REKLAME

Seneste tilbud fra MY HOME

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra MY HOME

My Home Møbler er en dansk butikskæde, der fokuserer på salg af møbler og ting til boligindretning. My Home Møbler** har en lang historie på markedet og har et bredt netværk af butikker fordelt i de største regioner i Danmark.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos MY HOME?

Hos My Home Møbler kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter som f.eks. sofaer, taburetter, sofaborde, lænestole, stole, bænke til stuen, spiseborde, spisebordsstole, puder, madrasser, topmadrasser, sengebunde, sengeborde, havemøbler, vitrineskabe, kommoder, skabe, reoler, boligtilbehør, tæpper, lamper og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om MY HOME

Historien bag MY HOME: om MY HOME?
Open

Historien om My Home Møbler begyndte i 2006 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Danmark. My Home Møbler har siden starten haft som mål at tilbyde sine kunder møbler af høj kvalitet til lave priser.

I de følgende år gennemgik My Home Møbler en kraftig ekspansionsproces med åbning af et stort antal butikker i hele landet. I 2017 blev My Home Møbler opkøbt af den svenske gigant Bygghemma, som virksomheden den dag i dag er ejer af.

I dag opererer My Home Møbler i Danmark gennem mere end 30 butikker fordelt på de største regioner i landet. De sælger også deres produkter gennem deres eksklusive online butik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos MY HOME?
Open

My Home Møbler er en producent af møbler og boligindretning og sælger derfor produkter under sit eget varemærke.

Hvordan sparer man penge hos MY HOME?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos My Home Møbler ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der findes på deres officielle hjemmeside.

I My Home Møblers online butik er der en "Outlet" sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. Hos Tilbudsaviser 365 finder du derudover de seneste tilbud og kampagner hos My Home Møbler.

Mød MY HOMEs konkurrenter
Open

My Home Møbler konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Møbelsalg, Møbler, XL-Møbler m.fl.

MY HOME eksklusive fordele
Open

My Home Møbler tilbyder sine kunder møbler af høj kvalitet til en lav pris. Kunderne kan købe produkter fra My Home Møblers online butik og få dem leveret hjem til deres hjem.

My Home Møbler tilbyder gavekort til særlige lejligheder. My Home Møbler har derudover en eksklusiv kundeservice.

Vil MY HOME have tilbud på Black Friday?
Open

My Hometilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af MY HOME
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som My Home Møbler har til dig i Danmark.** Hvis du skal have nye møbler til dit hjem, finder du hos My Home Møbler alt det, du leder efter og mere til. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som My Home Møbler har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag.

Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.xn--myhomembler-mgb.dk/

REKLAME
REKLAME