logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorTræt af IKEA? Her er 3 billige alternativer
REKLAME

Træt af IKEA? Her er 3 billige alternativer

Træt af IKEA? Her er 3 billige alternativer

Hver gang vi tænker på at købe nye møbler til hjemmet, er den første butik, vi tænker på, IKEA. Men det er ikke den eneste i Danmark. Der er andre, der sælger lignende varer til en god pris. Er du træt af IKEA, foreslår vi, at du besøger kæder som as My Home, JYSK og Søstrene Grene, hvor du finder et bredt sortiment af møbler og pynteting. Her vil du også finde information om de fremtidige trends, og hvad der passer bedst til stilen i dit hjem. Drop de samme lange IKEA ture og gå på opdagelse i disse tre butikker, der har eksisteret i Danmark i mange år. Faktisk er Søstrene Grene, My Home og JYSK opstået i Danmark.

My Home

2.jpg

Hos My Home kan du finde et bredt udvalg af produkter såsom sofaer, taburetter, borde, lænestole, stole, stuebænke, puder, madrasser, sengestel, natborde, havemøbler, kommoder, skabe, hylder, boligtilbehør, tæpper, lamper og meget mere. En af de store fordele ved denne butik er, at du kan kigge i deres outlet sektion for at finde varer til en rigtig god pris. Der er "ekstra gode tilbud" med 40% rabat. For eksempel borde og stole, lænestole og skrivebordsstole.

Søstrene Grene

3.jpg

Søstrene Grene er en anden stor møbelkæde, der er opstået i Danmark og er meget populær hos forbrugerne. Her kan du finde et bredt udvalg af husholdningsartikler såsom puder, kurve, tæpper, vaser, pyntetallerkener, pynteæsker, stearinlys, skåle, kaffekrus og meget mere. Som producent sælger de private label produkter. Det er nemt at spare penge hos Søstrene Grene. Udnyt de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. De har et bredt udvalg af produkter. Søstrene Grene kører tilbud på særlige dage med op til 60 % rabat.

JYSK

4.jpg

JYSK har eksisteret længe og har gennem årene udvidet til de større og mere befolkede regioner i Danmark. Her kan du finde alt fra skænke og vitrineskabe, stuemøbler, kommoder, bogreoler, borde og stole, lagner, gardiner, senge, kontormøbler, havemøbler, puder og meget mere. På JYSK’s webshop findes der en tilbudsside, hvor du kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. Derudover udgiver JYSK ugentlige tilbudsaviser og brochurer med betydelige udsalg og rabatter. Der er mange muligheder for dig, hvis du overvejer at renovere dit hjem og ikke vil bruge alt for mange penge. Se bare tilbuddene fra JYSK, My Home og Søstrene Grene og vælg en af disse tre store danske kæder.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle tilbudsaviserne fra de førende møbelbutikker i Danmark. Benyt lejligheden til at læse dem og find de bedste tilbud. Hvis du tænker over dine udgifter kan du få en mere sund økonomi. Gå ikke glip af denne mulighed og spar så meget som muligt.. Det er andre muligheder, hvis du er træt af IKEA.

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.