homeIcon
  1. separatorSupermarkeder
  2. separatorPOETZSCH PADBORG
REKLAME

Seneste tilbud fra POETZSCH PADBORG

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra POETZSCH PADBORG

Poetzsch Padborg er en tysk grænsebutikskæde med en stærk tilstedeværelse i Harrislee, grænseovergangen mellem Danmark og Tyskland. Poetzsch Padborg har en lang historie på markedet og tilbyder et bredt sortiment af dagligvarer og nonfood-produkter gennem sin strategisk placerede butik.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos POETZSCH PADBORG?

Hos Poetzsch Padborg kan kunderne finde et bredt sortiment af fødevarer og nonfoodprodukter såsom kød, frugt og grøntsager, pølser, pølser, krydderier, slik, mælk og mejeriprodukter, personlig pleje og hygiejneprodukter, rengøringsmidler til husholdningen, foder til kæledyr og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om POETZSCH PADBORG

Historien bag POETZSCH PADBORG: om POETZSCH PADBORG?
Open

Poetzsch Padborgs historie begyndte i 1921 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Kruså vest for den nuværende grænseovergang.

I begyndelsen var virksomheden kendt for salg af bananer, hvorfor den i de år ændrede navn til Banan-Alléen. I de følgende år gennemgik virksomheden en kraftig ekspansionsproces og blev i 2016 overtaget af Fleggaard-koncernen. År senere blev den solgt og lukkede sin butik i Kobbermølle, for år senere at åbne i Harrislee.

I dag drives Poetzsch Padborg i Danmark gennem en stor butik beliggende i Harrislee. De sælger også deres produkter gennem deres eksklusive online butik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos POETZSCH PADBORG?
Open

Poetzsch Padborg sælger produkter af kendte mærker som Nutella, San-Tiago, Underberg, Haribo, Black Tower, Pepsi, Royal, Carletti, Knoppers, Ga-Jol, Kinder, Ferrero Rocher, Toblerone, Tom's, Cloetta, Lorenz, Hellmann's, Maille, OMO, Neophos, Dittmann, Heinz, Knorr, Bifi, Mirácoli, Adidas, m.fl.

Hvordan sparer man penge hos POETZSCH PADBORG?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos Poetzsch Padborg ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. Poetzsch Padborg udgiver ugentlige kataloger og flyers med gode tilbud og tilbud. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Poetzsch Padborg. Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet er det muligt at holde sig opdateret med de seneste tilbud.

Mød POETZSCH PADBORGs konkurrenter
Open

Poetzsch Padborg konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som bl.a. Fakta, Calle, m.fl.

POETZSCH PADBORG eksklusive fordele
Open

Poetzsch Padborg tilbyder sine kunder et bredt sortiment af varer til meget fordelagtige priser. Som grænsebutik yder Poetzsch Padborg rådgivning om told- og eksportregler. Poetzsch Padborg tager imod euro og danske kroner. Poetzsch Padborg har en eksklusiv kundeservice via telefon og e-mail.

Vil POETZSCH PADBORG have tilbud på Black Friday?
Open

Poetzsch Padborgtilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af POETZSCH PADBORG
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Poetzsch Padborg har til dig i Danmark.

Grænsebutikken med det bredeste sortiment er Poetzsch Padborg. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Poetzsch Padborg har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag.

Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.poetzsch-padborg.dk/

REKLAME
REKLAME