homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorNIKE
REKLAME

Seneste tilbud fra NIKE

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra NIKE

Nike er en international virksomhed af amerikansk oprindelse, der fokuserer på fremstilling og salg af beklædning og sportsartikler. Virksomheden er til stede i Danmark samt i mange lande rundt om i verden.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos NIKE?

Hos Nike kan kunderne finde et stort udvalg af sportstøj til mænd og kvinder, drenge og piger, f.eks. sweatshirts, jakker og veste, bukser og leggings, træningstøj, shorts, overalls og jumpsuits, sokker og meget mere. Nike tilbyder også sko til løb og sportsgrene som basketball, fodbold, gymnastik, tennis, atletik og lignende.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om NIKE

Historien bag NIKE: om NIKE?
Open

Nikes historie går tilbage til 1964 i USA, hvor virksomheden blev grundlagt under navnet "Blue Ribbons Sports" af grundlæggerne Phil Knight og Bill Bowerman. I løbet af kort tid gennemgik mærket en stærk forvandlings- og ekspansionsproces indtil 1971, hvor det officielt blev kendt som Nike Inc. Nike landede i Danmark i 1980'erne, og mærket blev hurtigt førende på det danske marked. I dag opererer Nike i Danmark gennem et omfattende netværk af officielle distributører og sælger også sine produkter gennem sin eksklusive onlinebutik. Derudover sælger Nike sine produkter gennem uafhængige forhandlere.

Hvilke mærker kan jeg finde hos NIKE?
Open

Nike er en global producent og førende inden for markedsføring af sportstøj, fodtøj og tilbehør. Som følge heraf sælger virksomheden sine Nike Inc. mærkevarer under registrerede licenser internationalt og i alle de lande, hvor virksomheden er til stede.

Hvordan sparer man penge hos NIKE?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos Nike ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, som de offentliggør på deres officielle hjemmeside. På Nikes online butik er der en "Salg"-sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. På Tilbudsaviser 365 finder du de seneste tilbud og kampagner hos Nike. Desuden kan kunderne downloade** Nike App**'en, hvor de kan nyde godt af eksklusive kampagner og fordele.

Mød NIKEs konkurrenter
Open

Nike konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Puma, Adidas, Nike m.fl.

NIKE eksklusive fordele
Open

Nike tilbyder sine kunder den internationale garanti, som et mærke med en lang historie på det globale marked for sportstøj giver sine kunder. Desuden har det et bredt netværk af forretninger i Danmark, hvor dets produkter kan købes, da disse også videresælges uden for Nike butikker.

Vil NIKE have tilbud på Black Friday?
Open

Niketilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af NIKE
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Nike har til dig i Danmark. Når det kommer til sportstøj og træningstøj, finder du altid det, du leder efter og mere til, hos Nike. Tjek Tilbudsaviser 365 ud og begynd at spare penge i dag med Nike.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.nike.com/dk/

REKLAME
REKLAME