REKLAME

Seneste tilbud fra HJEM-IS

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra HJEM-IS

Hjem-IS er en dansk virksomhed, der fokuserer på fremstilling og distribution af is. Med en lang historie på markedet er Hjem-IS et førende mærke og er ikke kun til stede i Danmark, men også i andre lande som Sverige, Norge og Finland.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos HJEM-IS?

Hos Hjem-IS kan kunderne finde et bredt udvalg af isprodukter såsom isdesserter, islagkager, frossen limonade, økologisk is, vegansk is, børneis, ispops og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om HJEM-IS

Historien bag HJEM-IS: om HJEM-IS?
Open

Hjem-IS' historie begyndte i 1968, da Eric Ericsson grundlagde virksomheden i Danmark. Siden starten har Hjem-IS haft som mål at levere is af høj kvalitet til kunderne, som blev leveret hjem til dem via en bil. I 2002 blev Hjem-IS overtaget af Nestlé, men i 2013 solgte virksomheden sine aktiviteter i Danmark, Sverige og Finland til tre forskellige selskaber. Siden 2017 har Hjem-IS været ejet af Food Union. I dag opererer Hjem-IS i Danmark gennem mere end 10 butikker, der er strategisk fordelt i de vigtigste regioner i landet. Derudover sælger de deres produkter gennem deres eksklusive online butik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos HJEM-IS?
Open

Hjem-IS er en førende isproducent på det danske marked og sælger derfor produkter under sit eget varemærke.

Hvordan sparer man penge hos HJEM-IS?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos Hjem-IS ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. I Hjem-IS online butik er der en "Deals" sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Hjem-IS. Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet eller følge Hjem-IS på de sociale netværk er det derudover muligt at holde sig opdateret med de seneste rabatter.

Mød HJEM-ISs konkurrenter
Open

Hjem-IS konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som bl.a. Ice Bakers og Dan Sukker.

HJEM-IS eksklusive fordele
Open

Hjem-IS tilbyder sine kunder is af høj kvalitet til gode priser. Kunderne kan købe deres produkter via Hjem-IS' onlinebutik og via telefon samt få dem leveret hjem til deres hjem. På den officielle Hjem-IS-hjemmeside, kan kunderne finde opskrifter og madlavningsideer. Hjem-IS har derudover en eksklusiv kundeservice.

Vil HJEM-IS have tilbud på Black Friday?
Open

Hjem-IStilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af HJEM-IS
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Hjem-IS har til dig i Danmark. Når det kommer til is, finder du hos Hjem-IS det største udvalg og de lækreste is. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Hjem-IS har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://hjem-is.dk/

REKLAME
REKLAME