homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorGOLF EXPERTEN
REKLAME

Seneste tilbud fra GOLF EXPERTEN

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra GOLF EXPERTEN

Golf Experten er en dansk butikskæde med fokus på salg af golfudstyr og tilbehør. Med mere end tre årtiers erfaring på markedet har Golf Experten butikker fordelt over hele landet.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos GOLF EXPERTEN?

Hos Golf Experten finder du et bredt sortement af produkter såsom golfkøller, venstrehånds golfudstyr, wedges og flishuggere, golftasker, bæretasker, rejsetasker, rejsetasker, elektriske golfvogne, golfsko til mænd, kvinder og børn, golftøj, golftilbehør, håndklæder, hovedbeklædning, t-shirts, solbriller, golfbolde og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om GOLF EXPERTEN

Historien bag GOLF EXPERTEN: om GOLF EXPERTEN?
Open

I 1993 begyndte Golf Expertens historie med stiftelsen af ​​virksomheden og åbningen af ​​deres første butik i Danmark, af golfentusiasten Kim Johansen. Siden starten har Golf Expertens mål været at blive den fortrukne butik indenfor golfverdenen i Danmark. I starten var butikkerne kendt som Århus Golfcenter indtil 1997, hvor den skiftede navn til Golf Experten. I dag har Golf Experten i Danmark omkring 10 butikker fordelt over hele landet.Derudover sælger de deres produkter på deres webshop.

Hvilke mærker kan jeg finde hos GOLF EXPERTEN?
Open

Golf Experten sælger produkter fra kendte mærker som Abacus, Adidas, Aya & Ida, BagBoy, Bennington, Bionic, Benross, Callaway, Garmin, J.Lindeberg, Hirzl, Puma, Mizuno, Nordic Golf Design, Nike, Smell Well, Wilson, Zoom, Under Armour, blandt andre.

Hvordan sparer man penge hos GOLF EXPERTEN?
Open

Du kan nemt spare penge hos Golf Experten, på deres hjemmeside finder du et overblik over de nyeste tilbud og kampagner. I Golf Expertens webshop er der en udsalgssektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de nyeste tilbud og kampagner hos Golf Experten. Ved at melde sig ind i Golf Expertens fordelsklub kan du opnå rabatter og belønninger ved hvert køb.

Mød GOLF EXPERTENs konkurrenter
Open

Golf Experten konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Golfit, Gulog, Sportigan m.fl.

GOLF EXPERTEN eksklusive fordele
Open

Golf Experten tilbyder sine kunder et bredt sortiment af golfudstyr og tilbehør fra forskellige mærker, til fordelagtige priser. Kunder kan købe deres produkter i Golf Expertens webshop og få dem leveret direkte til døren. Er du utilfreds med købet, kan du returnere og få fuld refusion for dit køb.

Vil GOLF EXPERTEN have tilbud på Black Friday?
Open

Golf Expertentilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af GOLF EXPERTEN
Open

Hos Tilbudsaviser 365 finder du alle de tilbud og kampagner, som Golf Experten har til dig i Danmark. Hos Golf Experten finder du alt det du skal bruge indenfor golf. Kig forbi Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, Golf Experten har at byde på.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.golfexperten.dk/

REKLAME
REKLAME