kunder et bredt udvalg og sortiment af moderigtigt tøj og tilbehør, af mange mærker og eksklusive designs. Ellos er førende inden for e-handel, så kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og modtage dem derhjemme. Har du brug for deres hjælp, tilbyder Ellos fantastisk kundeservice på telefon og e-mail.

Rabatter tilbydes af ELLOS
close

Tilbudsaviser 365 giver dig ligeledes alle de nyeste tilbud og kampagner. Det mest elegante tøj du kan finde hos Ellos. Tjek Tilbudsaviser 365 ud og opdag alt, hvad Ellos har at byde på.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.ellos.dk/

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.