REKLAME

Seneste tilbud fra BILKA

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra BILKA

Bilka er en dansk butikskæde med fokus på salg af elektronik og husholdningsprodukter, og tilhører kæden Salling Group. Med en lang historie i Danmark er Bilka´s butikker fordelt over hele landet.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos BILKA?

Hos Bilka finder du et bredt udvalg af produkter såsom fjernsyn, computere, videospil og forskellige konsoller, elektronik, mobiltelefoner, smarture, harddiske og lagerenheder, møbler til hjemmet, havemøbler, grill, legetøj og spil, tøj, boligtilbehør og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om BILKA

Historien bag BILKA: om BILKA?
Open

Bilkas historie begyndte i 1970 med stiftelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Danmark af Herman Salling. Virksomheden tilhører Salling Group og stammer navnet fra det tyske: Billiges Kaufhaus (lavprisvarehus). Fra begyndelsen har Bilkas mål været at tilbyde deres kunder et bredt udvalg af produkter til en god pris.

Den dag i dag er Bilka fordelt over hele landet med over 40 butikker i Danmarks største regioner.

Hvilke mærker kan jeg finde hos BILKA?
Open

Bilka sælger produkter af kendte brands som Abu Garcia, Airfix, Air Hogs, American Tourister, Apple, Asus, ASG, Barebells, Berkeley, Bestway, Carpoint, Canon, Caterpillar, Char-Broil, Claus Dalby, Danica, Datony, Disney, Dennis Knudsen, Go Dream, HP, Hoover, Kent og Stowe, LG, Little Joe, Livol, Logitech m.fl.

Hvordan sparer man penge hos BILKA?
Open

Du kan nemt spare penge når du handler i Bilka, da du kan få overblik over nyeste tilbud og kampagner, på deres hjemmeside. På Bilkas webshop er der en ”Kampagner og Tilbud" sektion, hvor du kan finde et bredt udvalg af produkter til nedsatte priser. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de nyeste tilbud og kampagner hos Bilka.

Mød BILKAs konkurrenter
Open

Bilkas konkurrenter i Danmark er butikskæder som Brugsen, Irma m.fl.

BILKA eksklusive fordele
Open

Bilka tilbyder deres kunder et bredt udvalg af produkter til en god pris. Du kan købe Bilkas produkter på deres webshop og få dem leveret hjem. Hvis der er utilfredshed med dit køb, kan du hos Bilka returnere produktet og få pengene tilbage, igennem Bilkas kundeservice. Bilka plejer også at deltage i rabatdage som Black Friday og de tilbyder også sæsonrabatter.

Vil BILKA have tilbud på Black Friday?
Open

Bilkatilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af BILKA
Open

Tilbudsaviser 365 giver dig alle de nyeste tilbud og kampagner, som Bilka har til dig i Danmark. Du finder alt det du skal bruge til dit hjem hos Bilka. Kig forbi hos Tilbudsaviser 365 ud og begynd at spare penge i dag med Bilka.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.bilka.dk/

REKLAME
REKLAME