logo

WURTH tilbudsavis

Tilbud i aviser og kataloger fra WURTH

Würth er en verdensomspændende grossist af befæstelseselementer, skruer og skruetilbehør, dyvler, kemikalier, elektroniske og elektromekaniske komponenter, møbel- og bygningsbeslag, værktøj, maskiner, installationsmateriale, bilhardware, lagerstyring, opbevarings- og genfindingssystemer. Gruppen med over 400 virksomheder i mere end 80 lande har serviceret bil-, træbearbejdnings-, metalbearbejdnings-, industri- og byggeindustrien med en stærk tilstedeværelse i hele Europa.

Ofte stillede spørgsmål om WURTH

Hvordan sparer man penge hos WURTH?

Der er mange måder at spare penge på hos Würth. Du kan f.eks. gennemse Outlet-sektionen på hjemmesiden for at finde rabatter på alle slags produkter. Husk også at besøge My Deal 365 for at finde de nyeste Würth-kataloger og nyde godt af de bedste kampagner, så du kan spare på alt, hvad du har brug for.

Rabatter tilbydes af WURTH

Tilbudsaviser 365 giver dig de bedste kataloger, rabatter og specialtilbud fra alle dine yndlingsbutikker.

Oplev utrolige besparelser på dagligvarer, elektronik, møbler, tøj, værktøj, haveartikler, kosmetik, sportstøj, legetøj og meget mere.

Vi har en af de største samlinger af kataloger fra nogle af Danmarks bedste butikker og brands.

Tilbudsaviser 365 hjælper dig med at finde de bedste tilbud, så du sparer tid og penge. Find de seneste rabatter og tilbud i butikker nær dig.

Historien bag WURTH: om WURTH?

Würth blev grundlagt i 1945 af Adolf Würth i Tyskland. Virksomheden har været drevet af hans søn Reinhold Würth siden 1954.

Er WURTH åben i øjeblikket?

Würth åbner sine døre fra mandag til fredag fra 7:00 til 16:00.

Sådan køber du WURTH produkter online

Würths hjemmeside finder du ikke kun eksklusive tilbud og rabatter, men du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev. På hjemmesiden er der oplysninger om levering.

Hvilke mærker kan jeg finde hos WURTH?

Würth designer, fremstiller og sælger sit eget produktmærke. Hvert produkt, de fremstiller, er skabt ved hjælp af de højeste standarder og kvalitetsmaterialer.

Mød WURTHs konkurrenter

Würth Groups konkurrenter og lignende virksomheder omfatter Hilti Group, Illinois Tool Works, Nucor, Fastenal, Coats og Bossard Group.

Hvor mange WURTH butikker er der i hele landet?

Würth-koncernen opererer på verdensplan og består i dag af mere end 400 virksomheder med mere end 2.500 afdelinger og butikker i 80 lande.

WURTH eksklusive fordele

Hvis du vil have eksklusive fordele hos Würth, bør du tilmelde dig deres hjemmeside. Så får du både gratis indhold og eksklusive tilbud. Der er også mange måder at betale for det, du har købt. Du kan også følge Würth på Instagram, Facebook og LinkedIn for at få de nyeste oplysninger, rabatter og kuponer.

Få de bedste tilbud og spar stort hos WURTH.

De bedste tilbud for at spare hos WURTH

Leder du efter måder at spare penge på i din lokale Værktøj & Isenkram butik? Så er du kommet til det rette sted!

Tilbudsaviser 365 giver dig adgang til over 15 Værktøj & Isenkram butikker i Denmark inklusive WURTH og mange flere.

Få tilbud
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.