logo
REKLAME

FAKTA tilbudsavis

Tilbud i aviser og kataloger fra FAKTA

Fakta er en dansk discount supermarkedskæde, der tilhører Coop Group. Fakta har butikker fordelt over hele landet.

Ofte stillede spørgsmål om FAKTA

Hvordan sparer man penge hos FAKTA?

Du kan nemt spare penge hos Fakta, på deres hjemmeside finder du et overblik over de nyeste tilbud og kampagner. Fakta udgiver også en ugentlig tilbudsavis med gode rabatter. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de nyeste tilbud og kampagner hos Fakta. Gennem Coops mobilapp kan du få rabatter og fordele. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet kan du holde dig ajour med de nyeste tilbud.

Rabatter tilbydes af FAKTA

Hos Tilbudsaviser 365 finder du alle de tilbud og kampagner, som Fakta har til dig i Danmark. Du finder det bredeste udvalg af produkter til den bedste pris, hos Fakta. Kig forbi Tilbudsaviser 365 og find ud af, hvordan du sparer penge i dag med Fakta.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.fakta.eu/

Historien bag FAKTA: om FAKTA?

I 1981 begyndte Faktas historie med virksomhedens stiftelse og åbningen af deres første butik i Danmark, af Keld og Thorkild Droob. I starten var butikken kendt som Dansk Discount, indtil 1982 da den skiftede navn til Fakta. Fakta blev i 1987 opkøbt af FBD Group, som vi i dag kender som Coop. Faktas mål har altid været at tilbyde sine kunder masseforbrugerprodukter til lave priser. Fakta har i dag over 400 butikker fordelt over hele landet. Du kan også køber deres produkter på deres webshop.

Hvilke mærker kan jeg finde hos FAKTA?

Fakta sælger produkter fra kendte mærker som Lurpak, Glyngøre, Coca-Cola, Fanta, Tuborg, K-Salat, Gevalia, Steff, Pringles, Jordan, Danone, Tulip, Den Gamle, Kellogg's, President, Becel, Klovborg, Schulstad , Arla, Pepsi, Royal, Snickers, Innocent, XXL, Jensens, blandt andre. De sælger også produkter under deres eget mærke Coop.

Vil FAKTA have tilbud på Black Friday?

Faktatilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød FAKTAs konkurrenter

Fakta konkurrerer i Danmark med andre discount-supermarkedskæder som Netto, Aldi, Lidl, Rema 1000, Løvbjerg m.fl.

FAKTA eksklusive fordele

Fakta tilbyder sine kunder et bredt sortiment af produkter til meget fordelagtige priser. Du kan købe deres produkter gennem Faktas mobilapp eller webshop og få din order leveret direkte til døren. Hos Fakta finder du et bredt udvalg af eget varemærke af høj kvalitet. Fakta har en god kundeservice.

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.