logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorINTERSPORT
REKLAME

Seneste tilbud fra INTERSPORT

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra INTERSPORT

Intersport er en kæde af butikker af schweizisk oprindelse, der fokuserer på salg af sportstøj og tilbehør. Intersport har en stærk tilstedeværelse i Danmark samt i mange andre europæiske lande, Amerika og Asien. I Danmark opererer virksomheden gennem et bredt netværk af butikker fordelt over hele landet.

Ofte stillede spørgsmål om INTERSPORT

Historien bag INTERSPORT: om INTERSPORT?
close

Intersports historie går tilbage til 1961 i Schweiz med oprettelsen af en indkøbsgruppe kaldet "Sport-tian". I 1962 ændrede denne gruppe sit navn til SportSam, og i 1968, efter en fusion af 10 uafhængige organisationer, blev virksomheden omdøbt til Intersport og begyndte sin internationale ekspansionsproces.

Intersport har været til stede i Danmark siden 1968 og har siden da været et af de førende brands på det danske marked inden for segmentet sportstøj og tilbehør. I dag opererer Intersport i Danmark gennem mere end 90 butikker, der er strategisk fordelt i de vigtigste regioner i landet.

Hvilke mærker kan jeg finde hos INTERSPORT?
close

Intersport sælger produkter fra kendte mærker som Adidas, Asic, Brooks, Buff, Columbia, Craft, H20, On, Nike, New Balance, Mizuno, McKinley, Reebok, Salomon, Select, Speedo, Superdry, Hummel, Puma, Aqua Sphere, Cartri, Cago, G-Form, Harrows, Havaianas, Highactive m.fl.

Hvordan sparer man penge hos INTERSPORT?
close

Det er meget nemt at spare penge hos Intersport ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. På Intersport's online butik er der en "Outlet" sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. På Tilbudsaviser 365 finder du de seneste tilbud og kampagner, der er tilgængelige hos Intersport. Kunderne kan derudover blive medlem af Club Intersport og dermed få rabat på hvert eneste køb.

Vil INTERSPORT have tilbud på Black Friday?
close

Intersporttilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød INTERSPORTs konkurrenter
close

Intersport konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Sport 24, Sports Bag m.fl.

INTERSPORT eksklusive fordele
close

Intersport tilbyder sine kunder et bredt udvalg af sportstøj og tilbehør til meget fordelagtige priser. Kunderne kan handle i Intersport's online butik og få deres produkter leveret hjem til deres hjem. Med familiekortet optjener kunderne derudover point ved hvert køb, som de kan indløse til store fordele.

Rabatter tilbydes af INTERSPORT
close

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Intersport har til dig i Danmark. Når det kommer til sportstøj og tilbehør, finder du det af højeste kvalitet hos Intersport. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Intersport har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.intersport.dk/

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.