homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorSPORTIGAN
REKLAME

Seneste tilbud fra SPORTIGAN

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra SPORTIGAN

Sportigan er en dansk butikskæde med fokus på salg af sportstøj og tilbehør. Sportigan har en lang historie på markedet og er aktiv i Danmark gennem et bredt netværk af uafhængige butikker, der er strategisk fordelt over hele landet.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos SPORTIGAN?

Hos Sportigan kan kunderne finde et bredt udvalg af sportstøj og tilbehør til mænd, kvinder og børn som f.eks. t-shirts, shorts, skjorter, sko, fodboldstøvler, sweatshirts, træningsstrømper, trøjer, outdoor bukser og -leggings og andet sportstøj.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om SPORTIGAN

Historien bag SPORTIGAN: om SPORTIGAN?
Open

Sportigans historie begyndte i 1989 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Danmark. Sportigan har siden starten haft som mål at tilbyde sine kunder effektivt sportsudstyr af høj kvalitet. I de følgende årtier gennemgik Sportigan en stærk ekspansionsproces og nåede ud til alle regioner i landet med sine produkter.

I dag driver Sportigan forretning i Danmark gennem mere end 30 selvstændige butikker i alle større regioner i landet. De sælger også deres produkter gennem deres eksklusive online butik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos SPORTIGAN?
Open

Sportigan sælger produkter fra kendte mærker som Puma, Nike, Adidas, Fila, Under Armour, Whistler, Endurance, Hummel m.fl.

Hvordan sparer man penge hos SPORTIGAN?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos Sportigan ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. På Sportigan online butik kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter til rabatpriser. Desuden kan kunderne ved at blive medlem af Sportigan Club drage fordel af store fordele og rabatter på hvert køb. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Sportigan. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet eller følge Sportigan på sociale netværk er det muligt at være opmærksom på de seneste tilbud.

Mød SPORTIGANs konkurrenter
Open

Sportigan konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som bl.a. Sport 24, Sportmaster m.fl.

SPORTIGAN eksklusive fordele
Open

Sportigan tilbyder sine kunder et bredt udvalg af tøj og tilbehør fra mange mærker og til meget fordelagtige priser. Kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og få dem leveret hjem til deres dør. Desuden kan kunderne ved at blive medlem af Sportigan Club nyde godt af store fordele. I tilfælde af problemer med et af produkterne giver Sportigan mulighed for ombytning og returnering. Sportigan har en eksklusiv kundeservice via telefon og e-mail.

Vil SPORTIGAN have tilbud på Black Friday?
Open

Sportigantilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af SPORTIGAN
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Sportigan har til dig i Danmark. Sportsartikler af højeste kvalitet til den bedste pris, du finder dem hos Sportigan. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Sportigan har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://sportigan.dk/

REKLAME
REKLAME