logo
homeIcon
  1. separatorBolig & indret
  2. separatorSØSTRENE GRENE
REKLAME

Seneste tilbud fra SØSTRENE GRENE

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra SØSTRENE GRENE

Søstrene Grene er en dansk detailkæde, der fokuserer på salg af husholdningsartikler, køkkenudstyr og designobjekter. Med mere end fire årtiers erfaring på det danske marked har Søstrene Grene et bredt netværk af butikker fordelt over hele Danmark.

Ofte stillede spørgsmål om SØSTRENE GRENE

Historien bag SØSTRENE GRENE: om SØSTRENE GRENE?
close

Søstrene Grenes historie begyndte i 1973 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik på anden sal i Søndergade 11 i Aarhus af Inger Grene og Knud Cresten Vaupell Olsen.

I de følgende år gennemgik virksomheden en kraftig ekspansionsproces med åbning af nye butikker i Aalborg og Herning. I 2000'erne begyndte den sin internationale ekspansion og åbnede butikker i lande som Finland, Norge, Sverige, England, England, Holland m.fl.

I dag driver Søstrene Grene forretning i Danmark gennem 57 butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet. Derudover sælger de deres produkter gennem deres eksklusive online butik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos SØSTRENE GRENE?
close

Søstrene Grene er en producent af boligudstyr og sælger derfor produkter under sit eget varemærke.

Hvordan sparer man penge hos SØSTRENE GRENE?
close

Det er meget nemt at spare penge hos Søstrene Grene ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er lagt ud på deres officielle hjemmeside. I Søstrene Grenes online butik kan kunderne finde et stort udvalg af produkter til discountpriser. Samtidig lancerer Søstrene Grene kampagner for særlige rabatdage. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Søstrene Grene.

Vil SØSTRENE GRENE have tilbud på Black Friday?
close

Søstrene Grenetilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød SØSTRENE GRENEs konkurrenter
close

Søstrene Grene konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Homelivings, Bruuns Interiør, Møbler m.fl.

SØSTRENE GRENE eksklusive fordele
close

Søstrene Grene tilbyder sine kunder boligindretninger af høj kvalitet med innovativt design. Kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og få dem leveret hjem til deres dør. Alle produkter, der sælges af Søstrene Grene, er forsynet med en garanti. I tilfælde af problemer med et af produkterne accepterer Søstrene Grene returnering og tilbagebetaling. På den officielle hjemmeside er der en blog med artikler med indretningsideer. Søstrene Grene har en eksklusiv kundeservice via telefon og e-mail.

Rabatter tilbydes af SØSTRENE GRENE
close

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Søstrene Grene har til dig i Danmark.

De mest fantastiske varer til at indrette dit hjem med, finder du hos Søstrene Grene. Tjek Tilbudsaviser 365 ud og oplev Søstrene Grenes verden.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag.

Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://sostrenegrene.com/da

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.