logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorLINDEX

LINDEX tilbudsavis

Tilbud i aviser og kataloger fra LINDEX

Lindex er en svensk butikskæde med fokus på salg af tøj og modetilbehør med en stærk tilstedeværelse i Danmark. Lindex har en lang historie på markedet og har et bredt netværk af butikker i Danmark fordelt på de vigtigste regioner i landet.

Ofte stillede spørgsmål om LINDEX

Hvordan sparer man penge hos LINDEX?

Det er meget nemt at spare penge hos Lindex ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. I Lindex online butik er der en "Salg" sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Lindex. Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet er det derudover muligt at holde sig opdateret med de seneste tilbud.

Rabatter tilbydes af LINDEX

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Lindex har til dig i Danmark. Hvis du er på udkig efter at se moderigtig ud, finder du det mest glamourøse tøj hos Lindex. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Lindex har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://lindex.dk/

Historien bag LINDEX: om LINDEX?

Lindex' historie begyndte tilbage i 1954 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Sverige af Ingemar Boman og Bengt Rosell. I 1960'erne gennemgik virksomheden en kraftig ekspansionsproces og inkorporerede nyt dametøj som bluser og trøjer. I samme årti åbnede virksomheden butikker i Norge. I de følgende årtier gennemgik virksomheden en kraftig ekspansionsproces og åbnede butikker i andre lande som Storbritannien, Danmark og Finland.

Lindex kom til Danmark i 1980'erne og er siden da blevet et favoritmærke for de danske forbrugere. I dag opererer Lindex i Danmark gennem sin eksklusive online butik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos LINDEX?

Lindex er en producent af modetøj og tilbehør og sælger derfor produkter under sit eget varemærke.

Vil LINDEX have tilbud på Black Friday?

Lindextilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød LINDEXs konkurrenter

Lindex konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Bahne, Bykp, m.fl.

LINDEX eksklusive fordele

Lindex tilbyder sine kunder moderigtigt tøj og tilbehør i tråd med de seneste globale trends. Kunderne kan købe deres produkter i onlinebutikken og få dem leveret hjem til deres hjem. Lindex tilbyder returnering samt refundering og har derudover en eksklusiv kundeservice.

Få de bedste tilbud og spar stort hos LINDEX.

De bedste tilbud for at spare hos LINDEX

Leder du efter måder at spare penge på i din lokale Mode butik? Så er du kommet til det rette sted!

Tilbudsaviser 365 giver dig adgang til over 9 Mode butikker i Denmark inklusive LINDEX og mange flere.

Få tilbud
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.